jak się ogląda violettę, a dopiero potem to, ma się strasznie dziwne wrażenia xD Jorge wchodzi w 4 minucie, i natychmiast wszystkie padają mu do stóp ;p trzy lata temu był
równie słodki!!! *.* A scena z królem rozbija ;p
boski prawda? xD nie dziwię się tym laskom. Jako król, wyglądał świetnie :3 ogólnie się interesuję serialami z Jorgiem, i- ZADZIWIAJĄCE xdd- wszędzie gra uwodziciela absolutnego.
Jak by się taki w mojej klasie pojawił to ku*wa rwałabym.... ale w polsce nie ma takich przystojniaków... Boże, widzisz a nie grzmisz..
Leoś <3
nieeeee, w polsce są przystojniacy. U mnie w szkole tyle chodzi, że tylko czas mieć i niespożytą nergię w sensie że w sęsie. Ale żaden nie jest taki zdolny i nie ma takiego uśmiechu <3<3<3
dziwne? właściwie gdzie on nie występował był kreowany właśnie na takie, hmm, bożyszcze. ja się zgadzam :>
fuuuuuuuu nawet nie przypominaj. już zapominam o tej glizdzie przypominanie nie pomaga
Taki bóg seksu, a my tego nie widzimy. Boże i jeszcze tak "bosko" śpiewa. I jeszcze te jego "wysportowane" ciało. Cud. Leon to w porównaniu to niego... Nie wiem co napisać.
brak słów, jak można mieć taki gust! To wina naty na pewno Leon jest beznadziejny jak rozjechany kurczak. Achh, te wklęsłe muskuły tomasa. Mówi się wklęsłe prawda? Czy wypukłe? Nie wiem, nie odróżniam tego odkąd chodzę do szkoły, czyli od roku, bo nasza pani-od-wszystkiego irytuje się jak pytamy. I tomas ma taką genialną brodawkę na czole, gdyby narysowałby na niej minkę i wrzucił do i-neta, na pewno lejknęłabym. i ma supermodną fryzurę i świetne spodnie w leżące paski
No, a na dodatek jest taki nice. - jak to u Ludmiły mówienie jednego słowa po angielsku, kiedy inne są po jej języku. Prawdziwa suerstar.
Sama w to wontpiłam, że soł tu osoby na moim poziomie inteligencji i tak słitaśne jak ja i muj inglisz
te dziewczyny wyglądają tak jak ja kiedy oglądam Leona z Vilu w serialu.. tylko ja jeszcze uciszam wszystkich wokół.. jego uśmiech :**
Leoś-Słodziak <3
to sie zgadza łapka w górę xd
wiesz gdzie są jakieś sensowne strzeszczenia odcinków? Może być w obu językach, wisi mi to ale potrzebuje teraz, bo nie mogę sobie przypomnieć co było w jednym.
nnie mam pojęcia, musiałabym poszukać, ale to muszę mieć czas, bo jestem teraz na lapku chwilowo. :P
no bo właśnie szukałam i nie mogłam znaleźć nic xdd ktoś mi podrzucał może miesiąc teamu, dobre streszczenia były. ni ch*ja nie pamietam co to było.
Hahaha :D
Genialne <3 Nie mogę z Angie (Clari) podrywającej Leona (Jorge) :D
Masz rację jak się ogląda Violettę i Clari jako nauczycielkę i teraz widzi się ją podrywającą Jorge (ucznia xd) haha :D
możliwe, sprawdź na początku jest czołówka czy przewija soie tam valeria baroni
Jest, na samym początku. Ciekawe, że aktorka jest chyba jedną z najstarszych w obsadzie Violetty - ma 24 lata.
a diego ramol? o przepraszam ramos? i ramallo i mirta wons? lalala dziwnie mi myśleć "staro" o kimś w wieku 24 lata.