PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6702
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta
ocenił(a) serial na 8
alka893

Jeśli Marco wyjedzie - a to jest pewne, tak? - to pewnie będą razem.

ocenił(a) serial na 7
alka893

Pewnie będą razem, zresztą już się całowali ; D

alka893

Jest to już raczej pewne. Marco ma wyjechać, całowali się, a po za tym widać, że coś pomiędzy nim zaiskrzyło. No i Diego ma w tym sezonie zakochać się naprawdę. Wszystko na to wskazuje.

ocenił(a) serial na 7
Gosia1_7

wg. mnie to on już wpadł po uszy, Fran zresztą też tylko się przed tym broni, no i uważa, że to nie w porządku w stosunku do Marco i Vilu xD

ocenił(a) serial na 7
Magdaa95

serio? Kiedy się całowali, masz może link albo coś :D?

alka893

http://m.youtube.com/watch?v=oo07iK4JjOM
A tak poza tym, jeżeli Marco wyjedzie przed friends till the end i przed podarowaniem kwiatów Fran, to najprawdopodobniej wróci. :P

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

On nie wróci, Xabi ściął włosy. xP Skończył najprawdopodobniej wpółpracę z Disneyem, na dobre.

Skailes

Pff, Violka co sezon ścina włosy xD
Jest w FTTE i był w ankiecie, więc nadal istnieje we mnie niewielka nadzieja, że ta kłótnia z reżyserem (?) była dla stworzenia ciekawości w fanach :D

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Sebek,on nie wroci. Pozegnali go,wyjezdza. Powiedzial Fran,ze nie ma nic przeciwko zwiazkowi jej i Diego. A wiec na bank beda razem.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Była jakaś kłótnia z reżyserem? xD Nie, Xabi odszedł, nawet Parotta to pisał. On sam też się żegnał na tt. :P

Skailes

A z tym Parottą to nie była kłótnia? XDD O to mi chodziło.
Nic nie zmieni tego, że nadal wierzę, iż to było specjalnie, aby najpierw zasmucić fanów, by na końcu byli szczęśliwi XD

Sebek7771

To nie było po to. Cóż, takie są fakty, że Dieceska <3 wypiera Marceskę, Marceska ma już teraz mało fanów. Także ...

ocenił(a) serial na 7
alka893

20 odc ; >