Według was kto powinien być z Violettą ?
Według mnie Diego jest fajny <3 ale ja wolę Leona a wy ?
Ja praktycznie od samego początku jestem za Leonem i to się nie zmieni - Leonetta 4ever ;*
Ale muszę przyznać, że choć na początku w ogóle nie lubiłam Diega, to ostatnio wzbudza moją ....sympatię ?! Tak myślę, że tak to można nazwać, po prostu przestało mnie skręcać na widok Diega i Violetty razem. I tak jestem za Leonem, ale ostatnio można powiedzieć, że łaskawiej na niego spojrzałam, chyba nawet go polubiłam :)
Jestem za Leonettą, ale gdybym to ja miała wybierać pomiędzy Leonem a Diego, wybrałabym tego drugiego.
Nie wiem, dlaczego osoby, które nie znają hiszpańskiego się wypowiadają w takim temacie. Diego fajny, a knuje z Ludmilą, żeby Violetta ze Studia wyleciała?
Ja za nim nie przepadam . Ja zawsze byłam za Leonem i to się nie zmieni. On jest boski:) Troszczy się o Violettę nie knuje za jej plecami tak jak Diego.. Leon zawsze on wspiera i wgl. :) Według mnie Diego jest bardziej wkurzający .Tomas to taka ciepła klucha on też mnie denerwował ale Diego...
Eee tam. Tomas to tylko tyle, że powłóczył nóżkami i nic więcej, nie jest ani sprytny, ani nie potrafi knuć.
Może masz rację że niepotrzebnie się wypowiadają takie osoby ale ja poprostu go polubiłam ,sama nie wiem dlaczego wzbudza moją sympatię może dlatego że ogólnie lubię czarne charaktery.
Może dlatego. Ja szczególnie za facetem nie przepadam, chociaż wolę go od Tomasa, bo wreszcie jakiś porządny konkurent dla Leona.
Diego jest mega przystojny, chociaż Leon też gdybym miała wybierac wyszłabym za Leona, Diego i Federico <3 hehe
Dla mnie powinna byc z diego bo co bedzie przez caly czas z tym leonem i znowu sie pokloce niech dadza sobie spokój nie pasuja do siebie
Ja szczerzę mówiąc nie lubię DIEGO odkąd tylko o nim usłyszałam, wprost go nienawidzę i swego zdania nie zmienię :
1. Ma brzydką twarz
2. Niszczy Leonette
3. Bo on nie pasuje do Vilu
4. Ma skrzekliwy głos (nawiązuję do piosenki "Euforia" z 2 sezonu)
5. Jak na mój gust nie potrafi tańczyć
Natomiast Leoś :
1. Jest przystojny
2. NIE NISZCZY NICZYICH REALNYCH (TOMASETTA) ZWIĄZKÓW
3. Pasuje do Violetty, są jak dwie krople wody ( w pewnym sensie)
4. Ma cudowny, aksamitny głos, który aż chce się słuchać ALL DAY AND ALL NIGHT
5. Według mnie jest najlepszym tancerzem zaraz do Maximiliano
xo xo
Nie oglądam Violetty 2, ponieważ z hiszpańskiego znam pojedyncze słówka, które i tak rzadko uda mi się wyhaczyć, zwłaszcza jak tak szybko mówią :> Ale z tego co czytam, to serialowy Diego- istny demon, ale jak powiedziała MagdaJulka, wreszcie godny konkurent dla Leóna. Ale prywatnie Diego Dominguez jest nawet ok, widać, że dogaduje się z resztą obsady, i podoba mi się jego wokal :3
Nie mniej jednak León lepszy.
oczywiście, że Leon. Leonetta jest idealna i nikt tego nie zmieni <3 chociaż chyba jak wszyscy cieszę się, że Diego w 2 sez. zastąpi Tomasa, będzie się działo :D
oczywiście że leon. Mam taką wielką nadzieje że jeszcze się zejdą .. bo inaczej ten serial zmieni sie w mój najgorszy .. Od 10 odc. stwierdziłam że Leon dla Vilu jest idealny i nadal tak uważam bo np: dzisiejszy odcinek gdy przysniło im się to samo - to tylko przeznaczenie i ja wiem że oni się jeszcze zejdą chyba, że jest az taki głupi reżyser że zrobi inaczej . Ale myśle też że gdy vilu dowie się o tym że Diego współpracował z Ludimłą przeciwko niej to się rozejdą a ona znajdzie pocieszenie u Leona . TO jest moje zdanie i tok myślenia . (wiem zryta bania, ale to moje przypuszczenia ) :D