Drogie fanki Tomasa. Chciałabym Wam powiedzieć, iż Tomas nie jest odpowiednim
kandydatem na chłopaka Violetty. Jednym z przykładów jego niekompetencji możemy
uznać to jak się zachował podczas jego rozmowy z Violettą. Zacytuję to co napisała jedna
z użytkowniczek:
>"Jeszcze do dzisiaj wolałam Tomasa a jak obejrzałam odcinek 36 to się wkurzyłam na
Tomasa jak on wogóle potraktował Violette"
Uważam, że to Leon jest odpowiedni:
>"Kiedy Ludmiła i Nati zrzucały winę na Vilu , a Leon tak jej bronił ! To jest prawdziwa
miłość!!; D A "zakochany Tomas"? Nie odezwał się ani słowem w obronie Vilu .."
Piszę to do Was z zamiarami pokojowymi oraz z tym abyście się zastanowiły nad tym kto
tak naprawdę jest zły, Tomas czy Leon.???
Leoś <3
Dzisiaj jej Leon chyba po raz pierwszy powiedział, że się w niej zakochał. Tak prosto z mostu. Osobiście, uwazam że to słodkie, acz wolałabym żeby ją kochał, a nie był w niej zakochany. Znacie różnicę między tymi słowami :)
takkkk ale ciekawe czy ona mu kiedyś powie że go kocha.??? a co do tego żeby Leon jej wyznał miłość to tylko kwestia czasu, myślę że może ok 20-25 odcinków...
Leoś <3