W 1 odcinku Violetty Endżi powiedziała do Pablo,że jakiś czas po śmierci Mariji (matki VIoletty)
umarł jej ojciec,czyli dziadek Violi i ojciec Endżi,a później będzie ,że ten siwy Antonio czy jak mu
tam okaże się dziadkiem Violetty.Nie kumam.Ożyje ? hahahahaha :D żarcik kosmonałcik xD
hahha ... upozorowana śmierć, by odciąć się od swojej winy ??? heh o to jest pytanie :)
Właśnie nie dawno słyszałam ta plotkę i to samo pytanie zaszło mi do głowy ale nie pamiętałam czy ktoś wspominał że niby umarł czy jak, a może ten okaże się biologicznym ojcem a tamtem był ojczymem
ale było też coś,że Endżi mówi,że jej ojciec niby prowadzi studio i jak sie czegostam dowie to ją "zabije" ...jakies nieścisłości ^^
no ja też nie rozumiem. Dzisiaj jak przedstawiał się Ramallo, to powiedział: Antonio Fernandez MENDES, a Maria i Angeles (Angie) były z domu Saramego, także powinien się nazywać Antonio Fernandez Saramego.
Jezus, Marian, Józef! Ile razy można wałkować jeden i ten sam temat?
Może się powtórzę, ale: okej, w porządku. *wałek wyciąga, z zamiarem zlania kogoś po głowie*
Dziadek nie żyje, nie wróci, to nie jest high fantasy, ani nawet low fantasy. Zmarli nie wracają. Helloł. Powiedziane było, że nie żyje, zmarł ze zgryzoty (tak sądzę) po śmierci córki. Więc jasne i logiczne, że cała sprawę z Antoniem ktoś sobie wyssał z palca i ma teraz bekę.
pewnie chodziło o mu o to, że Andżelika i Antonio się spotkali gdy ta przyjechała to Argentyny i zaczęli się ściskać i gadać jak to miło że znowu się widzą -,- ale to nie wyglądało jakby coś wiecej ich łączyło xd a potem dzięki Antonio Andżelika zobaczyła jak Viola śpiewa, więc tu kolejne podziękowania i przytulaski xd -,- więc pewnie z tego się to wzięło ;d tak zgaduję xd
matka marii potraktowałoaby inaczej męża niż potraktowała antonia jak się spotkali, wgl wszystko o czym rozmawiali mówi wyraźnie, że to w 100% niemożliwe. Pa.ra.no.ja. nie słuchaj takich plotek
A pamiętacie odcinek, w którym German przyszedł do Studio szukać Violi bo uciekła. A teraz pytanie:
- Skąd German zna Antonia?
Logiczne wytłumaczenie jest takie, że Antonio jest ojcem Marii i Engie oraz dziadkiem Violetty. German nadal jest zły na dziadka Violetty za śmierć Marii a za co German niby miał by być wrogo nastawiony na Antonia. Właśnie dlatego myślę, że Antonio to dziadek Violki.
Po primo: Angie i Maria są siostrami przyrodnimy - miały innego ojca. Po drugie jakby Antonio miał być dziadkiem Violki to już by było to powiedziane.
Antonio NIE JEST dziadkiem Violi.