PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Kto to, do jasnej ciasnej, jest?

ocenił(a) serial na 10
marysia000_filmaniak

Kobitka wynajęta przez Jade i Matiasa, aby rozwalić związek Angie i Germana ;-(
W 23 odc. ma się (chyba) okazać, że ma córkę.

użytkownik usunięty
AliskaVlog

Moja reakcja na to była taka sama jak Germana. Tym samym tonem, z takim samym poziomem zdziwienia i w tym samym czasie. Hahah ;D

AliskaVlog

Dokładniej aby oskubać Germana z kasy.

AliskaVlog

a to Ange i German będą razem?

ekoderka

Pewnie tak. Ale wiedzmy, że sezon ma 80 odcinków więc dużo może się jeszcze zdarzyć.

mariahelen

ale mówisz o drugim sezonie?

ekoderka

Tak. O drugim.

mariahelen

ale w pierwszym nie zeszli się? ani w początku drugiego?

ekoderka

Nie nie zeszli się, bo German prawie wyjechał. Tylko dzięki temu, że Angie podłożyła mu do torby mp3 z piosenką Violi to został w Buenos Aires.

mariahelen

ok, dzięki za odpowiedź ;)

ocenił(a) serial na 10
marysia000_filmaniak

Zatrudnili ją Jade i Matias aby rozwalić związek Germana i Angie i odebrać Germanowi kasę $

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

To to wie kazdy ale jak ona trafiła do domu germana? Jako kto? Prawnik czy kim ona jest?

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

Ktoś mi mówił (ale nie jestem pewna), że German i Vilu się dowiedzieli, że Angie jest ciocią a powyżej wymienioną osobę zatrudnili jako guwernantkę.

MartinaStoessel

Po co Violi guwernantka jak ona uczy się w Studio? Chyba, że German chce aby uczyła się jeszcze innych przedmiotów. Jak na razie to nie zauważyłam tego, by Esmeralda uczyła Violettę.

ocenił(a) serial na 10
mariahelen

A w jakich okolicznisciach esme stała się tak częstym gościem w domu castillo jeszcze przed tyk sądem?

MartinaStoessel

Esmeralda nie jest guwernantką Violi, bo Angie nadal ją uczy.

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

raczej nie, bo prawnikiem jest Ramallo

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

Viola zaproponowała, żeby u nich zamieszkała Esmeralda, jak ona powiedziała, że może zapłacić kaucje i odzyskają dom.

MagdaJulka

A co z tą córką Esmeraldy?

ocenił(a) serial na 10
mariahelen

Nie wiem. Jestem u babci i trochę nie ogarniam o co chodzi. Coś było, że German odkrył że ona ma córkę czy coś w tym stylu Ja tego fragmentu nie pamiętam, ale mogłam coś pomieszać jak oglądałam do 23 odcinka

MagdaJulka

Chodzi mi o to czemu ta jej córka zamieszkała u Castillo? I czy ona też będzie pomagała mamie w tym planie? Mam na myśli oskubanie Germana z kasy.

ocenił(a) serial na 10
mariahelen

Aaa.. Lukam właśnie 24 odcinek i coś tam było, że ma córke Ambre czy coś xdd

mariahelen

Na razie mieszka bo jej ojciec musiał wyjechać chyba służbowo. Córka Esmeraldy, poprosi swoją matkę żeby nie krzywdzić tych ludzi bo są dobrzy. Może coś małej szantażystce się nawróciło pod tą małą kopułką. I dobrze bo miałam już dość jej tych szantaży milczenie w zamian za coś tylko Violetta nie dała się zaszantażować i jej przemówiła do rozumu. German już jest oskubany z kasy Matias oczyścił wszystkie jego konta bankowe.

mundovioletty

Esmeralda to szpieg wynajęty przez Jade i Matiasa żeby oskubać Germana z kasy oraz rozwalić jego związek z Angie. Trafiła do domu rodzinki Castilo przez to, że jest ich księgową. Mam nadzieje, że pomogłam