PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Dzisiaj powiedziała to Marco. Jestem ciekawa jak ją powstrzymają przed wyjazdem...? ;(

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

40 odc 2 sez

ocenił(a) serial na 6
AliskaVlog

masakra ;// moja ulubiona drugoplanowa postać, nie mówiąćą swoją postawą nic idiotycznego, jak to się zdarza innym postaciom, nie mówiąc już ó drugim ulubionym parringu.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Grrr,majpierw Diego potem Lara,a teraz moja ulubiona postać wyjeżdża

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Nie! Moja ulubiona postać nie może wyjechać! Zabraniam! Nie dam jej zabrać! Będę siłą trzymać!
A tak na poważnie to myślę, że jednak w końcu zostanie ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja też. Byli by jeszcze bardziej nienormalni (jak się da bardziej) jakby nam odebrali BFF głownej bohaterki i rozdzielili tak ładną parę ;( Wystarczy mi, że dowiemy się co będzie dalej dopiero za 2 miesiące! ;/

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Muszę to zobaczyć, ale jestem u babci, a tu jest kiepski net, więc zobaczę dopiero w domu ;c Chyba zawału dostanę, jeśli na prawdę wyjedzie, a na razie dostanę ataku, bo dowiem się dopiero za dwa miesiąca. Kocham Francescę, kocham Franarco/Marcescę i to by było straszne ;c

AliskaVlog

Moim zdaniem to będzie tak, od początku nie pokazywali Luki i Resto Baru, na pewno Luka do niej dzwonił że zamyka bar i muszą wyjechać do Włoch. Ale okaże się że mama Francesci przyjedzie i ona nie będzie musiała już wyjeżdżać. ale to jest tylko moja wizja czas pokaże. Wczoraj na Twitterze coś pisali że druga część będzie jakoś w sierpniu.

ocenił(a) serial na 10
mundovioletty

Tak, pod koniec sierpnia ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Taaaaaak!!!!! Mniej czekania!

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Tak sporo mnie to nie jest. 8 tygodni bez Violetty, ponieważ w Argentynie powtarzają 1-40 i wtedy wracają nowe ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Patrząc na Polskę, to my czekamy dłużej bo 3 miesiące na nowe odcinki :D

ocenił(a) serial na 10
Wiolczurr

no tak podliczając 3 razy po miesiącu to czekamy dłuzej

ocenił(a) serial na 3
AliskaVlog

Jak mi rozwalą Marcescę to zabiję! No, znajdę i nie ujdą mi. Jak można?! Jak?! Sorry, ale Fran to jedna z normalniejszych i fajniejszych postaci w tym serialu!!! Nie może wyjechać... Poza tym nie mogą nam rozwalić Marcesci... Proszę? ;(

ocenił(a) serial na 10
KeThA

To na kiedy mamy zamówinoe flamingi? ;)

ocenił(a) serial na 3
AliskaVlog

Przepraszam, ale jestem nieogarnięta :D O co chodzi?;))

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ok! Obydwie idziemy zabić, jeżeli nie będzie Francesci i ogółem Maresci, bo to karygodny pomysł

MagdaJulka

dołączam do rewolucji ;) nie może zabraknąć Fran!

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Dokładnie! Zobaczymy jak to będzie, a później lecimy do Argentyny wytłumaczyć im, jak kręci się serial :)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

"Słuchaj, panie Reżyserzu. Więcej Leóna. Mniej Diega. Fran zostaje. Ludmi wyjeżdża, i wszyscy będą happy. Słyszy pan? Bo jak nie..."

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

To dzidy w rękę, na flmingi i po Was! ;)

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

No i niech reżyser da Naxi to będę w siódmym niebie

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

"Słuchaj, panie Reżyserze. Więcej Leóna. Mniej Diega. Fran zostaje. Ludmi wyjeżdża. Marcesca ma być. Do tego Naxi i wszyscy będą happy. Słyszy pan? Bo jak nie..."

To moja wersja :D I jeszcze bym mu pogratulowała jednej z niewielu fajnie wykreowanych postaci: Marco :D

użytkownik usunięty
KeThA

Reżyserzu, nie reżyserze. Co ty, odmieniowywać końcówków nie umisz? ;)

ocenił(a) serial na 3

Perdon, że się tak wyrażę :) Ale proszę mnie nie oceniać, miałam tylko 4 z j. polskiego ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No, idealna wypowiedź

AliskaVlog

Myślę, iż Francesca faktycznie wróci do ojczystego kraju, ale przewiduję również jej szybki powrót. Sądzę, że podczas jej pobytu we Włoszech wiele się wydarzy w życiu głównej bohaterki oraz postaci drugoplanowych, szczególnie Marco, który zapewne będzie boleśnie dotknięty wyjazdem ukochanej. Według mnie bohaterowie często będą wspominać Francescę i chwile z nią spędzone. Docenią ją i będą bardzo tęsknić. Francesca powinna wrócić pod koniec sezonu, aby zorganizować wielki finał serialu, w którym wszystkie zakochane pary się godzą i wracają do siebie po licznych perypetiach i życiowych zawirowniach. W finale nie może też zabraknąć rozstrzygnięcia walki dobra ze złem.

ocenił(a) serial na 3
Victoria625

Taaak! Na koniec parujemy wszystkich :D Po kolei. Diego może być z Ludmiłą to się obydwojga pozbędziemy ;D
Leonetta ma być :)
Cami z DJ'em, czy Brodueyem? Jakie pomysły?
Naxi <3 Bosz, jak ja ich kocham.
Pablangie/Germangie - nie mam wyrobionego zdania, szczerze mówiąc, byle Pablo nie był z Jackie - nie trawię kobiety :D
Jackie z Gregorio
Jak Lena i Federico wrócą to można ich zrobić parą :D
No i oczywiście, kto?
MARCESCA <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Marcesca musi być! To mój ulubiony parring, zresztą słychać ich oboje i to w tym samym momencie w Algo se enciende czy jakoś tak, nie myśle na telefonie. I jeszcze ja pragne ich jakiegoś romantycznego duetu np. "Podemos", ale w oryginale albo po włosku jak Marco się dla niej uczy języka albo ich wspólne "Tienes todo".
Fajnie by było jakby napisali jakąś romantyczną ballade, ale to raczej nie możliwe, bo w tym serialu o miłości pisze tylko Violetta i jej zalotnicy.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Naxi? Wolałabym Maxiego z Camilą.
Proponuję:
- Naty + Tomas (ciepłe kluchy niech się trzymają razem) i Diego + Ludmi wyjeżdżają do Hiszpanii i tam już zostają
- Andres + Lara
- Broduei forever alone
Reszta może być ;) Wolę określenie Franarco od Marcesca.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Was? Andres z Larą? Naty z Tomasem? Co to za dziwne parringi? ;) No dobra, każdy może mieć swoje zdanie, nie będę przecież się o to bulwersować :D Ale ja stanowczo wolę Naxi <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No i dobrze - Naxi i Franarco/Maresca rządzą ;)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

No co ;) Andres też zasługuje na szczęście, a Lara mi zwisa i powiewa, byle nie była z Leónem ;> Naty nie pasuje mi do Maxiego, za wiele ich dzieli. To ich całe zauroczenie to syndrom Romea i Julii - im bardziej otoczenie nie pozwala parze być razem, tym bardziej oni chcą być razem.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

O boże, z Tomasem? ;o Biedna dziewczyna

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Też mnie to zagięło :) I dobrze, niech będą jak Romeo i Julia tylko bez śmierci. Ja ci mówię (w sensie do tears_in_heaven), ze oni będą razem. Tak wynika z wywiadu ^^ A mnie ogólnie irytuje, jak z przyjaciół robi się para, bo koniec przyjaźni to szybki zwiastuje ;/

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie z każdego, bo Leon zaczynał od przyjaciela, ale to było od razu widać uczucie, a Camila i Maxi byli zawsze raczaj jak... rodzeństwo, a z rodzeństwa co mamy?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

No wiem, tylko że Leon od razu określił, że chce być kimś więcej i uczucie Leonetty cały czas ewoluowało. A Camila i Maxi? Oni zawsze byli przyjaciółmi i mieli się na tym etapie zatrzymać, a nie...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ale oni byli przyjaciółmi od zawsze, a Violetta i Leon to od razu było uczucie, a Caxi nie pasują do siebie. Są jak brat i siostra, a jak się miesza to samo to nie wychodzi nic najlepszego.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Dokładnie o to mi chodziło :D Żadnego Caxi w tym serialu. Nie wyrażam na to zgody! ;) Jak coś to lepiej, żeby w ogóle byli bez partnera, a nie...

KeThA

Caxi tak samo jak Pangie: brat i siostra.Nic więcej nie może być!

Crazy12

Tyle, że Pangie całowali się częściej.

mariahelen

O matko, i co z tego? Ja przy ich pocałunkach mam odruchy wymiotne