PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6695
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ha,ha!!!Opis Tomasa w Wikipedii , przeczytajcie do końca:) For Leonetta i nie tylko!

Tomás Heredia (Pablo Espinosa) - Jest kochany i uroczy. Gra na gitarze i śpiewa, ukazując w utworach swoją osobowość. Uczęszczał do Studio 21 dzięki stypendium profesora Beto, u którego pracuje jako asystent. Urodził się w Hiszpanii, ale razem z mamą przeprowadził się do Buenos Aires, by zaopiekować się babcią. Tomás zakochuje się w Violetcie wbrew staraniom Germána, który próbuje odseparować córkę od zalotników. Głównym rywalem Tomása w walce o miłość Violetty jest León. W Tomasie zakochuje się Ludmiła, ktora nie rozumie, że chłopak nie jest nią zainteresowany. Ma główną rolę w przedstawieniu wystawianym przez Studio 21. Tomas udaje miłego, ale to tylko pozory. Tak naprawdę Tomas to cham, gbur, prostak i beztalencie.

ocenił(a) serial na 6

hahahaha uśmiałam się końcówką

ocenił(a) serial na 10

Ciekawe jaki Admin tę zmianę zaakceptował xD.

Hahah, propsy dla tego, kto napisał, że jest kochany i uroczy, a chwilę później, że to cham, gbur i prostak <3

użytkownik usunięty
Wiolczur

Pewnie taki co nienawidzi Tomasa. ;D

ocenił(a) serial na 10

Hahaha! Uwielbiam kogoś kto to napisał! Ale z drugiej strony, ma chyba dwie osobowości albo zmienne humory, gdyż napisał ,,kochany i uroczy"<---------fałsz a potem ,,cham, gbur i prostak" <--------prawda

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

Myślę, że jest na odwrót :)

ocenił(a) serial na 10
Kingeels

a ja myślę, że napisały to dwie inne osoby XD

AAAAAAAAAAAAA hahahahaahah daj mi linka do tego opisu :*

Tomás Heredia (Pablo Espinosa) - Jest kochany i uroczy. Gra na gitarze i śpiewa, ukazując w utworach swoją osobowość. Uczęszczał do Studio 21 dzięki stypendium profesora Beto, u którego pracuje jako asystent. Urodził się w Hiszpanii, ale razem z mamą przeprowadził się do Buenos Aires, by zaopiekować się babcią. Tomás zakochuje się w Violetcie wbrew staraniom Germána, który próbuje odseparować córkę od zalotników. Głównym rywalem Tomása w walce o miłość Violetty jest León.-tyle powinno zostać :) Jest to tekst ze strony Disney Channel i hiszpańskiej wikipedii (w angielskiej jest jeszcze, że ją przyciąga :>). Kolejne zdania są wyssane z palca, napisał je ktoś, kto po prostu chciał się popisać,więc nie wiem z czego się tak śmiejecie :P

Sebek7771

albo ktoś znów szuka kłótni

ocenił(a) serial na 10

Widziałam to jakiś czas temu i wysłałam zmiany, ale ich nie zaakceptowano. Mimo wszystko - Tomas nie jest aż tak zły i na pewno nie jest to beztalencie, bo może nie najlepiej śpiewa, ale teksty piosenek są dobre, no a Marco w jego Entre tu y yo brzmi bosko, więc dziękuje za to, że postać Tomasa stworzyła tą piosenkę :)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja uważam, że Tomas lepiej śpiewa, ale to moje zdanie :D

ocenił(a) serial na 2
Sissi_Annie_Romy

Mnie osobiście w jego śpiewie nie odpowiada seplenienie. Zwłaszcza "korafon" zamiast "corazon" ("serce")

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

No, ale taki ma akcent :D

ocenił(a) serial na 2
Sissi_Annie_Romy

Typowo hiszpański. Jednak wolę wokal Leóna z meksykańskim akcentem ;)

tears_in_heaven

bierze mnie coś jak słysze to jego "korafon", ale najlepsze jest to, że to nieszczęsne sepleństwo jest w każdej piosence śpiewanej przez Tomusia (Entre tu y yo, Tienes todo, nawet wewalili mu w "ser mejor" tego kutafo... znaczy korafona)

pseplasam że obrażam małżonka :(

użytkownik usunięty
paulina25174

Nie szkodzi. Jak mi mówi "kofam cię" to szlag mnie trafia -_-

ocenił(a) serial na 6

hahahahahhaahhahhahaha. ale to na serio czy żarty?

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Co ty dzisiaj "odnawiasz" stare tematy? Nudzi ci się i przeglądasz stare forum? :P

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Tak, na prawdę. Był taki opis Tomasa, ale chwilę później jakiś jego fan zmienił na "Oczywiste jest, że to na koniec z nim będzie Violetta", a później to ktoś zmienił i już normalnie.
Oglądałam filmik o Tomasetcie na yt i był w nim pocałunek Leonetty, zastanawiałam się co za idiota to zrobił, ale patrzę później, że Tomas z Violettą kłócą się o ten pocałunek i że niby dla Violki on nic nie znaczył.
Blablabla, liczyłam że Tomas się utopi.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

takie tam demonizowanie :3 "Oczywiste jest, że to na koniec z nim będzie Violetta" aahahahahahahahahahaha beka z wieprza. a gdzie ty to widziałaś "ze nic nie znaczył"?

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

A jakiś filmik o Tomasie i Violetcie był do My heart will go on i były napisy u dołu, że Tomas i Viola rozmawiają niby i tak mówią.
Ja się modliłam, żeby Tomas się utopił przy tym super teledysku przez kogoś zrobionym.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

bleeeah. ale filmiku leonetty też są czasem farbowane lisy, jak ona wyobrażała sobie że śpiewa z tomasem voy por ti u angie to wycieli ten kawałek z tomasem np

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Nie zauważyłam ;o No, ale często zmieniają scenki np. jak wdziałam filmik o Leoncesce.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

też widziałam, czego to fani nie wymyślą ;p

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

No właśnie, czego to fani nie wymyślą.
Leomas XD

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

Leomas, taq XDDD coś wspaniałego, mój ulubiony parring

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Dokładnie. Best parring ever... Ale chyba nawet na błagania fanów nie będą razem w serialu :( Natomiast w naszych sercach pozostaną na zawsze!

ocenił(a) serial na 6
KeThA

w naszym sercach 4ever!! *^*

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ostatnio każdego ulubiony parring ;)

ocenił(a) serial na 10

Prawdziwy opis ♥