Ha,ha!!!Opis Tomasa w Wikipedii , przeczytajcie do końca:) For Leonetta i nie tylko!
Tomás Heredia (Pablo Espinosa) - Jest kochany i uroczy. Gra na gitarze i śpiewa, ukazując w utworach swoją osobowość. Uczęszczał do Studio 21 dzięki stypendium profesora Beto, u którego pracuje jako asystent. Urodził się w Hiszpanii, ale razem z mamą przeprowadził się do Buenos Aires, by zaopiekować się babcią. Tomás zakochuje się w Violetcie wbrew staraniom Germána, który próbuje odseparować córkę od zalotników. Głównym rywalem Tomása w walce o miłość Violetty jest León. W Tomasie zakochuje się Ludmiła, ktora nie rozumie, że chłopak nie jest nią zainteresowany. Ma główną rolę w przedstawieniu wystawianym przez Studio 21. Tomas udaje miłego, ale to tylko pozory. Tak naprawdę Tomas to cham, gbur, prostak i beztalencie.
Ciekawe jaki Admin tę zmianę zaakceptował xD.
Hahah, propsy dla tego, kto napisał, że jest kochany i uroczy, a chwilę później, że to cham, gbur i prostak <3
Hahaha! Uwielbiam kogoś kto to napisał! Ale z drugiej strony, ma chyba dwie osobowości albo zmienne humory, gdyż napisał ,,kochany i uroczy"<---------fałsz a potem ,,cham, gbur i prostak" <--------prawda
Tomás Heredia (Pablo Espinosa) - Jest kochany i uroczy. Gra na gitarze i śpiewa, ukazując w utworach swoją osobowość. Uczęszczał do Studio 21 dzięki stypendium profesora Beto, u którego pracuje jako asystent. Urodził się w Hiszpanii, ale razem z mamą przeprowadził się do Buenos Aires, by zaopiekować się babcią. Tomás zakochuje się w Violetcie wbrew staraniom Germána, który próbuje odseparować córkę od zalotników. Głównym rywalem Tomása w walce o miłość Violetty jest León.-tyle powinno zostać :) Jest to tekst ze strony Disney Channel i hiszpańskiej wikipedii (w angielskiej jest jeszcze, że ją przyciąga :>). Kolejne zdania są wyssane z palca, napisał je ktoś, kto po prostu chciał się popisać,więc nie wiem z czego się tak śmiejecie :P
Widziałam to jakiś czas temu i wysłałam zmiany, ale ich nie zaakceptowano. Mimo wszystko - Tomas nie jest aż tak zły i na pewno nie jest to beztalencie, bo może nie najlepiej śpiewa, ale teksty piosenek są dobre, no a Marco w jego Entre tu y yo brzmi bosko, więc dziękuje za to, że postać Tomasa stworzyła tą piosenkę :)
Mnie osobiście w jego śpiewie nie odpowiada seplenienie. Zwłaszcza "korafon" zamiast "corazon" ("serce")
bierze mnie coś jak słysze to jego "korafon", ale najlepsze jest to, że to nieszczęsne sepleństwo jest w każdej piosence śpiewanej przez Tomusia (Entre tu y yo, Tienes todo, nawet wewalili mu w "ser mejor" tego kutafo... znaczy korafona)
pseplasam że obrażam małżonka :(
Co ty dzisiaj "odnawiasz" stare tematy? Nudzi ci się i przeglądasz stare forum? :P
Tak, na prawdę. Był taki opis Tomasa, ale chwilę później jakiś jego fan zmienił na "Oczywiste jest, że to na koniec z nim będzie Violetta", a później to ktoś zmienił i już normalnie.
Oglądałam filmik o Tomasetcie na yt i był w nim pocałunek Leonetty, zastanawiałam się co za idiota to zrobił, ale patrzę później, że Tomas z Violettą kłócą się o ten pocałunek i że niby dla Violki on nic nie znaczył.
Blablabla, liczyłam że Tomas się utopi.
takie tam demonizowanie :3 "Oczywiste jest, że to na koniec z nim będzie Violetta" aahahahahahahahahahaha beka z wieprza. a gdzie ty to widziałaś "ze nic nie znaczył"?
A jakiś filmik o Tomasie i Violetcie był do My heart will go on i były napisy u dołu, że Tomas i Viola rozmawiają niby i tak mówią.
Ja się modliłam, żeby Tomas się utopił przy tym super teledysku przez kogoś zrobionym.
bleeeah. ale filmiku leonetty też są czasem farbowane lisy, jak ona wyobrażała sobie że śpiewa z tomasem voy por ti u angie to wycieli ten kawałek z tomasem np
Nie zauważyłam ;o No, ale często zmieniają scenki np. jak wdziałam filmik o Leoncesce.
Dokładnie. Best parring ever... Ale chyba nawet na błagania fanów nie będą razem w serialu :( Natomiast w naszych sercach pozostaną na zawsze!