Sory ...padłam :D Ja i mój zboczony mózg :D
http://www.youtube.com/watch?v=B8jg5cLw5sM
0:42 Diego gestem wskazuje na biust Violi Viola patrzy zdziwiona ( pewnie Diego nie podoba się
jej biust ;D )
A Leon odwraca wzrok
kuurde odbija mi :D
http://www.youtube.com/watch?v=U0W6KleJG64&feature=c4-overview&list=UUz-tVpdKaxTWdEGgAoIeggQ
2:05 I TU TEŻ JEBŁAM :D
sory kocham ten wystep :)
No, z blogspota, filmweba, twittera...
A tak serio to nie wiem o co dokłądnie chodzi :D
No kochanie, znamy się tak idealnie i ty możesz nie rozumieć moich tekścików?
Przepraszam słońce, przemęczona dzisiaj jestem pracą to i nie myślę zbytnio... Wybaczysz mi?
O, dziękuję Ci bardzo! Twój syn ze studiów przyjechał, a ty nawet nie zauważyłeś!
Afromentali chyba, ale pewności nie mam, bo moi rodzice przełączyli na "Komisarza Alexa" xD
I elektryczna gitara, mmm... ;) A Tomson ma niesamowity głos, barwę i w ogóle.
Tu jest fajna elektryczna gitara:
https://www.youtube.com/watch?v=QadSVWXF_ks
Sorry, ale mam dzisiaj fazę na słuchanie muzyki z yt, już słuchałąm całego albumu Evanescence i Imagine Dragons, kilka utworów guns'n'roses, Slasha i walę linkami. Jak nie wierzysz to zapytaj Madziulki :D W rozdziale też wrzuciłąm linka ^^
Slash jest świetny ;) Nie chce mi otworzyć tego linku, a raczej otwiera ale film jest niedostępny bo coś z wtyczką nie tak.
Szkoda :( Taki fajny... Właśnie skończyłam Evanescence i przerzuciłam się na Queen ^^ Zaraz czas na Linkin Park ^^
Ej, droga siostrzenico, to chyba u nas rodzinne, bo jak ja pierwszy raz to oglądałam wcześniej to pomyślałam dokładnie o tym samym XD
Czerwony autobus.
Powiem tyle, że facet trzyma rękę blisko piersi dziewczyny to jeszcze nie zboczeństwo, myślałam że będzie ją obmacywał, a się zawiodłam.
Tak wiem, wyczułam ironię;) Niektórzy nawet w czerwonym autobusie potrafią dostrzec coś zboczonego, więc wiesz xd
Moja siostra proponowała bym napisała jak mój zeszyt od historii, ale wytłumaczyłam jej, że nie mogę, ponieważ tam zielone ludziki na siebie nachodzą i te inne.
Niee... Ona po prostu nie wiedziała jak wygląda mój zeszyt od historii. Dopiero później jej wytłumaczyłam ;)
EE tam, jeden się trafił i jeszcze się spóźniłam na historię (a była trzecią lekcją, naszą pierwszą, tylko ja codziennie mam korek) i siedziałam na pierwszej ławce przy pani.
Ostatni raz siedziałam w pierwszej ławce przy nauczycielu, który jak mówił, to pluł. Właśnie mi przypomniałaś tą piękną chwilę:)
A ja w pierwszej liceum. U nas jest dużo osób w klasie i kto pierwszy przyjdzie ten ma lepsze miejsce:)
U nas jest 28 osób i jak się spóźnię to nie ma dla mnie miejsca (jakby to było nowością).
Ja mam 10 minut, tyle że ja przed wyjściem mam do załatwienie kilka spraw i wychodzę 7:55, a w szatni się jeszcze kogoś spotka, razem zaczeka na kogoś.
No właśnie i jakoś tak wychodzi, że się spóźniam, ale max. 15 minut (bo więcej to już nieobecność).
U mnie chyba od jutra już będzie dziennik;) Ale wiesz spóźnienia sobie nie zlikwidujesz, a nieusprawiedliwioną godzinę sobie usprawiedliwisz (uciekałam trochę w tamtym roku, miałam przez to dobre zachowanie xd)
Ja myślałam, że żyjemy w zacofaniu, bo u mojej siostry jest już od roku, ale nawet cieszyłam się, że jesteśmy zacofani.
<sorry, że się wtrącam> U mnie też będzie już drugi rok, ale nikt za nim nie przepada bo z nim jest tylko jedno wielkie zamieszanie...
U mnie jeszcze o czymś takim nawet nie mówią, w końcu żyję w Polsce C (najbogatszy zachód to A, biedniejszy wschód B, a południowy zachód C) xxd