Kurczę...Nie mogę patrzeć!
Jak Vilu może.... z Thomasem.Pocieszające jest to ,że będzie z Leonem.Ale dobija mnie streszczenie odcinka 25 ( o pocałunku).Vilu chciała , ale się wstydziła!:(
Jade i Olga są przekonane, że duch Marii, matki Violetty, nawiedza dom. Okazuje się jednak, że obie kobiety pomyliły ducha z Matíasem w przebraniu. Violetta denerwuje się, bo Tomás chciał ją pocałować, a ona mu się usunęła. Dziewczyna stresuję się, gdyż nigdy nie całowała się z żadnym chłopcem. Tomás tymczasem mylnie sądzi, że Violetta odtrąciła go, bo nic do niego nie czuje. Do tego obecność Leona komplikuje relacje pary. Germán zaprasza Pabla i Angie na kolację. Angie próbuje się wykręcić i kolacja przesuwa się o tydzień.
Popieram Cię w stu procentach. Jak może być z Thomasem kiedy może być z Leone. Na pocieszenie myślę,że w 34 pocałunek Leona i VIlu!
kurde no przestańcie zaśmiecać forum nowymi wątkami, takich jak ten są dziesiątki, nie lepiej zapisać w innym?
Bo ją złapał gdy upadała? xD Ze mną ostatnio tą akcje zrobiła koleżanka na wf - jesteśmy dla siebie stworzone. xd
Popieram, że niepowinniście zaśmiecać. Jak dla mnie, jako że obejrzałam już cały sezon, takie dywagowania nie robią na mnie wrażenia bo już doskonale wiem jak to potoczy się dalej. Tomas (bez h, to je hiszpanski nie angielski ;) jest chwilowym momentem słabości, póżniej za każdym razem bd go od siebie odsuwać gdy przyjdzie co do czego, to z leonem bd i jego bd jako swojego chłopaka bd się trzymać. I, jak w dzisiejszym odcinku powiedział leon, to bd dla niego szansa, żeby zobaczyła, że tomas ją zrani i kto tak naprawdę " (dime-powiedz) quien es el mejor" ;3 i wyjdzie na to, że leoś. Wreszcie fioletowa niewidoma przejrzy na oczy. I o ile nic nie popiepszyłam, to z leonem pocałuje się po raz pierwszy. I jutro bd bardzo fajny moment serialu; kiedy leon bd uczył vilu jeździć na rowerze <3<3<3 http://www.youtube.com/watch?v=I9qgqxrSKMo kocham ten moment *v*