Zakładam ten temat, jak wiele ich już było, ale oni obaj to zupełnie inne charaktery. Gdzieś
przeczytałam, że Leon taki pewny siebie i że ta osoba zna takich wiele pewnych siebie, a tacy to
tylko poruchać i koniec (któryś z komentarzy na novela . pl). Tylko czy osoba, która chciaby tylko
poruchac, by się tak starała. Dla mnie to Tomasa można bardziej o to podejrzewać, tak niby
szara myszka, ale kto wie co tam się kryje. No bo skoro nie odgania od siebie żadnej
dziewczyny, która się w nim kocha to nie wiemy co on tam planuje.
I jeszcze jedno.... Wszyscy fani Tomaletty mówią, że są oni sobie przeznaczeni, bo tak. Czy ja
też mam szukać takich głupawych pomysłów, bo ja mogę wymyślać różne rzeczy typu: "O boże,
Leon i Vilu są sobie przeznaczenie bo jej nazwisko zaczyna się na trzecią literę od początku
alfabetu, a Leona od końca", tylko nie wiem czy ktoś by mnie potraktował poważnie, tak jak wy
piszecie " Tomas i Violetta są sobie przeznaczeni, bo on ją pierwszy spotkał".
Jakby tak miało być to nagle by wyszło, że zauroczenia z podstawówki wszystkie biorą ślub, a to
dlaczego? No bo to "pierwsza miłość", o boże wspaniale. - on ma converse i grzyweczkę, ale jest
słodki. To moja pierwsza miłość, a pierwsza miłość to miłość życia i jak dorosnę to on będzie
moim mężem.
Novela . pl to niewyczerpane źródło wypowiedzi małych dziewczynek skaczących sobie do oczu. Dzisiaj śmiałam się chyba z 10 minut, gdy przeczytałam komentarz jednej z nich (skopiowany w oryginale, łącznie z pisownią):
"sama jesteś dupa bo Leon jest nielepszy ci któży tak mówią o wszystkich to powinni zobaczyć że wszyscy są siebie warci.
A zaóważyłam że naj bardziej oceniacie Leona i Tomasa niewiecie nic a tak mówicie to tak dziwnie wygląda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! so please do not tel".
ja czytam to co oni tam w komentarzach wypisają to myślę, że padnę - cytuje "Thomas jest słotki, a Leon to pszy nim kópa z masłem" - nie wiem czy ja tyle błędów robiłam jak byłam w ich wieku.
Ja już tam nie czytam komentarzy, bo mi się płakać chce. Do czego ten świat zmierza? XD
Jeśli jest tutaj gdzieś zdraaapka, która ma mnie za niedojrzałą osobę, to niech wie, że właśnie DLATEGO próbujemy z Ente walczyć z tą całą propaganda i wywyższaniem Tomasa na piedestał - dlatego, że zmanipulowało się tymi dziewczynkami, wmówiło głupoty, a teraz robią wielki bajzel w internecie.
Zauważyłaś, że fanki Leonetty wypowiadają się kulturalniej? :) Powiem Ci dlaczego: bo w większości są dojrzalsze od ogółu fanek Tomasetty.
No właśnie zauważyłam, że może nie chodzi o wiek, ale raczej o osobę i to ile ona sama przeżyła.
Fani Tomaletty nie potrafią odróżnić zauroczenia od miłości, a tym bardziej od miłości życia.
"Tomas to miłość życia Violi" itd. i tak w kółko to czytam, ja nawet nie jestem pewna, czy Leon to tzw. "miłość życia", ale uważam, że pomiędzy nimi powstaje silne uczucie, może miłość, nie od razu miłość życia.
Boże, pierwszy chłopak który mi się spodobał i już od razu planuje się z nim żenić za kilka lat? No chyba nie.
hahaha racja co do tych kłótni, czasem wejdę żeby sobie dzień osłodzić, a gdy ujrzę te zabawne komentarze od razu mam lepszy chómor. :O
Leon lepszy w kazdym calu od kangura, nie bd się rozpisywała, bo już jest napisane wiele wiele razy. :D
Kolejna perełka z noveli:
"heja wszystkim to ja martina stolessel urodziłam się 21 marca w Buenos Aires w argentynie i uwielbiam imiona takie jak edytka marlenka czy ilona albo natalia"
Spadłam z krzesła :)
hahahahahhaa, nie sądziłam, że ona umie polski. wow, jaka zdolna - hiszpański, włoski, angielski.
A tak na serio, to niektóre tam osoby biorą, piszą coś po hiszpańsku (z tłumacza google, widać od razu) i myślą, że im Martina, Jorge czy Pablo odpisze. Przecież oni nie zaglądają na taką stronę
Wow Martino! To zaszczyt Cię poznać! Aleś ty zdolna! Nie wiedziałam, że mówisz po Polsku! Jenny! ......XD Ostatnio na noveli zobaaczyłam takie cuś: ,,czejść tomas. wiesz co? bardzo cie lubie. jesteś fainy dla wiolety i jom pierszy spodkałeś. ten leon to taki gupi jes!!!!!!!"
Zaczęłam się tarzać po podłożu XD