PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Leon v.s Thomas

ocenił(a) serial na 1

Kto za kim ?!

ocenił(a) serial na 10
Batioo1

LEON ZDECYDOWANIE.
A pipki Tomasa w 2 sezonie nie będzie! ;p

ocenił(a) serial na 1
Leonetta4ever

No nienawidzę go ... -.-

Batioo1

Leon.1

Batioo1

Ofc Leon <3

ocenił(a) serial na 10
Batioo1

Tomas

Adunia10

Leon ! :)

ocenił(a) serial na 10
Batioo1

Leon!

ocenił(a) serial na 9
Batioo1

Leon <333

użytkownik usunięty
Batioo1

Leon

ocenił(a) serial na 10
Batioo1

Ja jestem za Leonem, bo on jest przystojny i wysportowany, troskliwy i walczy o Viole. <3

Batioo1

Leon

Batioo1

Tomas

Batioo1

Leon oczywiście ;

Batioo1

wolę Tomasa, bardziej mi odpowiada :p

TheProphet

Leoś <3

leonettaforever

Boże, w co ja się wdaje?

ocenił(a) serial na 6
TheProphet

ahahahaha rozsądnie przemawiasz ;3 w co się wdajesz. Rozszarpią cię ;P

Enterraz

nie o to chodzi, tylko, że ja zapewne jestem starszy od Was, a zachowuję się jak Wy drocząc się kto lepszy :P

ocenił(a) serial na 6
TheProphet

rocznik? Zdziwiłbyś się, ile tu takich starszych bezmózgów :D

Enterraz

Twierdzisz, że jestem bezmózgiem? :x

Batioo1

Wolę Thomasa :3 Leon na siłę próbuje wmówić Violetcie,że on się jej podoba.

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

Właśnie nieee eee, powiedział to raz zapewne dla żartu a czepneliście się tego jak rzep psiego ogana. Poza tym naprawdę jej się spodoba ;3 i to raczej nie z powodu jego gadania. Jeszcze nie słyszałam żeby indoktrynacja wolnego człowieka doporwadziła do zakochania. A tak wgl to kiedy on powiedział, że jej się podoba? Proszę, proszę proooszę podaj mi jeden przykład. Jestem pewna że na tym cię zagnę :P

Enterraz

we wczorajszym odcinku tj 25 gdy Violetta oświadczyła Leonowi, że idzie na randkę z Thomasem on powiedział, że i tak się w niej zakocha. To takie puste, kure*sko puste :x

ocenił(a) serial na 6
TheProphet

Nie ee, to nawet nie było w tym odcinku tylko w zapowiedzi. Jej to było tak dla żartu, byłoby puste gdyby to mówił święcie przekonany że tak bd, o czym nie świadczył nawet jego ton. NIE, nie twierdze że jesteś bezmózgiem gdybym tak twierdziła, to bym to samo powiedziała o sobie Oo nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem

Enterraz

wybacz, napisałem to w taki sposób, że nie wyszła mi ironia :P Dobra nieważne, nie mam zamiaru się kłócić. Mimo wszystko będę oglądał ten serial, w ukryciu (bo w ukryciu), bo lekko uwłacza mojej godności 20letniego faceta. W każdym bądź razie lubię takie coś a'la muzyczna telenowela. Nie wiem czym to zostało wywołane, nie chcę wiedzieć.

ocenił(a) serial na 6
TheProphet

które było ironią? XD masz racje, trochę uwłacza :D ale spoko oglądaj oglądaj serial jest genialny a wszyscy aktorzy i tak starsi od cb. Oprócz samej violetty ale na tak liczną obsadę to nic. Wciąż mnie zadziwia, proównując obcojęzyczne blogi itd, że akurat w polsce przyciaga strasza widownie. Średni wiek tutaj to jakieś 17 lat (rozbicie 15-22)

Enterraz

to pytanie: "Twierdzisz, że jestem bezmózgiem? :x". Co do aktorów to wiem, że większość jest starsza, a raczej w zbliżonym wieku do mojego. Poza Martiną Stoessel, która ma ledwie 16 lat...

ocenił(a) serial na 6
TheProphet

jest dwoje, którzy mają po 20 lat, dwoje 22, dwoje 21, jedna 23, a reszta to już ogólnie starsi niż uczniowie ;3

Enterraz

21, 22, 23 to zbliżony wiek. Nauczycieli czy (nie uczniów) nie miałem na myśli

ocenił(a) serial na 10
TheProphet

oj tam, a ile razy Tomas powiedział Violi, że wie, że go kocha. To takie puste ...

MagdaJulka

Tu masz rację. W sumie to i tak wszystko jedno nie mogę się tak wczuwać bo mnie wszystko irytuje xd

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

O tym nie pomyślałam akurat ale to był dla mnie nóż, że ktoś potraktował żarcik Leona jak zarozumialstwo :< mógłaby to być arogancja gdyby był tego pewny, a zaciśnięte szczęki raczej o tym nie świadczyły ;d mmmaaaa szlag mnie trafił jak dzisiaj usłyszałam "ja po prostu chciałam być miła" a potem zobaczyłam że to Leon poprosił ją, żeby z nim zaśpiewała. DLACZEGO ON MIAŁBY K*RWA PROSIĆ SKORO TO BYŁO ICH OBOWIĄZKOWE ZADANIE? i to wynikające z losowania? Ok, ten tydzień jeszcze przechoruję, cztery odcinki. Potem koniec tomasowania, a przynajmniej nie na taka skalę. uffff. Ale wyszło na to, że wcale tak wiele nie rozumiem jak myślałam z tego hiszp. meee. co by się nie działo, od poniedziałku 2 sezon, więc trochę się odprężę xdd

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

ale przynajmniej teraz chyba będzie trochę więcej Leona :D

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

Nie do końca... :c dopiero po 30 tak naprawdę zaczyna się ofensywa Leon. A naprawdę na większą skalę, mianowicie leonowanie dopiero w ** odcinku, kiedy bd parą :3

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

SPOILER (taki mały)
wiem, że w 34 odcinku się pocałują :D

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

do kogo ty to mówisz xD wiem to już od... bodajże początku marca? Yuotube źródło wszelkiej wiedzy. Po pocałunku są parą właśnie ;p

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

ty akurat wiem, że wiesz (także wiem o tym od dawna), ale nie wszyscy wiedzą, choć o pocałunku to dużo osób chyba wie xd

ocenił(a) serial na 10
Batioo1

Chyba od zawsze i chyba na zawsze jestem za Leonem xd

Batioo1

Jestem za Tomasem, ale Leon też niczego sobie więc nie pogniewam się jeśli to on będzie z Violettą :p

evawei

z tego co ludzie wypisują, to on będzie z Violettą, tak w ogóle to chyba w dzisiejszym odcinku wszystko chu* trafił

ocenił(a) serial na 6
TheProphet

póżniej bd zabawa w tłumaczenie sytuacji, na co już mi się zbiera na pożyg jak to widzę, bo sytuacja jest tłumaczona po raz milionowy; najpierw flirty z ludmiłą, potem pochodzenie violetty, potem demontaż filmiku, potem pocałunek ludmiły, potem franceska, i tak w nieskończoność... Ale rozumiem violette też byłabym zmęczona taką huśtawką.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

a co? Tomas tak będzie latał z kwiatka na kwiatek, z każdą po kolei?

Enterraz

to raczej wynikało z intryg Ludmiły, tak jak i w tym wypadku

ocenił(a) serial na 6
TheProphet

ale nie o tym mówimy. Intrygi ludmiły, tak czy siak nigdy sytuacja nie zostaje sfinalizowana. Moim zdaniem to albo błąd producentów, albo takie założenie, mające pokazać coś, wskazać violettcie drogę? Nie wiem

ocenił(a) serial na 7
Batioo1

Tomas

Batioo1

Tomas.

klaudia058

Thomas ;)

Anastazja315

Jednak zmieniam zdanie - Leon :)

użytkownik usunięty
Batioo1

ja za Thomasem