Ja jestem za Leonem, bo on jest przystojny i wysportowany, troskliwy i walczy o Viole. <3
nie o to chodzi, tylko, że ja zapewne jestem starszy od Was, a zachowuję się jak Wy drocząc się kto lepszy :P
Właśnie nieee eee, powiedział to raz zapewne dla żartu a czepneliście się tego jak rzep psiego ogana. Poza tym naprawdę jej się spodoba ;3 i to raczej nie z powodu jego gadania. Jeszcze nie słyszałam żeby indoktrynacja wolnego człowieka doporwadziła do zakochania. A tak wgl to kiedy on powiedział, że jej się podoba? Proszę, proszę proooszę podaj mi jeden przykład. Jestem pewna że na tym cię zagnę :P
we wczorajszym odcinku tj 25 gdy Violetta oświadczyła Leonowi, że idzie na randkę z Thomasem on powiedział, że i tak się w niej zakocha. To takie puste, kure*sko puste :x
Nie ee, to nawet nie było w tym odcinku tylko w zapowiedzi. Jej to było tak dla żartu, byłoby puste gdyby to mówił święcie przekonany że tak bd, o czym nie świadczył nawet jego ton. NIE, nie twierdze że jesteś bezmózgiem gdybym tak twierdziła, to bym to samo powiedziała o sobie Oo nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem
wybacz, napisałem to w taki sposób, że nie wyszła mi ironia :P Dobra nieważne, nie mam zamiaru się kłócić. Mimo wszystko będę oglądał ten serial, w ukryciu (bo w ukryciu), bo lekko uwłacza mojej godności 20letniego faceta. W każdym bądź razie lubię takie coś a'la muzyczna telenowela. Nie wiem czym to zostało wywołane, nie chcę wiedzieć.
które było ironią? XD masz racje, trochę uwłacza :D ale spoko oglądaj oglądaj serial jest genialny a wszyscy aktorzy i tak starsi od cb. Oprócz samej violetty ale na tak liczną obsadę to nic. Wciąż mnie zadziwia, proównując obcojęzyczne blogi itd, że akurat w polsce przyciaga strasza widownie. Średni wiek tutaj to jakieś 17 lat (rozbicie 15-22)
to pytanie: "Twierdzisz, że jestem bezmózgiem? :x". Co do aktorów to wiem, że większość jest starsza, a raczej w zbliżonym wieku do mojego. Poza Martiną Stoessel, która ma ledwie 16 lat...
jest dwoje, którzy mają po 20 lat, dwoje 22, dwoje 21, jedna 23, a reszta to już ogólnie starsi niż uczniowie ;3
oj tam, a ile razy Tomas powiedział Violi, że wie, że go kocha. To takie puste ...
O tym nie pomyślałam akurat ale to był dla mnie nóż, że ktoś potraktował żarcik Leona jak zarozumialstwo :< mógłaby to być arogancja gdyby był tego pewny, a zaciśnięte szczęki raczej o tym nie świadczyły ;d mmmaaaa szlag mnie trafił jak dzisiaj usłyszałam "ja po prostu chciałam być miła" a potem zobaczyłam że to Leon poprosił ją, żeby z nim zaśpiewała. DLACZEGO ON MIAŁBY K*RWA PROSIĆ SKORO TO BYŁO ICH OBOWIĄZKOWE ZADANIE? i to wynikające z losowania? Ok, ten tydzień jeszcze przechoruję, cztery odcinki. Potem koniec tomasowania, a przynajmniej nie na taka skalę. uffff. Ale wyszło na to, że wcale tak wiele nie rozumiem jak myślałam z tego hiszp. meee. co by się nie działo, od poniedziałku 2 sezon, więc trochę się odprężę xdd
Nie do końca... :c dopiero po 30 tak naprawdę zaczyna się ofensywa Leon. A naprawdę na większą skalę, mianowicie leonowanie dopiero w ** odcinku, kiedy bd parą :3
do kogo ty to mówisz xD wiem to już od... bodajże początku marca? Yuotube źródło wszelkiej wiedzy. Po pocałunku są parą właśnie ;p
ty akurat wiem, że wiesz (także wiem o tym od dawna), ale nie wszyscy wiedzą, choć o pocałunku to dużo osób chyba wie xd
Jestem za Tomasem, ale Leon też niczego sobie więc nie pogniewam się jeśli to on będzie z Violettą :p
z tego co ludzie wypisują, to on będzie z Violettą, tak w ogóle to chyba w dzisiejszym odcinku wszystko chu* trafił
póżniej bd zabawa w tłumaczenie sytuacji, na co już mi się zbiera na pożyg jak to widzę, bo sytuacja jest tłumaczona po raz milionowy; najpierw flirty z ludmiłą, potem pochodzenie violetty, potem demontaż filmiku, potem pocałunek ludmiły, potem franceska, i tak w nieskończoność... Ale rozumiem violette też byłabym zmęczona taką huśtawką.
ale nie o tym mówimy. Intrygi ludmiły, tak czy siak nigdy sytuacja nie zostaje sfinalizowana. Moim zdaniem to albo błąd producentów, albo takie założenie, mające pokazać coś, wskazać violettcie drogę? Nie wiem