PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Więc napiszę trochę o sobie. Bo zapewne nikt mnie tu nie zna i o mnie nie wie :/
Otóż mam na imię Ola = Aleksandra Maria(Miałam nazywać się Konstancja :D). Urodziłam się
3 maja 1999 roku inaczej lat 14 już sobie liczę :) Mieszkam w Białymstoku, w pólnocno
wschodniej Polsce. Mam młodszą siostrę Kasię ( 5 lat )

Ogólnie jestem osobą pokręconą na maksa. Nie lubię długo spać, zazwyczaj codziennie
wstaję o 6 ( nawet w weekendy). Nie lubię sera żółtego, rodzynek i mięty. Moja najlepsza
przyjaciółka nazywa się Asia.Znam ją od ponad 10 lat :) Z oimi przyjaciółkami wyprawiamy
różne dziwaczne rzeczy których nie będę tu wypisywać. Bardzo lubię język angielski, ale uczę
się jeszcze hiszpańskiego i niemieckiego, chociaż chcę się uczyć jeszcze rosyjskiego :)
No i mam beznadziejną klasę.I chcę się uczyć grać na gitarze :)

Violettę poznałam przypadkowo, będąc u siostry ciotecznej na wakacjach w lipcu ale bodajże w
sierpniu zaczęłam oglądać violette na anyfiles ponieważ zaczęłam ogladać Violettę od 50 odc
:/.Do Violetty przyznałam się tylko mojej przyjaciólce.
To chyba wszystko o mnie. Chociaż nie.
Mam nadzieję że ktoś to przeczyta ;)

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Witaj, Aleksandro:)

ocenił(a) serial na 7
Izzie_

'zazwyczaj codziennie' jesteś zaj*bista :D W Twoim wieku też nie lubiłam dużo spać :D w sumie dalej nie lubię ale czasem mi się nie chce wstać :P ale spokojnie... to się zaraz zmieni :P mama wstaje o 5 ja to słyszę i też często wstaję, a spać wcale wcześnie nie chodze:). Angielski masz rację świetny język ale ja się uczę go długo, a wciąż mało umiem ( przynajmniej tak mi się wydaje, bo w szkole mam 5 i z angielskiego zawodowego też) niemieckiego nie lubię jak już gdzieś wspominałam :) A hiszpańskiego usiłuje się nauczyć ale dopiero od wakacji, wieć idzie mi jeszcze bardzo słabo, jak wiadomo początki są najgorsze :)

Co do Violetty też zaczęłam oglądać przypadkiem ale wcześnie, już w pierwszej 20 odcinków :P Było to tak : moja siostra Julia oglądała to od początku i pewnego dnia powiedziała żebym obejrzała z nią, nie miałam co robić to się zgodziłam, jeszcze było tak ze 3 razy i mi się spodobało :D
To chyba tyle ode mnie :D

Magdaa95

Ja się ucze od przedszkola angola , w 6 klasie byłam finalistką z angielskiego
Co do wstawania wstaję tak od jakiś 8 lat :)

ocenił(a) serial na 7
Izzie_

dobrze, że jestes dobra z ang, jakby nie patrzył to przydatny język :)

Magdaa95

za to z hiszpanskim idzie mi gorze :/

ocenił(a) serial na 7
Izzie_

Mi by szło dobrze gdybym brała się za to codziennie ale może coś z tego będzie :P

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Miło cię poznać :D Już cię lubię :D

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

Cześcio Ola, zwą mnie Hania

Izzie_

Olu, droga siostrzenico, możesz u cioci brać korki z rosyjskiego, wszakże uczę się go od czwartej klasy, czyli jakieś 9lat chyba xd Mieszkasz też w sumie niedaleko ode mnie xd
Ale w jednym się różnimy - uwieeelbiam spać xd

esteckiewicz1

A ja mam jutro na 10 do szkoły :D
kORKI ZZ ROSYJSKIEGO BY SIĘ PRZYDAŁY :)

Izzie_

W sobotę do szkoły idziesz? O.o

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Haha xd

esteckiewicz1

Coś tam przyjeżdzają do nas jacyś zza granicy hiszpanie,Czesi itp i mam spotkanie organizacyjne :0
Jakis projekt Comenius :)

Izzie_

Aaa, to dlatego xd już się przestraszyłam xd

esteckiewicz1

Gdzie się dziś podziała Magda i Sara
Ach zapomniałam sprawy dorosłych :*

Izzie_

HAHAHA XD może poszły szukać jeszcze jednej siostry dla ciebie, by było pięć Muzyk? XD

esteckiewicz1

Hahahaha ja tam nie wnikam w szczegóły ;DDDDDD

esteckiewicz1

Jam lecem, zaraz wejde z komy ;)

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

yeah. ! 1999 <3 I już cię lubię

ocenił(a) serial na 10
justynad123

Dodam jeszcze, że wszystko co tu wypisujesz to jestem cała ja <3 w końcu ktoś normalny ^^

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Jeśli jesteś dobra z angielskiego, to nie ma co się dziwić, jakby hiszpański szedł ci gorzej. Widziałam dziewczynę (5 klasa podstawówki), która próbowała nauczyć się hiszpańskiego, a wyrazy wymawiała jak po angielsku. Ja skoro jestem słaba z angielskiego (może piątka jest, ale to tylko w szkole, tak to nic nie rozumiem) to dobrze idzie mi hiszpański, bo podobna wymowa do polskiego. xd

MagdaJulka

Pluski i minuski :/
Ale w tym roku sie bende pilnie uczyć :)))))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

BARDZO pilnie będziesz się uczyć. :D
Jak ja kiedyś słyszałam, jak ta dziewczyna wymawiała te słowa to... Słowo miała powiedzieć zupełnie tak samo jak się pisze tj. "tres", a ona jakies "tues", nie wiem jak to mam napisać. Tak typowo dla anglików. xD

MagdaJulka

http://www .youtube.com/watch? v=0JvN6kdHu64 &amp;list=UUaK-eFcgZZq3M V31D9gUq5Q
haha jebbłam :D
USUNAC SPACJE

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

hahahhaha, a ja oglądam Xabiego jako kobietę. ♥

MagdaJulka

Julka/Magda :-D
Ps do ktorej wam rodzice pozwalaja siedziec w nocy ? :-P

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Zależy kiedy i jaki mają humor, ale nie za długo. xd A tobie?

MagdaJulka

Wedlug nich powinnam klasc sie spać o 21 :-o :-o :-o :-o
Sie nie myle gadam z Julką ? :-D

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Tak. 21? Ile masz lat? xD

MagdaJulka

Jestem w wieku Magdy :-D Tylko 10 dni starsza :-P
A tak to moge siedziec później :-)

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Trochę dziwny mają sposób myślenia, ale okej. :D

MagdaJulka

Ja na komie po prostu to jest bardziej skomplikowane B-) A ao dzis z Magdą i Sarą ? Jakos ich dzis nie ma :-o :|

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Madzia pisze teraz, bo Julka laptopa jej oddała.

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Miło Cię poznać. :)