PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Miśki

ocenił(a) serial na 10

Słuchał ktoś Clary w Radio y punto, miśki moje? :D

Skailes

Nie :o A była? :o xD

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ano była. :DD Nawet dwie piosenki sobie wyła. :DD

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Nie... jakoś ostatnio przestałam się wszystkim tak strasznie interesować.
Jednak widziałam zdjęcie Tinki w bluzce Beatles'ów... Fanka się znalazła... Szpanuje jedną znaną jej piosenką. Jakoś nigdy nie widziałam napomknięcia o innej piosence.

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Nie, ;c Nie widziałam, może potem obejrzę...

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Dla formalności - Tak :D

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Oj, droga Karolciu. Ty to wiadomo. :D Dobrze powiedziane - dla formalności. Ograniczenie znaków na twitterze mnie dobija normalnie, więc Ci się tutaj wypocę. Mam głupawkę dzisiaj totalną. Ten tweet Diego + Cla w radiu (swoją drogą, jak Ci się podobał jej śpiew? - pytanie retoryczne, ale co tam - Skąd ona wytrzasnęła te piosenki? To były jakieś przypadkowe, czy z czegoś konkretnego?). Za dużo tego wszystkiego na moją wytrzymałość emocjonalną. :D
Swoją drogą - Cla jakoś niedługo miała do Włoch lecieć. Po co ona tam leci? To ma związek z tym Groupie? Bo ja się już gubię w tym, szczerze mówiąc.

PS. Wiesz, że dopiero wczoraj - przed snem - uświadomiłam sobie, że pamiętny tc Clary, Alby, Diego, Jorge, Lodo miał miejsce w czerwcu w Madrycie? To znaczy to akurat wiedziałam, ale nie skojarzyłam tego z innym faktem - właśnie tam kręcili końcowe odcinki Violki (Angie już nie było). A jednak Clara tam z nimi pojechała. Hm, no ciekawe, po co. Albo raczej - dla kogo.

Dziękuję za uwagę. xD

ocenił(a) serial na 3
Skailes

http://laubfal.com/diego-dominguez-2/?utm_campaign=twitter&utm_medium=twitter&ut m_source=twitter
Nie wiem skąd mają informacje na temat pierwszego zdania, ale... MArciak znalazła :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Widziałam, widziałam. ^^ Ale Sarro, Diego dał chwilę temu link do tego na Twitterze. :D Nie doczytał, że tam jest o Dielari, czy to celowy zabieg dla podsycenia atmosfery? Ach, męczą!

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Ooo o.O JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!! <333333333333333 Jakby nic nie było to by linka nie dał. Albo by napisał, ze bzdury. JEEEEEEEEEEEEEJ <3333333333333

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Hahahaha, cóż za reakcja. Droga Sarro, moja ocena: 10/10. :D Właśnie tak się powinno reagować na takie wieści. :D
Cuś musi być, co do tego nie ma wątpliwości. Ale skubańce nas w napięciu trzymają i trzeba przyznać, że im się udaje. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Oh, a mnie coś tak na spanie dziś cały dzień brało. Ale Cla i Diegu mnie podbudowali !
No tak pytanie retoryczne. Odpowiedź znasz :D.
Nie wiem z czego one. Może z tych spektakli ?
Też się gubię. To bardzo możliwe, ale pewności nie ma.

Oh, a ja Ci chyba o tym kiedyś pisałam tylko w innym znaczeniu. No, ale fakt, że dla niego.

Dobrej nocy !

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Ja już dzisiaj przysypiałam po dwudziestej - mało nie usnęłam. Jeszcze pięć minut by przedłużali i bym sobie Clary nie posłuchała. Dopiero jej głos mnie otrzeźwił. Teraz mi nie spanie w głowie, ale jutro na ósmą do szkoły...
Cóż, pożyjemy, zobaczymy. A śpiew Cla był idealny. <3

Taka już mądra ja, że dopiero wczoraj to skojarzyłam. Bardzo możliwe, że mi pisałaś o tym.

Dobranoc. :)