jak taka tanio dubbingowana espaniola mogła doprowadzić nasz kraj po jednym tygodniu do takiego szału na swoim punkcie ?
WSZĘDZIE gdzie się nie wejdzie w każdym sklepie produkty z VIOLETTĄ.... plecaki, piórniki, długopisy, torebki, kredki, skarbonki, zegarki, nożyczki, zeszyty... WSZYSTKO !!!
CO LEPSZE - szukałem porządnych puzzli do kupienia - do wyboru tylko albo św.Jan Paweł II albo Violetta... - ciekawe kiedy ona zostanie świętą...
wstyd mi za nasze polskie dzieci które poddają się takim trendom...
Może i doprowadziła nasz kraj do szaleństwa ale gwarantuję, że nie było to tydzień po premierze..
to gdzie oprócz TVN7 jest ona grana w polskich kanałach (podkreślam, że nie wszystkie dzieciaki i dorosli mają dostęp do DISNEY chanell)
No na Disneyu to gości przez ponad rok, może faktycznie nie każdy ma dostęp ale zdecydowana większość, poza tym można oglądać online na internecie. Poza tym mam młodszą siostrę, która szaleje na punkcie Violetty i nawet po kilku miesiącach emisji ciężko było coś znaleźć.. i t nie tylko u nas w kraju. Disney CHANNEL wyemitował już 2 sezony, wkrótce będziecie 3 i dlatego też jest tyle rzeczy
To, że w sklepach jest szał na to nie jest niczym dziwnym, tak jest ze wszystkimi popularnymi produkcjami Disneya.
jakoś nie przypominam sobie zegarków, plecaków, nożyczek, dźwiękowych długopisów, farbek, segregatorów z piratami z karaibów - TEMATYKA VIOLETTY zajmuje w sklepach takich jak EMPIK czy inne zabawkowe markety po 3 regały...
http://www.empik.com/piraci-z-karaibow-na-nieznanych-wodach-lego-piraci-z-karaib ow-ps3-marshall-rob,p1063108290,film-p , http://www.empik.com/sluchawki-nauszne-disney-piraci-z-karaibow,p1062662490,elek tronika-p , http://www.empik.com/piraci-z-karaibow-portfel-dzieciecy-paso,p1085293590,zabawk i-p - Z piratami z Karaibów też są gadżety :) Gdyby się w to zagłębić, pewnie znalazłoby się tego więcej.
Disney zwykle robi gadżety z serialów/ filmów. "Violetta" jest obecnie najpopularniejszym serialem disneya, więc dużo na niej zarabiają. Fani się cieszą, disney się cieszy- naprawdę, nie widzę powodu do panikowania. A to, że jest na puzzlach, jest bezsensownym argumentem. Od lat istnieją puzzle w różnych wzorach, od animacji dla dzieci, po wieżę Eiffla czy statuę wolności :)
okej - nawet gdyby... z piratami nie było tylu gadżetów co teraz jest z Violettą... poza tym nie odważył bym się też jakością i klasą porównywać Piratów z Karaibów do Violetty...
co do puzzli widzę, że nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi - chodziło mi o tp, że teraz w empiku trudno dostać inne puzzle niż z Violettą ALBO głównie z naszym polskim Papieżem...
Bo piraci z karaibów to nie ta tematyka, mówiłam raczej o HM, czarodziejach itd. I naprawdę nie wiem jak bardzo musiz mieć nudne życie jeśli Ci to przeszkadza
a jak ty masz nudne, że mi odpowiadasz? - przeszkadza nie rozmawiaj - jestem stałym bywalcem rozmów na filmweb - więc się wypowiadam na bieżąco co mnie interesuje a co razi - więc jak już powiedziałem - nie trzymam cię tu siłą...
No, tak ja jestem na forum serialu, który lubię, a ty tylko krytykujesz na dodatek taak inteligentnie, więc kto tu nie pasuje?
Wiesz nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie wyrażenia w stylu ``wstyd mi za polskie dzieci..`` trącą gimbusiarstwem i pseuduinteligencją.
Rzeczywiście, to przesada, ale w porównaniu do niektórych hejterów (typu kawa), ten wypada dość inteligentnie.
Nie wszyscy w wolnych chwilach lubią oglądać filmy Almodavara a już na pewno dzieci czy tam młodzież do których serial jest kierowany. Powiem, że Hello Kitty też do najbystrzejszych filmów nie należy a jednak podbiła świat stając się kultowym, wszech rozpoznawalnym symbolem do tego stopnia, że wyprodukowali nawet Ferrari z tej serii.
Kwestia wychowania, jak się tak bardzo poczuwasz do wstydu za "nasze polskie dzieci" chowaj swoje na czymś ambitniejszym i problem z głowy