PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6687
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nigdy nie widziałem czegoś tak koszmarnego. Postacie płytkie jak brodzik a fabuła tak przewidywalna że razi w oczy. Zasłużone 1/10

użytkownik usunięty
GdenerationX

Lepiej uważaj co piszesz, bo zaraz skrytykuje cię kilkadziesiąt osób. Radzę ci szybko usunąć ten temat. Jakby co to ostrzegałem.

GdenerationX

brawo, brawo Wysłowiłeś się?? Mam pytanie po co hejterzy robią te tematy? Nie podoba wam się oki, ale nie musicie ogłaszać tego całemu światu LUDZIE opanujcie się -_-

lofffu

W sumie po to jest forum żeby wylać żale:P więc niech się człowiek wyżali.
Szkoda go tylko, bo najwidoczniej szukał czegoś na miarę Hitchcock'a w Disneyowskiej produkcji.

użytkownik usunięty
lofffu

Każdy może wyrazić swoje zdanie. Skoro fani piszą "NEJLEPSZAAAA VIOLETTA EVEERR<3!!!111!1!1!!!!" to fani mogą napisać, że jest zła -_-

ocenił(a) serial na 1
lofffu

zgadzam się z Adelae :)

ocenił(a) serial na 10
GdenerationX

Teksty ściągnięte z jakiegoś kwejka, czy facebook'a, albo innej "płytkiej jak brodzik" produkcji Disneya. Kochanie, mów konkretnie, o co ci chodzi, a nie "razi w oczy". Który fragment tak raził? Rozumiesz o co chodzi w tym serialu? Ile widziałeś odcinków?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Zgadzam się. Jak sie nie podoba to trudo, ale nie obrażaj osób, które to lubią. Ile widziałeś/łaś odcinków? Pozatym jak nie rozumiesz to to nie moj problem. Niestety są osoby wg, których to jest tak dobre, że trzeba to w jakimś stopniu "oczernić", bo jest za dobre. To tyle. By by

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Totalnie się z Tobą zgadzam,cóż niektóre seriale trzeba po prostu zrozumieć,poza tym był już o tym temat więc nie mogłeś po prostu napisać,że się zgadzasz,a no tak ty chciałeś zaimponować,że hejtujesz coś czego pewnie nawet nie obejrzałeś

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

Dokładnie. Każdy lubi co innego, każdy ma inne zdanie. Po co TU Nas wkurzasz? Masz inne rozumowanie niż My i koniec kropka, mowa zakończona.

ocenił(a) serial na 10
GdenerationX

Wzruszyłam się Twoją opinią, naprawdę. I już nie chodzi mi o to, żeby Cię hejtować. Broń Boże, masz swoje zdanie. Ale mógłbyś przynajmniej POWIEDZIEĆ WYRAŹNIE I JASNO DLACZEGO TWOIM ZDANIEM JEST TO ZASŁUŻONE 1/10? Ke?

Inaczej opinię sobie możesz wsadzić do dupy, bo jest bezwartościowa :)

Pozdrówki!

ocenił(a) serial na 1
Wiolczur

Ponieważ nie widziałem czegoś tak słabego. Widziałem wszystkie odcinki po polsku (młodsza siostra). Chyba w każdym odcinku się całują piosenki denne (prócz Voy Por Ti) a postacie głownie się nad sobą użalają. Jade ma głownie problem z wyborem piosenki Matias ubiera się jak baba bo boi się więzienia.

ocenił(a) serial na 10
GdenerationX

To chyba conajmniej połowę w czasie oglądania przespałeś.

1. W Polsce było dopiero 40 odcinków z 80 (Jeżeli licząc TYLKO 1 sezon)
2. Nie prawda. Tylko w 34 i 79, a tak to jest tylko w POLICZEK
3. Denne?! POsłuchaj sobie Verte de lejos, Podemos czy Ser mejor i sprawdź WŁAŚCIWE tłumaczenie
4. W taki sposób zostały przedstawione w serialu. Violetta po prostu wcześniej nie znała świata
5. Jade ma pusto w głowie, taka już jest
6. Matias przebierał się za ducha Marii, nie boi tylko nie chce popsuć planu ślubu Jade z Germanem.
7. Po co to oglądasz!!!!!!!!! Jeżeli Ci siostra non stop opowiada, i tylko tyle wiesz to po co się wypowiadasz?!?!?!

ocenił(a) serial na 1
AliskaVlog

Bo mam prawo się wypowiadać

ocenił(a) serial na 1
AliskaVlog

1 I co z tego
2 W któryś tam odcinku całował Leon Violettę w USTA!!!
3 Posłucham
4 Mogli inaczej przedstawić je w serialu
5 W większości seriali jest ktoś taki. Już zaczyna mnie to wkurzać
6 Jak pierwszy raz się przebierał to dlatego by mieszkańcy domu Violy się nie wyprowadzili

ocenił(a) serial na 10
GdenerationX

1. -
2. Tak. 1 RAZ. 2 będzie DOPIERO w 79.
3. I co?
4. Ale przedstawili je tak.
5. To podstawa, tak jak "czarny" charakter
6. Nie prawda. Po to by "przemówić" Jade po rozumu, którego nie ma.

ocenił(a) serial na 1
AliskaVlog

2. Może masz racje
3. Posłucham w sobotę (moja sprawa czemu)
4. I to jest kiepskie
5. Znajdź mi proszę ,,czarny" charakter w Jeesie, Nadzdolni, Nie ma to jak hotel/statek i Austin i Ally
6. Coś takiego było nie przewalaj

ocenił(a) serial na 10
GdenerationX

4.
Jessie - ich "kochana" sąsiadka, straszan koleżanka Lucka za szkoły i nania Agata
Nadzdolni - Lexy
Nie ma to jak statek/hotel - London, Mosby i jego brat
Austyn i Ally - nowa dziewczyna Austina, jakaś sławna menagerka

Moja kultura jest naprawdę bardzo cierpliwa i ułożona, ale ma też swoje granice. Śmiem Cię w taki sposób określiś: Zero: romantyzmu, marzeń dotyczących miłości i potrzeby pasii, którą można by pielęgnować. To moia opinia, ale jestem TYLKO człowiekiem, więc przepraszam.

Ps: Też nie wszystkie serilae mi się podobają, ale nie wchodzę na ich fora i nie komentuje ich. Swoją krytykę zostawiam dla SIEBIE.

ocenił(a) serial na 1
AliskaVlog

To Filmweb mam prawo się wypowiadać. Taka mądra?? Znajdź mi ,,czarny' charakter w ,,Z innej beczki' i się zamknę

ocenił(a) serial na 10
GdenerationX

Są tylko ze skeczy:
- dwie divy, które gadały do swoich psów i nazajem sie obgadywały. Później były wredne dla policjanta i jakiejś dziewczynki, której tatuś zapytał sie czy moż epogłaskać pieska.

Jest jeden. Napisałeś w liczbie pojedynczej.

A teraz zamilknij jak obiecałeś.

GdenerationX

widzę, że widziałeś inne denne produkcje Disneya, ale akurat ta jedna Ci nie pasi i uważasz za denną, a pozostałe serialiki to nie są denne wg Ciebie? Nie czaję Twojej logiki. ;)

ocenił(a) serial na 1
ekoderka

Na Disney Channel są obecnie same kiepskie produkcje(oprócz Jessie) ale Violetta Jest najgorsza

GdenerationX

dlatego też się zastanawiam czemu oczekiwałeś, że Violetta nie będzie serialem głupim, w końcu jest na Disney Channel. ;) A ja właśnie wolę Violettę od Jessie.

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

Ja też i to o wieleeeee bardziej.

ocenił(a) serial na 1
ekoderka

dlatego też się zastanawiam czemu oczekiwałeś, że Violetta NIE będzie serialem głupim

Czyli uważasz serial za głupi

ocenił(a) serial na 10
GdenerationX

Obiecałeś coś. Jesteś niesumienny. I nie, Violetta nie jest serialem głupim

GdenerationX

Lubię Violettę, ale uważam, że to lekko głupi serial. ;)

ocenił(a) serial na 1
GdenerationX

AliskaVlog Z TOBĄ NIE ROZMAWIAM WIĘC OBIETNICA KURDĘ DOTCZYMANA KPW...

ocenił(a) serial na 2
AliskaVlog

Porąbało? ;) London nie jest czarnym charakterem, tak samo jak Moseby, chyba, że w tym drugim przypadku "czarny" traktujesz bardzo dosłownie :> W każdym disneyowskim serialu jest ten sam schemat: w szkole podział na "tych fajnych", którym dowodzi bogata laska/umięśniony chłopak i na "głównych bohaterów - niepopularnych, ale na ogół dających się lubić", zwykle mieszana paczka średnio ładnych dziewcząt i słabo wysportowanych chłopaków. Do tego dochodzi częsty konflikt o jednego chłopaka/dziewczynę, miłość bez wzajemności, w każdej szkole jest minimum jeden fajny nauczyciel i jeden strasznie upierdliwy. Rodzice są fajni, ale robią problemy, a dzieciaczki nic, tylko śpiewają i tańczą.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Zgadzam się ;) Tak "czarny" biorę dosłownie ;)

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Prawda Alu

GdenerationX

nie rozumiem problemu, że w każdym odcinku się całują. Chociaż tak nie jest, a nawet jeśli? Przecież to jest normalne.

ocenił(a) serial na 10
GdenerationX

Chłopie ogarnij się,jak ci się tan zajebisty serial niepodoba to nie mów tak brzydko o tym serialu!!!
Jesteś zły i niedobry!Obrażasz tym postem miliony osób ogarnij się!
P.S
Pod Gnieznem jest dobry psychiatryk dla takich jak ty!!!!!!!

Frusia1

nie musisz od razu go wysyłać do psychiatryka, bo wyraził swoje zdanie i akurat różni się od twojego. spokojnie.

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

sory was za to trochę mnie poniosło

Frusia1

spoko ;)

ocenił(a) serial na 2
Frusia1

"Jesteś zły i niedobry". Po takiej obeldze nigdy się nie pozbiera, lepiej to szybko odwołaj.
Nie krzycz tak! Można dyskutować w sposób opanowany i kulturalny. I nie przesadzaj z tymi milionami.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Wiem ale to prawda miliony osób na świecie to ogląda

użytkownik usunięty
Frusia1

Hmm... można by z tym polemizować.

ocenił(a) serial na 1
Frusia1

To nie ja potrzebuję psychiatryka

,,Jesteś zły i niedobry." - O My God już się nie pozbieram (sarkazm). Ile ty masz lat Że piszesz takie wrzuty???? 5 lat 6 lat

ocenił(a) serial na 10
GdenerationX

AliśkaVlog postrzymała mnie a tak po za tym sorry cię trochę przesadziłam

ocenił(a) serial na 1
Frusia1

A oto logika psychofanek Violci (albo Srolci). Albo dajesz 10 + serduszko albo przezywają Cię od hejterów lub/i chorych psychicznie.

ocenił(a) serial na 10
GdenerationX

A i jeszcze jedno wizyty w psychiatryku:
pon-sob od 8:00-24:00
Na którą cie umówić???I wjaki dzień???

GdenerationX

Parę dni temu opiekowałam się 8-letnią kuzynką.Zaproponowała żeby pooglądać telewizję.Na moje nieszczęście leciał ten serial.Już po paru minutach byłam kompletnie załamana.No cóż, nie spodziewałam się zbyt wiele po produkcji Disneya, ale to co zobaczyłam sprawiło, że przestałam wierzyć w amerykańskie kino.Serial przypomina bardziej Modę na sukces niż cokolwiek innego, a cała jego fabuła sprowadza się do tego, że biedna,głupiutka dziewczynka nie wie z którym chłopakiem zacząć chodzić.

elel_filmweb

to argentyński serial ;)
i mimo, że główną bohaterką jest Viola to cała fabuła nie opiera się tylko na niej. ;)

ekoderka

W takim razie przepraszam za błąd ;)

elel_filmweb

nie ma za co przepraszać ;)

ocenił(a) serial na 1
elel_filmweb

Jestem z tobą Ole Ole Ole. :-)

P.S. Cały serial to dno

ocenił(a) serial na 10
GdenerationX

Czy Ty przypadkiem nie obiecałeś mi że zamilkniesz?

ocenił(a) serial na 1
AliskaVlog

Co z Tobą już nie gadam więc obietnica dotrzymana

ocenił(a) serial na 10
GdenerationX

Odpowiadając na to pytanie zacząłeś rozmowe ;)