Jak dla mnie to jedna z najlepszych par w serialu. Uwielbiam ich! Odcinki 55-59 dzięki nim są świetne, ale niech ktoś mi powie, dlaczego w odcinku 60. Ludmiła wraca do Naty i nie jest już z Maxim? I kiedy do siebie wrócą?!
Naxi!!!!! Najlepsza, najcudowniejsza, najsłodsza i wogóle para "naj" jak dla mnie;)
Nie mam pojęcia dlaczego Naty wróciła do Ludmiły. Może producenci chcieli jakoś zrobić między nimi przerwę (co według mnie jest bezsensowne, bo bym ich mogła w każdym odcinku oglądać, fajnie by było gdyby to byl serial o nich, chociaż mogli by to reżyserowi przerysować tak jak wątek Violetty).
W każdym razie: NAXI!!!!!!!
Zgadzam się. Naxi, to najlepsza praca w całym serialu! :D
Ja też uwielbiam odcinki z nimi. Nie wiem, czemu Naty wróciła do Ludmiły. Chyba pod koniec sezonu do siebie "wrócą", ale pewności nie mam. Tak, czy siak : NAXI! <3
Ja też uważam, że NAXI to najlepsza para. dlatego w 2 sezonie bardzo się wkurzyłam, kiedy Maxi całował się z Cami. Na szczęście nic do siebie nie poczuli. NAXI <3
To ja się zareklamuję, mogę? ;D Wszystkich fanów Naxi zapraszam do siebie: http://kochac-bardziej.blogspot.com na ostatnie dwa rozdziały głównie tej parze poświęcone.