Pytanie szczególnie do tych co oglądali już kilka odcinków w przód.
O co chodziło w tym zwiastunie na następny tydzień z tym jak Violetta siedziała na statku a
German coś tam krzyczał do niej. Gdzie ona będzie płynąć? Bo ten moment mnie zdziwił :D
Oni popłynęli na jakąś wysepkę na jeziorze na zaręczyny Germana i Jade. W tym samym czasie miało się odbyć przedstawienie. Violetta chciała w nim zobaczyć Leona no i .... Tomasa niestety. (jak dobrze pamiętam o to chodziło a jak nie to sorki) No i postanowiła uciec stamtąd, więc wlazła na tą łódź i popłynęła, a German chciał ją zatrzymać, bo nie wiedział gdzie ona płynie. Resztę się dowiesz :D Pozdrawiam i zapraszam wszystkich fanów Leonetty na mojego bloga: sto ry - viole tta.blog spot.c om
ale jak zwykle przekręcili bo potem pokazali taką scenę jak ona mówi do tomasa "czuję coś do cb i do leona" a tak naprawdę powiedziała "przyszlam zobaczyć i cb i leona" -.-" różnica jest zasadnicza, zdecydowanie. zobaczyć można w spektaklu 8-letnią siostrę, babcię albo przyjaciela. do żadnego nie powiedziałoby sie "do cb też coś czuję"
Oni nie zwracają na to uwagi, albo specjalnie tak robią. To nie jest zasadnicza różnica, tylko ogromna. To jest głupie... Mnie coraz bardziej wkurzają te zapowiedzi. No ale nie ważne co powiedziała, bo i tak kocha i jednego i drugiego. Mimo tego co mówi i robi Tomas (czyli rani ją) to ona ciągle coś w nim widzi. -,- Nie wiem dlaczego polski DC tak faworyzuje Tomasa. Ciekawe co zrobią jak będzie 2 sezon.
w 2 sezonie nie będzie go w ogóle w czołówce, prawda? Jak ich znam, to skupią sie na tym całym Diego, na nich nie ma siły.
W czołówce 2 sezonu pewnie tak będzie, że zamiast Tomasa będzie Diego, zamiast Luki Marco, a zamiast Napo i Braco, np. Lena i Valerie.
tak, widziałam ją, tyle że, na szczęście, Tomasa całkiem pomijają, po Violetcie jest bezpośrednio Leon, a potem dopiero ten cały Diego.
Obejrzyjcie sobie na youtube 2 sezon. Ja oglądam urywakami (momenty Leonetty, itp.), bo nie chce mi się oglądać całego. Ale od razu lepiej się ogląda, gdy nie ma Tomasa. Diego też mnie niesamowicie wkurza, ale już nie tak jak Tomas. Na pewno skupią się na Diego, bo jak inaczej? Ja jestem całą sobą za Leonem i mnie strasznie wkurza jak oglądam te zapowiedzi. Dlatego ja zawsze oglądam sobie na youtube włoskie, gdzie wszystko jest jasne i Leon nie jest dyskryminowany. Pozdrawiam. Hahah ;D
Ja sie trzymam nadziei ze po tylu odezwach ogarna dupe zespołowi Violetty. Jak nie, bd oglądać wszędzie tylko nie na DC
Pewnie w 2 sezonie będą faworyzować tego Diega... czy tam kogo kolwiek byle tylko nie Leona -,-