PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6701
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co o nim myślicie?
Ulubiona scena- Pablo pokazujący Germanowi jak się udaje pocałunek <3 przez chwilę
myślałam, że między Angie i Pablo znowu będzie jak dawniej.
Najgorsza scena- Viola mówiąca Angie, jaka to Esme jest podobna do jej matki. nie cierpię
kiedy Angie jest smutna ;/
Najśmieszniejsza scena- Olga szukająca ''łaj faj'' i wyobrażająca sobie Ramallo i Cardoso
Najsmutniejsza scena- ta co w najgorszej + rozstanie Leona i Violetty
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- "Entre dos mundos"
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje- Naty
Postać dzisiejszego odcinka- Jade, Olga
Para dzisiejszego odcinka- Ramallga
Ulubiony cytat- '' Dlaczego nie znalazłam sobie bardziej rozgarniętej laski ? - Bo one jakoś się
nie garną, poza tym zazwyczaj mają coś na kształt sumienia'', '' Spoko móżdżek, nic nam nie
będzie '' czy coś takiego
Ulubiona scena zapowiedzi- jutro będzie ciekawie :D
Ocena odcinka w skali 1-10- 8,5

ocenił(a) serial na 8
Muffin14

Ulubiona scena- Rozmowa Cami i Dj.
Najgorsza scena- Caxi...
Najśmieszniejsza scena- Dj tłumaczącemu Maxi' emu, że pasuje do Cami, czy jakoś tak. Mimo, że chodzi o Caxi rozbawiło mnie to.
Najsmutniejsza scena- Leon zrywający z Violą.
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- "Hoy somos mas"
Postać dzisiejszego odcinka- Ramallo
Para dzisiejszego odcinka- Dieletta.
Ulubiony cytat- "Wy wszyscy jestescie jacyś zboczeni!", "Nie słyszałeś co powiedziała? "Uwielbiam cię facet!""
Ulubiona scena zapowiedzi- Nie pamiętam. Chyba Lu przebrana za Violę.
Ocena odcinka w skali 1-10- 8,0

Muffin14

Ulubiona scena- Caaaxi <3
Najgorsza scena- kolacja w domu Castillo.
Najśmieszniejsza scena- Wszystkie sceny z Ludmi i Naty xd + jak DJ mówił do Maxiego że jest lepszy, fajniejszy i ładniejszy a Cami go nie chce ;3
Najsmutniejsza scena- Jak Cami nie chciała DJ ;(
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- Hoy somos mas i Euforia Camili
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje- Ludmiła.
Postać dzisiejszego odcinka- Dj albo Ramallo ;D
Para dzisiejszego odcinka- Caxi Caxi Caxi !
Ulubiony cytat- rozmowa Maxiego z Dj albo German z tymi swoimi "zboczeńcami"
Ulubiona scena zapowiedzi- Caxi albo jak wywalają Violke z przedstawienia
Ocena odcinka w skali 1-10- 9 ;)

ocenił(a) serial na 3
Muffin14

Ulubiona scena-śpiewający Beto(jaka barwa :o *-*)I wszystko z Angie <3
Najgorsza scene-jak Esmuśka gadała kolejny tekst z pamiętnika Marii "to przeznaczenie"-.-.I ogólnie wszystko z Esme-.-
Najśmieszniejsza scena-"boski Ramallo" i zachwycenie się Olgi ni xd
Najsmutniejsza scena-jak Angie była smutna :( Tak jak ty nie lubię kiedy ona jest smutna,bo wtedy ja cierpię :(
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka-Beto"Te creo"
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje-Francesca i Angie.
Postać dzisiejszego odcinka-Angie<3
Para dzisiejszego odcinka-Marcesca
Ulubiony cytat-był jeden taki fajny cytat,ale go dobrze nie pamiętam jak obejrzę powtórkę o 20 to wtedy powiem :D
Ulubiona scena zapowiedzi-nie pamiętam
Ocena odcinka w skali 1-10-8 fajny odcinek,ale jutro będzie jeszcze fajniejszy (Dieletta <3)

Anabell1

zapomniałabym o cudownym wykonie Beto <3 uwieelbiam jego głos <3

ocenił(a) serial na 3
Muffin14

Ja o tym nigdy nie zapomnę <3 Po raz pierwszy usłyszałam jak śpiewa i się normalnie zakochałam.Taka cudowna chrypa w tym głosie*-*
Jeden z najlepszych głosów tego serialu(razem z Angie <3).

Anabell1

ta chrypka jest genialna ! <3 jak usłyszałam jego wykon to po prostu nie mogłam w to uwierzyć, że taki niepozorny Beto ma taki świetny głos. szkoda tylko, że tak rzadko śpiewa.

ocenił(a) serial na 3
Muffin16

Moja reakcja kiedy go usłyszałam "Ale głos,ale świetny kurde głos!!Jezu,alee ten Beto jest cuudowny"XD <3 Nawet mojej siostrze się spodobał(a ona uważa,że Bieber śpiewa najlepiej na świecie).
Noo tylko 2 razy zaśpiewał :c Ciekawe,czy Pablo Sultani ma jakieś prywatne nagrania na YT..

Anabell1

ja dziś go po prostu pokochałam :D no właśnie szkoda. cóż, trzeba czekać na Nuestro Camino jego i Violki. tak teraz sobie wpisałam go na youtuba i patrzę, a tam całkiem sporo nagrań. to teraz cały wieczór poświęce na słuchanie jego głosu <3

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

To prawda, Beto ma niesamowitą barwę głosu. :D Słyszałaś to?
http://www.youtube.com/watch?v=8LCtC2imeKs <3

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Właśnie słucham,genialne *-*
A mówiłam już,że kocham Beto? <3 Tylko szkoda,że takiej brzydoty jak by nie chciał :C On woli takie "piękności" jak Jackie.

Tak wiem,odbija mi,ale co ja poradzę,że ciągnie mnie do starszych xd

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

Przedwczoraj słuchałam tego w kółko i w kółko i znowu. Nawet z lekka dziecinna barwa głosu Martiny mi nie przeszkadzała. Beto naprawdę ma genialny głos. Szkoda, że śpiewa tak mało. :P
Szkoda, że nie może być z Angie. Pasują do siebie w sumie. Jak ją bronił ostatnio. <3 Albo na tej terapii u psychologa. :D

Ja kocham jeszcze Matiasa. XDD

ocenił(a) serial na 3
Skailes

No szkoda :c Angie zasługuje na kogoś takiego jak on,a nie takiego Pablo,który niby taki jej przyjaciel a ją ze studia wyrzuca-.- Albo German zapomina o Angie zaślepiony kobietą mierno udającą jego żonę.
Bengie <3 To była by cudowna para...

No Matias też jest bisty xd

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

Dokładnie. W sumie jakby Angie się postarała to spokojnie mogłaby nawet takiego Matiasa wyrwać. A jakby była z Beto. Ech, marzenie. *-*

ocenił(a) serial na 10
Muffin14

Pablo i Angie i ten pocałunek. ;p Beto i "Te creo". ^^
"Jesteście wszyscy jacyś zboczeni" ~ German.
Violka, gadająca Angie o tym całym przeznaczeniu. Że oni się nie połapali. Pamiętnik zniknął -> esme się pojawiła, pamiętnik jest, a ona zna cytaty.

Ogólnie odcinek taki sobie. ;P

Muffin14

Ulubiona scena- Angie <3 Angie wszystko z nią
Najgorsza scena- Esme i Esme , ogólnie wszystko z Esme
Najśmieszniejsza scena- Olga nie wie którego wybrać Cardoso czy Ramallo
Najsmutniejsza scena- Cami nie chce chodzić z DJ. Smutna Angie po rozmowie z Vilu w pokoju.
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- Hoy somos mas i Euforia
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje- Angie , Vilu Leon i Diego
Postać dzisiejszego odcinka- Angie <3
Para dzisiejszego odcinka- Marcesca i trochę Leonetta
Ulubiony cytat- 'Jesteście wszyscy jacyś zboczeni' ====== '' Spoko móżdżek nic mu nie będzie''
Ulubiona scena zapowiedzi- Ludmi przebrana za Vilu odłączająca kabel i oczywiście rozmowa Angie i Gemiego
Ocena odcinka w skali 1-10- Całkiem ciekawy 8,5

ocenił(a) serial na 2
Muffin14

Cardoso w czerwieni jak prawdziwy latynoski amant i boski Ramallo, a Olga prawie jak Violetta, rozdarta. Marco i Francesca słuchający muzyki z niepodłączonych do niczego słuchawek... :D Niemiłe złego początki, tj. Caxi, tfu. Ach, wkurzony Leoś wyżywa się na gitarce a Violetka, nieświadoma, mówi o kim? O sobie, co za nowość. Wiem, że nic z tego nie będzie, a jednak wciąż się łudzę, że Ęszi przejrzy na te swoje piękne oczęta, odpuści sobie Hermanka i zacznie walczyć o Pabla, oni są dla siebie stworzeni.
Wrócił mój Marmarotti! Tęskniłam za tym cudem.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Jezu, ja nienawidzę tego Marottiego. Dobija mnie po prostu. Robi z tego serialu bajkę dla psychopatów. :D

ocenił(a) serial na 2
Skailes

A ja go lubię, wolę takich psychopatów jak Gregorio niż przerysowane sylwetki Violetty czy Hermana. Ta ich dzisiejsza kłótnia, ludzie. Nie mogą się po prostu na siebie powydzierać i pogodzić, tylko robią jakieś cyrki.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Masz rację, German i Violka mega przerysowani są. Szczególnie denerwuje mnie te druga. ;p
Gregoria nawet lubię, czy Matiasa, Beto... Ale Marottiego nie zdzierżę po prostu. Orientujesz się może jak długo on będzie?

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Nie wiem, chyba długo, bo jeszcze później będzie ten konkurs tańca czy coś tam. Violka, ach. Ona ma taką właściwość, że kiedy z kimkolwiek rozmawia, to zawsze te rozmowy są strasznie kiczowate. Z Angie: nie wyobrażam sobie w normalnym życiu takiej relacji, gdzie codziennie jest standardowe "Jesteś najkochańszą ciocią! - A ty najkochańszą siostrzenicą!". Z Leónem: nawet nie trzeba mówić. Albo z Diego: "Jeśli ci w ogóle na mnie zależy..." - co to ma być za tekst? Odbija jej? Przecież go podobno nienawidzi.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Wygląda na to, że chyba jeszcze trochę będę musiała pocierpieć. Ta, kochana Violcia. I ten różowy pokoik, biało-fioletowy netbuczek i nieśmiertelny pamiętniczek. ;p

tears_in_heaven

Często się z tobą zgadzam, ale tutaj muszę się czegoś uczepić.
Relacja z Angie - co w tym dziwnego, że tak dobrze się dogadywały? Nie wiem, jak jest u ciebie, ale ja z moją mamą jestem bardzo zżyta i nawet w autobusie potrafię jej powiedzieć ile dla mnie znaczy. Młodzież zazwyczaj lepiej dogaduje się ze znajomymi, niż z własną rodziną, ale wg mnie to nie jest fajne. Jeśli nie umiesz wyobrazić sobie relacji rodzic-dziecko, w której pełne uczuć i ciepła rozmowy są na porządku dziennym i są prawdziwe, to spośród tysiąca powodów za które cię lubię, mam pierwszy, o którym długo nie zapomnę.

ocenił(a) serial na 2
Crazy12

Nie, Moniko, źle mnie zrozumiałaś. Ja jestem z moją mamą bardzo zżyta, często mówię, że ją kocham i nie wyjdę z domu bez obowiązkowego całusa. Jednakże uważam relację Angie-Violetta za mocno przerysowaną i polegającą jedynie na wyznaniach. Nie rozmawiają o swojej ulubionej muzyce czy książkach, nie oglądają razem filmów, nie chodzą na zakupy (chyba, że coś przeoczyłam). Nie kłócą się o drobne obowiązki, nie rozmawiają o przyszłości Violki albo o tym, jak się uczy. Co drugie zdanie następuje tylko przerywnik "Strasznie cię kocham, wiesz?", co robi się odrobinę nużące.
Słowem, w prawdziwym życiu tak nie ma. Miłość to jedno, ale nie polega jedynie na słowach, chyba czyny liczą się bardziej?

tears_in_heaven

Oczywiście, że czyny liczą się bardziej. Chyba rzeczywiście coś pokiełbasiłam :( Po prostu jestem chora i ta cała moja angina zaczyna mi działać na nerwy. Przepraszam.

ocenił(a) serial na 2
Crazy12

Przecież nie ma za co. Po prostu zrobiłam skrót myślowy i nic dziwnego, że zabrzmiało to inaczej niż zamierzałam.
Wracaj do zdrowia jak najszybciej, córeczko. :)

tears_in_heaven

W zwyczaju mam przepraszać, to przez ojczyma :/
Dzięki mami :D

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

Slyszalas jak German mowi do Diego ,, Ty szujo! " To mi najbardziej utkwilo w pamieci. Caxi... czy tylko ja ogladajac ich nie chcialam zwrocic dzisiejszego sniadania. Sa fajni jako przyjaciele, ale tylko przyjaciele. Fochy Violki... Jaka ona zla. Pangie, ja za nimi tesknie.

ocenił(a) serial na 2
LuLuComello

Taaa, ten wkurzony Germie na długo utkwi w mojej pamięci. Ale Violka nie lepsza, ostatnio coraz bardziej mnie wkurza, choć próbuję ją polubić. Ale najbardziej dobijają mnie kłótnie Lary i Leóna. Te obelgi... "Ty pppępku świata!".

ocenił(a) serial na 10
Muffin14

Co o nim myślicie?
Ulubiona scena- Udawany całus Pablangie i ten bulwers Jackie xDD
Najgorsza scena- Wszystkie z tą cholerną Esmeraldą (ona jest stuknięta jak szczur w blaszanym sraczu)
Najśmieszniejsza scena- Olga I jej łaj faj
Najsmutniejsza scena- Chyba nie było bo ja jestem za Dielettą <3
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- Hoy somos mas
Postać dzisiejszego odcinka- Jade, Olga, Diego
Ulubiony cytat- Rozmowa Violci i Germana przy stole :D
Ulubiona scena zapowiedzi- nie wiem nawet :D
Ocena odcinka w skali 1-10- 8,0

ocenił(a) serial na 9
Muffin14

Ulubiona scena- Wszędzie gdzie Angie była szczęśliwa ^^ (A była chyba tylko 1 taka scena)
Najgorsza scena- Jak Violetta mówi do Angie że Esmeralda jest podobna do jej matki
Najśmieszniejsza scena- Olga kiedy zobaczyła nowego Ramalla xD
Najsmutniejsza scena- Rozstanie Leónetty ;(
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- "Entre dos mundos"
Postać dzisiejszego odcinka- Jade
Ulubiony cytat- ''' Spoko móżdżek, nic nam nie będzie"
Ulubiona scena zapowiedzi- Nwm . *o*

ocenił(a) serial na 5
Muffin14

Najgorsza scena: wszystkie z Caxi...

Muffin14

Ulubiona scena- CAXI <3
Najgorsza scena- Nie wiem xd
Najśmieszniejsza scena- Wszystko z Olgą, Jade. I rozmowa DJ'a z Maxim xd
Najsmutniejsza scena- reakcja Angie na wykład Violki o Esmeraldzie
Ulubiona scena- Caxi ;3
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- "Euforia" by Cami <3333
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje- Cami, to oczywiste ;3
Postać dzisiejszego odcinka- Cami, Ramallo, Cardoso, Olga
Para dzisiejszego odcinka- Caxi, Ramallga, Cardolga, Dieletta ;3
Ulubiony cytat- '' Spoko móżdżek, nic nam nie będzie '', rozmowa DJ'a z Maxim xd
Ulubiona scena zapowiedzi- CAXI <3
Ocena odcinka w skali 1-10- 9,5 ;3

Sebek7771

Gdzie sie tyle włóczyłeś?

i_love_it17

Szlaban :D

Sebek7771

Uuu, współczuję.
A tak z ciekawości, co przeskrobałeś?

i_love_it17

Nie pamiętam już sam nawet xD

Sebek7771

Zadowolony? Serial wkroczyl w etap Caxi.

i_love_it17

Tak ;3 Ale parę DJ+Cami też lubię :D
Tylko ten Sijmone, Broduey i kto wie kto jeszcze mi nie pasują ;D

Sebek7771

A para seba+ Cami?
Sory za bledy pisze z komórki.

i_love_it17

Lubię xd

Sebek7771

A para seba+ Cami?
Sory za bledy pisze z komórki.

ocenił(a) serial na 10
Muffin14

Ulubiona : Wszystko z Angie, tam gdzie uśmiechnięta zwłasza.:)
Najsmutniejsza: Viola mówiąca do Angie o tekście z pamiętnika
Cytat: Podobało mi się Angie jak wchodząc do pokoju nauczycielskiego mówiła do jednegoz operatorów:"tańczymy? taki żarcik" haha to samo powiedział German do Angie w pierwszym sezonie! SUPer!!:)
Postać: Oczywiście Angie. :)