Ulubiona scena-
Najgorsza scena-
Najśmieszniejsza scena-
Najsmutniejsza scena-
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka-
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje-
Postać dzisiejszego odcinka-
Para dzisiejszego odcinka-
Ulubiony cytat-
Ulubiona scena zapowiedzi-
Ocena odcinka w skali 1-10-
Ulubiona scena- Jade i Matias, którzy chcieli ukraść torebkę Esmeraldzie. xD
Najgorsza scena- Rozmowa Violki z Marottim. Ona teraz jest piosenkami...
Najśmieszniejsza scena- Matias+Jade
Najsmutniejsza scena- Fran i Marco? Nie było smutnych scen.
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- Fran i Marco - "Podemos"
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje- Może Cami? Fran?
Postać dzisiejszego odcinka- Jade
Para dzisiejszego odcinka- Dieletta
Ulubiony cytat- "Ta staruszka mnie znokautowała!" :D
Ulubiona scena zapowiedzi- Vilu traci głos. xD
Ocena odcinka w skali 1-10- 6,5
Fajnie wyglądała w tych włosach bez opaski, jak taka zjawa z horroru :D Przynajmniej nie jak wiedźma ^^
Biust nie jest najważniejszy.. po za tym u Camili też dziś nic nie było widać xD
Bo Camila nosi takie ubrania xd W pierwszych odcinkach był "widoczniejszy", a potem albo tak ją ubierać zaczęli, albo magicznie jej się zmniejszył. XDDD
Bo Cami jest magiczna :3
Nom, przestała nosić tzn. push up czy coś xd Ale niech Ci będzie. Ona i tak w porównaniu w Violką ma bardziej naturalne xd Magia? Gdzie? haha
Co to push up? XD Nie znam się na tych takich nazwach xd Magia? Nawet w tym stroju dzisiejszym wyglądała jak jakaś wyrocznia :D
Cebulku, push up to taki stanik, który powiększa optycznie piersi xd Wyrocznia? w sensie Camila? Dziś wyglądała ładnie ;) po za tym kocham jej włosy xD
Chodzi mi o to, że miała bluzkę jak wyrocznia :D Co do włosów, to wolę, jak tego niczym nie spina, tylko rozpuści grzywkę. ;D
Ulubiona scena- Diego jednak nie całuje Violki, uff dobrze zrobił chłopak.
Najgorsza scena- Violka nawija Camili o swoich problemach po raz 3498737, szkoda mi ię tej Torres zrobiło.
Najśmieszniejsza scena- Violka przechadza się przez park pod koniec. Myślałam, ze umrę xD no i Jade bijąca "złodzieja" Matiasa.
Najsmutniejsza scena- chyba dziś nie było..
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- Dieguś i Leon - nie było najlepiej, ale mam co do Hiszpana pewny sentyment.
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje- Jade.. nie było Lu i Naty, więc trudno wybrać. xD aaa i Olga, te jej fartuszki ^^
Postać dzisiejszego odcinka- JADE.
Para dzisiejszego odcinka- Diego i Leon ( te spojrzenie po występie <3 miłoooość )
Ulubiony cytat- "Ja nie umiem używać tabletu, a ty umiesz?" - umarłam.
Ulubiona scena zapowiedzi- Padłam jak Pablo powiedział "Albo Maxi albo musimy wszystko odwołać" - Wierzą w Bufona.. niedobrze.
Ocena odcinka w skali : 5/10.
Ekhem, ten jej łapiący za serce chód, który był koloryzowany smętną muzyką w tle. No i smutna minka do tego.. te jej problemy. Powinna nosić spodnie częściej. ;)
Ulubiona scena- Angie i Jeremiaszek.
Najgorsza scena- Violka, Violka, Violka -.- Wkurza mnie dziewczyna. + Nareszcie wyglądała w miarę, a narzeka na swój wygląd. >.<
Najśmieszniejsza scena- Jade, Mati & torebka esmy - śmiałam się jak głupia.
Najsmutniejsza scena- To był wesoły odcinek.
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- ingliszowa Euforia.
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje- Nie przyjrzałam się.
Postać dzisiejszego odcinka- Jade xD
Para dzisiejszego odcinka- Jeremiasz i Angie :DD - A co, zacieszam się tym, o jest teraz - potem będzie gorzej.
Ulubiony cytat- "Ale jesteś zazdrosna". xD
Ulubiona scena zapowiedzi- Nie pamiętam. Rodzice nie dali mi się na niej skupić... xd
Ocena odcinka w skali 1-10- 7,5
Jeremiasz nie jest w ogóle podobny do Germana.. to dwie różne osoby. <3 Angie ma ładniejszy głos od Violki.
Wiadomo. Jest ktoś kto nie śpiewa lepiej niż ona? (niech Sebek się nie wypowiada. :D)