Jak myślicie z kim powinna być Angie? German, Pablo, a może Rafa?
Moim zdaniem najlepsze jest i powinno być Ojcofrangie :D
A lata świetlne za tym parringiem jest Germangie, a z racji tego, że Ojcofrangie nie będzie - pozostaje nam Germangie. Nie narzekam. :D
Czemu nie? W sumie nie byłoby źle (ja wiem, ja wiem, nie będzie), no ale gdyby Angie zgodziła się z nim być nie byłby już taki nachalny. Wyjechaliby razem w trasę, śpiewali w duecie, prowadzili życie gwiazd rocka. : D Angie układałaby mu włoski i takie tam... (musiałam xd)
Też go nie lubię, ale ostatnio próbuję szukać plusów w każdej sytuacji. : )
Czy ja wiem? Angie, stara panna z kotem. Babcine skrzydełka na ramionach i takie tam (wiesz, obwisła skóra). I jadłaby codziennie pudełko lodów na pół z tym kotem. Nazwałaby ko Zygmund (nie mylić z Zygmuntem) :D Byłby stary, siwy i wyliniały. Swoją drogą Angie też utyłaby na tych lodach. Już nie miałaby dla kogo dbać o figurę. Mi się zawsze określenie "ciotka" z taką kobitką kojarzyło. Dlatego wolę ciocia. :)
No co, jak ja wg naszej filmwebowej historii jestem jednocześnie z Pawełkiem i z Rafałkiem, to ona nie może być z Pablo i Rafą? XDD
Ekhem...Na lodch nie tyje się za abrdzo, ponieważ organizm potrzebuje sporo energii wykorzystać, żeby się ogrzać. Na sorbetach nie tyjesz nic, trochę możesz przy innych, ale ile byś musiała tego żreć, żeby przytyć to ja nie wiem :D
Mama: Nie jedz tyle lodów!
Ty: Ale one... [wstaw całą formułkę] i podsumowując, pomagają mi utrzymać wagę, ponieważ mam pełny żołądek, a kalorie z nich są wykorzystywane do podgrzania organizmu.
Nie, u mnie jest tak: "Jedź to, jak to nie chcesz, co znowu się odchudzasz, będziesz miała anoreksję, zobaczysz" chociaż się nigdy nie odchudzam, ale spoko, inni wiedzą lepiej, jak zawsze xxd
Pablo :D
Chociaż chciałabym ją zobaczyć z Matiasem :d W pierwszym odc myślałam,ze coś między nimi będzie ;d
W telenowelach zawsze na siebie wpadają i się w sobie zakochują więc myślałam,ze tu będzie tak samo ;d
Nie oglądam 2 sezonu więc nie wiem jak Esme wygląda z Germanem ;d
Dla Jade musieliby kogoś nowego wprowadzić,bo jakoś nie widzę dla niej nikogo z tych co już są.
Ja nie lubiłam jej z Germanem, bo widać było, że mu wcale na niej nie zależy, a Jade powinna mieć kogoś kto będzie ją kochał, ona jest taka pocieszna:)
Zmieni się, tzn zmądrzeje? To ja już ją wolę gdy jest taka głupiutka i gdy jej największą traumą życiową jest to że nie pójdzie do kosmetyczki. XD
Dla Jade przydałby się ktoś kto byłby cierpliwy ;d Tłumaczenie jej wszystkiego może wykończyć człowieka ;d
Hahahhahhahahahha. XDD no tu masz rację. :D Ale Gregorio tak słodko wygląda z Pablem u boku. :d