.. podobno jak są zamknięci przez Marco i Maxiego
prawie się pocałują + Federico maśnić o tym, że śpiewa
dla Ludmily Luz Camara y Acción
Serio? Za każdym razem mamy te same informacje, ja je piszę w temacie, a ty nowy robisz :D
Magda - nasze źródło informacji. Albo twitter. Mrru, Femiła <3
CHŁOPAKI BĘDĄ ŚPIEWAĆ CUANDO ME VOOYYY!!!!!! :D
Dopiero jak założyłam temat zobaczyłam, że pisałaś o Luz Camara i Accion XDD Mam opóźniony refleks.
Ależ ja nie posądzam Cię o plagiat :D
Cuando me voy, weź się trochę uciesz chociaż :P
Coś piszą albo o jakimś leczeniu albo już nie myslę Ludmily przez Lenę, Maxiego i Marco i o tym, że Leon usłyszy plan Ludmily i Diego, ale on już go słyszał. Po co ma go usłyszeć? Wie, że knują, a co to musiałoby być za serialowe szczęście, żeby kolejny raz ich podsłuchał.
Było przecież w zapowiedziach, że oni se rozmawiali, a on za drzewem na motorku siedział i jak oni odeszli to zdjął kask.
Całkowicie realne. Nie widzialam nic o Lenie... Może Lena będzie pocieszała Lu? To by było dobre :D:D:D
Mówiłam, że na razie nie widziałam 52 i 53 i już mogę dodać 54 :) Oglądam dziś po szkole.
Aaaa... Rzeczywiście :D A ty się jakoś ograniczasz, czy coś? Nie wiem, postanowiłaś panować nad sobą?
;P
Mam jeden komentarz, ostatnio mój ulubiony (Tak jak ostatnio słowo: uzależniona): Mrrru :D
Cięży? To tak jak u nas w klasie jest chłopak, który wychował się w innym kraju i udaje, że nie ogaenia niektórych słów i zamiast "cieszyć się" on "się czesze"
https://twitter.com/Anto_Fedemila/status/375740584759013376/photo/1
Zakładam, że dokładnie w tym momencie, kiedy będą się mieli pocałować chłopaki ich otworzą. Mówię wam! Albo ktoś ich znajdzie!
Jakaś dziewczy pisała coś o szarpnięciu drzwi, ale nie skumałam o co mogło chodzić.
bo to moze mial byc ich perwszy niesmiały pocalunek ;p
a tu ktos ci szarpie drzwi -.- mogli sie przestraszyc te ;p
Ja się zastanawiam czy Marco i Fran to był pierwszy pocałunek, bo wyglądali jakby już tego kiedyś próbowali, nie było jakiegoś szczególnego wzryszenia po nim no chyba, że Marco tak osłupiał z wrażenia.
Tak tez to zauważyłam, w sumie mnie to trochę zdziwiło w sensie wyobrażałam to sobie pod tym względem innaczej.
Może reżyserzy przyjęli że skoro są tak długo to, że to nie jest ich pierwszy pocałunek tylko pierwszy pokazany? Ale w sumie w takim przypadku czuję się troche zawiedziona, że nie było tego pierwszego pocałunku, albo serio Marco był w szoku ;p
Ja tam oczekiwałam, że on ją chociaż obejmie czy coś, a nie ręce spuszczone :D
nieważne! :D
Kogo to obchodzi? Jak dla mnie, jak na pierwszy pocałunek to było zbyt mało... romantyczne :(
Tak na szybko... Fajnie, że w ogóle był ich pocałunek, no ale nie pogardziłabym poprawinami :D
OBY! czekam <3
Wgl. ludzie odliczają, że niby za 5 dni ma być pocałunek Naxi - oni się łudzą gorzej niż ja :D
Pośmiałam się trochę.
Ruggero dodał zdjęcie na fb. jak Fede i Ludmi się do siebie nachylają... On na prawdę kocha tę parę :D
bo to jest kochana para :D
ja juz zaczełam ogladac tą połowe 54 ;p i Matias podrywa panią inspektor xd
a Marco i Maxi są zajebisci xD
Ale Femila <3 najlepsi! I lunatykujący Fede xd tylko zapowiedz jutrzejrzego odcinka mnie troche martwi ;o
no ja na miejscu Ludmi jak bym zobaczyła, że taki Fede chce mnie pocałować to już sama bym się na niego "rzuciła" ;p
Od razu bym się na niego rzuciła :D
Błagam CIę - to Fede! Kogo obchodzi walenie w drzwi? :D