Ale mówiła też, że może być bliźniaczką Keci, bo są w tym samym wieku i zawsze piszę, że ma 16 lat. Ale fakt jest w 2 klasie ;p
Tak, jest cudowny:) Dobrze że fanki Leonetty jeszcze nie wymarły. Ja tam nadal ich uwielbiam xd
Nie mam, szukam taką odpowiednią co by pasowała do glanów i do obowiązkowego plecaka, z którego wyciągnę Pervoll gdy ktoś mnie zapyta czy to nowa sukienka XDD
A tak serio, to to z glanami to na serio mówię XD
Pervoll ! Dobrze,że mi przypomniałaś też muszę sobie kupić ;d Będę szpanować na studniówce ;d
Najpierw wybierzcie kolor sukienki żeby wiedzić czy zabrać ze sobą taki do tkanin kolorowych, białych a może czarnych xD
Połowinki to takie coś jak studniówka ale generalnie jest ona organizowana bez nauczyciele(my tak przynajmniej mieliśmy nie wiem jak inni). W jakimś tam klubie lub sali ją się organizuje i w połowie nauki w szkole średniej. ;)
To jeszcze trochę ale i tak życzę ci udanej zabawy;d
Pamiętam,że ja miałam w październiku.
To jest taja impreza którą organizujecie sobie z klasą najczęście w jakimś klubie z waszymi znajomymi to takie coś jak ćwiartki w pierwszej klasie :)
To podobnie, tylko u nas mają wszystkie klasy 2 razem i jeszcze z osobami towarzyszącymi, taka prawie studniówka;)