Ot, zabijamy nudę.
zasady;
*odpowiadamy na czyjeś poytanie pod jego komentarzem, i w momencie odpowiedzi czekamy, aż pytający potwierdzi odpowiedź jak prawidłową. Potem zadaje własne.
*postarajmy się zadawać jakieś normalne pytania, tzn nie takie których odpowiedź znajdziemy na wikipedii czy stronie DC, ale też nie ekstremalnie trudne, typu jakiego koloru był t-shirt chłopaka przechodzącego za ludmiłą w momencie kiedy ta...
*liczę na to, że pytający bd znali odp na swoje pytania.
Zaczynam; jak brzmi panieńskie nazwisko Marii Castillo?
zapomniałam o tym xdd co było pierwszym odruchem zemsty Leóna na Tomasie za flirty z jego dziewczyną (przed poznaniem violi)?
narobił jakiegoś bałaganu w Resto-barze przez co Tomas dostał ochrzan od Luki czy cos takiego :D
wiem że zwyczajowo powinien potwierdzić pytający, ale to było w miarę proste więc pozwolę sobie za wybaczeniem potwierdzić. Pytaaj
Nie, również nie, choć... już bliżej ;) Podpowiem, że było to na początku i osoba wydająca osąd jeszcze jej wtedy nie znała.
Nie wiem czy było już to pytanie. Bardzo proste. Jak poznali się Leon i Viola?
Ona szła ulicą, jechało w jej stronę kilku chłopaków na deskorolkach, León podbiegł i w ostatniej chwili zepchnął ją na bok. Tak romantycznie ;D
Myślę, że dobrze, więc już spytam: Jaki znany, rosyjski taniec odtańczył Braco, kiedy się dowiedział, że Tomas wyjeżdża do Hiszpanii?
Nawet już o tym zapomniałam.
Jaki prezent dał Andres Ludmile, który dziewczyna zniszczyła?
Tak, tak, ale nie wiem, czy nie powinna być zaliczona poprzednia odpowiedź, bo pytałam tylko o prezent, nie o wszystkie prezenty.
zaliczaj. technicznie rzecz biorąc jest poprawnie i pytanie należy do mariahelen