Gdziekolwiek wejdę: na jakiegoś bloga czy gdzieś widzę "TINISTA", "TINISTA", "TINISTA"... -,-
Mam już tego dosyć! Większość Tinistas to tak naprawdę V-lovers, fani Violetty, a że Martina gra główną rolę to zyskuje swój fandom. Nie przepadam za Tinitą, taka jest prawda...
Po prostu, najzwyczajniej woda sodowa odbiła jej do głowy... Nie zamierzam jej obrażać. Talent ma...
Ale co z JORGISTAS? Gdzie są moje sisters? No gdzie???
Jorge na Twiterze ma 819 tysięcy obserwatorów to dość mało w porównaniu z Tinitą( 994 tysiące)...
A co z Facebookiem? Jeszcze gorzej!
Jorge(oficcial) - 473 tysiące lajków
Tini( fanclub) - 1,8 mln lajków!!!
LUDZIE DO ROBOTY! Jeśli macie FB lub Twittera obserwujcie, lajkujcie Jorge! No co wy! Chyba go kochamy!!! <3
Jorge Blanco - h t t p s :/ / twitter. c o m /jorgeblancog / h t t p s : / /w w w. facebook .c o m /pages/Jorge-Blanco/314840393948?ref=ts&fref=ts
Nie jestem jego wielką fanką, ale go lubię. Wydaje się być naprawdę sympatyczną osobą. :)
Co ty masz na avku, deklu? Weź mnie wytnij albo zamaluj - cokolwiek, bo jak nie to cię ukatrupię!
Teraz to się do mnie przyznajesz, a swojej żonie nie powiedziałaś o mnie ;___;
Ogółem to już wszystkich "od nich" mam dośc, ale jakbym miała wybierac między Tinką a Jorge, jednak wybrałabym Jorge.
Ja się nie dziwię, że on ma jednak mniej obserwatorów na tt, bo on rzadko jest na tt, a Tinka się wszędzie pcha i wymusza w sumie to xD
Jorge fajniejszy :3
Owww <3 Mamy gwiazdę w naszych progach xD
Nic. Siedzę sobie na filmwebie i spokojnie żyję ^^
Czy ja wiem... Chyba nie mamy nowych par ^^ Widziałaś bloga Moniki o naszej rodzince? (wybacz, ale nie pamiętam czy byłaś jak go zakładała ^^)
http://i-n-s-i-d-e-and-o-u-t-s-i-d-e.blogspot.com/
To jak tego nie widziałaś to zapewne nie wiesz, że jestem w związku z Sebastianem xD
Nikt się tego nie spodziewał i to tylko przypadek, ale nieważne XD
Na długo zostajesz u nas czy znowu znikniesz?
To zależy ile będę miała wolnego czasu :(
Jak to nieważne ? Ja chcę wiedzieć :D
Ja tęż chcę być w którymś rozdziale xD
Byłaś już, ciole :D Widziałaś bloga? Jesteś ładna, powiem Ci ^^
Znajdę temat to ci pokażę XD
Mam nadzieję, że będziesz miała ten wolny czas...
Znajdź znajdź bo jestem ciekawa ^^
Ja też mam nadzieję xD
Dobra obiecuję że nawet jak nie będę miała czasu to i tak będę wpadać :P
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Urodziny+na+forum%2 1,2433093?page=2 to ten temat :D
No ja mam nadzieję! Musimy kontynuować nasze wieczorne herbatki :D
Szybko zostaliście parą xD
Czekam na wakacje i noce spędzone na fw...^^
Ej a kiedy będzie premiera Violetty 3 ? Zdążą do wakacji ?
Wiem ^^ To ta miłość.
Ja też, uwierz mi :D
Nie mam pojęcia, całkowicie mnie to aktualnie nie obchodzi ^^ Ale wątpie :x
Zapowiadana na koniec czerwca/początek lipca w Argentynie, a w Europie, w tym i Polsce na jesieni, o ile dalej nie wiesz.
Jorge Blanco? Ten pospolity chłopak bez większego talentu? A po co mi być jego fanką. ;d
Lodo ma 2mln, więc wiesz, jednak nie tylko Tini;) Jakby ruszył dupę z kanapy w swoim miezzkaniu, zaczął udzielać wywiadów, robić sesję (jestem pewna, że od razu miałby propozycje) albo chociażby pisać do fanów, rozmawiać z nimi, czy zrobić głupi twitcam to na pewno byłoby ich więcej. :)
No wiesz co... Bez większego talentu? Chacha... -.- Sorki, ale coś ci się jednak chyba pomyliło. ( Żeby nie było nie zamierzam wszczynać awantur.)
Ja tam nie widzę w nim nic nadzwyczajnego. Śpiewać to potrafią miliony, często lepiej od niego, ale te miliony kariery nie robią. Do tego potrzeba "tego czegoś". Głos powinien być ciekawy, niepowtarzalny. I w sumie, żebym była fanką, jak to ktoś ostatnio ładnie streścił przy mnie ta osoba musi coś robić, musi reprezentować sobą coś. Aktualnie w Jorge nie widzę niczego, od zachowania, przez wygląd po głos, co miałoby skłonić mnie do bycia jego fanką. "Chacha" :) Proszę, podaj mi argumenty, dlaczego warto być jego fanem, czemu nim jesteś i dziwi cię, że uważam, że jest pospolity. Dla wyjaśnienia, nie jestem fanką chyba nikogo z obsady.
Całkowicie się z Tobą nie zgadzam... Ja w nim jednak widzę coś nadzwyczajnego, więc uszanuj to! Ja Ci fanką Jorge być absolutnie nie każę, ale miej pohamowanie, jeśli chodzi o krytykowanie go. Ja zaś nic nadzwyczajnego nie widzę w Tini, Lodo i prawie wszystkich związanych z "Violettą". A jeśli chodzi o Jorge: Ja uważam,że jest niesamowicie przystojny, anielsko śpiewa, tańczy i gra(chodzi o grę aktorską). Świetnie oddaje uczucia Leona, nie to co np. Tini, w której oczach(kiedy płacze) widzę śmiech. A do tego nie powala Cię wygląd Jorge?! Chach... :') Nie, absolutnie nie jest pospolitym chłopakiem! Kocham go za to jaki jest... Szczery, życzliwy, jak mówi Lodo, Tini i inni : pomocny, a do tego NIEZIEMSKO utalentowany. WODA SODOWA nie odbiła mu do głowy. Dlaczego warto być jego fanem? Proszę Cię... A dlaczego warto jest być fanem serialu "Violetta"? Bo się go kocha? Bo nie możesz się doczekać kolejnego odcinka tej wspaniałej noveli? Bo nie możesz bez tego serialu żyć? No właśnie, chyba tak... Dlatego ja kocham Jorge i będę jego fanką przez CAŁE MOJE ŻYCIE! <3
Przepraszam, ale czy kazałam ci przestać go lubić? Wyraziłam tylko swoją opinię. Radzę nauczyć się czytać ze zrozumieniem, bo bez tego to się nawet test szóstoklasisty zawali. Ja też nie widzę w nich nic szczególnego, w tym i w Jorge, mamy wolność słowa, moja droga, więc chcę wyrażać swoje zdanie i robić to będę. Nie krytykuję go, stwierdzam fakty... Żeby chociaż aktywny na twitterze był i zwracał uwagę nam swoich fanów. W tym właśnie Lodo, Clara itd są od niego lepsze, chcą i kontaktują się z fanami, nie olewają ich, a fani są dla nich ważną częścią ich kariery (choć tu posunę się o stwierdzenie, że robią to bardzo interesownie, ale co kto woli, chociaż piszą).
Anielsko śpiewa? Naprawdę? U mnie w samej klasie parę osób śpiewa lepiej, ale dobra, niech ci będzie. O gustach się nie dyskutuje. Jeszcze stwierdzenie, że anielsko śpiewa przeżyję, ale dobrze gra? My na pewno mówimy o tym samym chłopaku? Tylko co możesz powiedzieć o grze Jorge oglądając zdubbingowane odcinki, możesz ocenić mimikę, ale jak dla mnie już bardziej wiarygodni niż on są moi koledzy na przedstawieniach szkolnych. Naprawdę wierzysz w te jego emocje? Ok. Co kto lubi. Mimikę Jorge też przeżyję, ale posłuchaj czzsem jego głosu w oryginale (jeśli znasz hiszpański to jeszcze lepiej, bo zrozumiesz o czym mówi), gdzie prawie nigdy nie słychać żadnych emocji, raz na jakiś czas wysila się na trochę odmienny ton, który brzmi sztucznie. Jego udana scena, którą pamiętam jest podczas finału, ale nie wiem, czy to przez moje podekscytowznie finałem, czy naprawdę postarał się.
Haha, zobaczymy, co o tym całym życiu powiesz za pięć lat :) Znaczy, ja nie zobaczę, ale ty tak. Wiesz, ja mam konkretniejsze powody, za które lubię dany serial, więc to chyba nie dla mnie te odpowiedzi. ;)
Wow, jak się rozpisałaś... Szkoda było Twojego czasu. Mogłaś nie odpisywać :P Jak dla mnie Twoja wypowiedź jest lekko żałosna, ale cóż... Mniejsza z tym. Tak w ogóle: test szóstoklasisty zdałam, więc się o mniej nie martw -,- Umiem czytać ze zrozumieniem... Bez pozdrowień i koniec dyskusji ;)
Teraz ty pokazujesz, jak bardzo jesteś "żałosna", ale ok. Skoro nie potrafisz nawet odpowiedź to dobrze, ale zapewniam cię, że czasu nie uważam za zmarnowany, a wręcz cieszę się, że napisałam swoje zdanie. :)
Jeśli Cię uraziłam, to SZCZERZE przepraszam, ale nie mogę po prostu widzieć takich słów o Jorge :( Mam nadzieję,że mi wybaczysz, ale proszę Cię nie wypisuj takich wstrętnych rzeczy, bo to boli :( No nic... Ja po prostu się z Tobą nie zgadzam i już... :(
Ale po co ma się wszędzie pchać? Lodo owszem, ma wielu obserwujących ale ona zapracowała na swój sukces. Wydała dobry album i skupia się na muzyce. Już nie jest tylko gwiazdką "Violetty". Wyszła poza ten światek V-lovers. Natomiast Tinka lansuje się tylko na "Violettcie". Talent muzyczny może i ma, ale nic z nim nie robi. Jej kariera muzyczna zamknęła się na poziomie soundtracków do "Violki" (pomijając nagranie włoskiej i hiszpańskiej wersji do "Krainy Lodu", ale to też nie są jej dzieła tylko covery). Ja cenię Jorge właśnie za to, że jest takim miłym, skromnym chłopakiem, który woli swoje życie prywatne zostawiać dla siebie i swoich bliskich. Po co ma się lansować? Może nie zależy mu aż tak bardzo na sławie? To nie jest w końcu wartość pierwszorzędna. Wielu artystów ceni swoje życie prywatne. Trzeba ich doceniać za to, że nie piorą swoich brudów publicznie. Nie twierdzę, że jest wybitnym aktorem, ale na pewno jest lepszy od Martiny, A głos ma i tyle, potrafi grać na instrumentach i jest świetnym tancerzem. Zgadzam się, że jest wiele niedocenianych ludzi na świecie, którzy mają predyspozycje i talent. Ale życie nie jest sprawiedliwe. Show-Biznes to przede wszystkim znajomości i nepotyzm. Gdy masz znanego tatę, wujka, ciotkę etc. o wiele łatwiej zrobić karierę (przykład: choćby Tinita, albo Emma Roberts, której ciotką jest Julia Roberts). A jeśli chodzi o to, że nikt z obsady "Violki" się nie wyróżnia, to powiem tak: 90% artystów młodego pokolenia (do 25 roku życia), nie wyróżnia się niczym szczególnym. Ani grą aktorską, ani talentem muzycznym. Pozostałe 10% to ci, którzy mimo młodego wieku zostali docenieni nie tylko przez fanów ale i krytyków i zostają za to nagradzani. Do takich osób należą choćby Saoirse Ronan, Dakota Fanning, Isabelle Fuhrman, Logan Lerman, Josh Hutcherson czy Jennifer Lawrence. A głosem powala mnie np. Demi Lovato, która potrafiła wyjść z dołka i rozwinąć się jako artystka. Podjęła właściwą decyzję by skupić się na muzyce, bo aktorstwo wychodziło jej tak se. I prawidłowo bo właśnie za swoją muzykę jest doceniana najbardziej. Jorge może jest jednym z wielu, ale ma głowę na karku i nie pcha się na siłę gdzie się da. Nie każdy musi być osobą kochającą błysk fleszy i światła reflektorów. A kontakt z fanami może utrzymuje, tylko nikt o tym nie wie. Fani wysyłają listy do swoich idoli. Może w taki właśnie sposób utrzymuje z nimi kontakt? Jest cała masa artystów, którzy nie odpisują swoim fanom na twitterze czy facebooku. Albo w ogóle nie mają kont na portalach społecznościowych.