Ludzie jak wy możecie to oglądać!!!! Piosenki tandetne, aktorstwo do bani i jeszcze ta violetta!!!!
Ona wo gule nie potrafi ani śpiewać ani tańczyć ani grać!!!!
To nie oglądaj, a my sami zdecydujemy, czy chcemy to oglądać, czy nie. Ale sądząc po ilości osób na tym forum, jesteś w rażącej mniejszości.
A ty nie potrafisz pisać - genialnie do siebie pasujecie. Zalecam szybki wyjazd do Argentyny do niej, to prawdziwa miłość! :)
Aktorstwo do bani... W pierwszym sezonie nie jest najgorsze, w drugim strasznie rzuca się w oczy gra Jorge, ale pewnie w Polsce fajnie to wszystko zabrzmi. W każdym serialu są osoby, które grają lepiej i gorzej... Mogę wiedzieć, jaki serial Disneyowski jest lepszy od Violetty? Chodzi mi o konkretny przykład, z chęcią pogadam z tobą i porównam tamten do Violi.
Piosenki tandetne... To już zależy od gustu, słyszymy w nich piękny hiszpański, piękne głosy, ciekawe rytmy, wpada w ucho... Jak już mówiłam wszystko zależy od gustu. :)
Tu się jednak zgodzę - postać Violetty jest fatalnie zrobiona i jeszcze te jej wszystkie genialne teksty i zachowanie...
Ale z tym, że nie potrafi śpiewać, tańczyć ani grać przesadziłaś. Z czego to wywnioskowałaś? Kroki mają profesjonalnie robione, na pewno sto razy lepsze od wszystkich twoich wygibasów, śpiewa ładnie, jak zresztą każdy w tym serialu, nie jest najładniejszy, ale w porównaniu z głosami jakie słyszymy na Disneyu wybija się, jak zresztą uważa większość fanek tego kanału.
To tyle ode mnie,
Ciao. :)
Nikt nie każe ci oglądać, ale nie rozumiem jak możesz uznawać jakiś np. nadzdolnych i inne amerykańskie disneyowskie, bezsensowne seriale za lepsze.
Oglądamy to co chcemy.
Ludzie takich tematów było na pęczki weźcie tam wyrażajcie swoje zdania,a nie piszecie milion takich tematów.
Owszem, ale w jakiś... Przystępny dla innych ludzi sposób. A nie trzy zdania - o ile to coś można nazwać zdaniami - zakończone niezliczoną ilością wykrzykników.
Dziękujemy za wyrażenie opinii. Wiele wniosła do mojego życia i odmieniła mój światopogląd.
Powiedz jaki serial Disneya jest Twoim zdaniem lepszy od Violetty? Konkretnie kochana, a nie rzucasz kilka haseł, bez jakichkolwiek argumentów ;)