PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ludzie jak wy możecie to oglądać!!!! Piosenki tandetne, aktorstwo do bani i jeszcze ta violetta!!!!
Ona wo gule nie potrafi ani śpiewać ani tańczyć ani grać!!!!

maja_magda

To nie oglądaj, a my sami zdecydujemy, czy chcemy to oglądać, czy nie. Ale sądząc po ilości osób na tym forum, jesteś w rażącej mniejszości.

maja_magda

Zazwyczaj jestem kulturalna itp ale teraz powiem :WYPFIERDALAJ
I lepiej spójrz na sb kochana :-)

Izzie_

Groźnie XDXDXD

Izzie_

tsa....

ocenił(a) serial na 7
maja_magda

ja powiem tak : bez powodu ten serial nie ma takiej oglądalności :)

ocenił(a) serial na 10
maja_magda

A ty nie potrafisz pisać - genialnie do siebie pasujecie. Zalecam szybki wyjazd do Argentyny do niej, to prawdziwa miłość! :)
Aktorstwo do bani... W pierwszym sezonie nie jest najgorsze, w drugim strasznie rzuca się w oczy gra Jorge, ale pewnie w Polsce fajnie to wszystko zabrzmi. W każdym serialu są osoby, które grają lepiej i gorzej... Mogę wiedzieć, jaki serial Disneyowski jest lepszy od Violetty? Chodzi mi o konkretny przykład, z chęcią pogadam z tobą i porównam tamten do Violi.
Piosenki tandetne... To już zależy od gustu, słyszymy w nich piękny hiszpański, piękne głosy, ciekawe rytmy, wpada w ucho... Jak już mówiłam wszystko zależy od gustu. :)
Tu się jednak zgodzę - postać Violetty jest fatalnie zrobiona i jeszcze te jej wszystkie genialne teksty i zachowanie...
Ale z tym, że nie potrafi śpiewać, tańczyć ani grać przesadziłaś. Z czego to wywnioskowałaś? Kroki mają profesjonalnie robione, na pewno sto razy lepsze od wszystkich twoich wygibasów, śpiewa ładnie, jak zresztą każdy w tym serialu, nie jest najładniejszy, ale w porównaniu z głosami jakie słyszymy na Disneyu wybija się, jak zresztą uważa większość fanek tego kanału.

To tyle ode mnie,
Ciao. :)

maja_magda

Nikt nie każe ci oglądać, ale nie rozumiem jak możesz uznawać jakiś np. nadzdolnych i inne amerykańskie disneyowskie, bezsensowne seriale za lepsze.

ocenił(a) serial na 5
maja_magda

Oglądamy to co chcemy.
Ludzie takich tematów było na pęczki weźcie tam wyrażajcie swoje zdania,a nie piszecie milion takich tematów.

ocenił(a) serial na 10
Violetowa00

Forum serialu od tego jest by wyrażać o nim swoje zdanie. :)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Owszem, ale w jakiś... Przystępny dla innych ludzi sposób. A nie trzy zdania - o ile to coś można nazwać zdaniami - zakończone niezliczoną ilością wykrzykników.

ocenił(a) serial na 8
maja_magda

Nie wyspałaś się, prawda? :)

ocenił(a) serial na 3
maja_magda

Dziękujemy za wyrażenie opinii. Wiele wniosła do mojego życia i odmieniła mój światopogląd.

ocenił(a) serial na 10
maja_magda

Powiedz jaki serial Disneya jest Twoim zdaniem lepszy od Violetty? Konkretnie kochana, a nie rzucasz kilka haseł, bez jakichkolwiek argumentów ;)

maja_magda

Dziękuję,oświeciłaś mi świat i zmieniłaś mój tok myślenia.Gratuluję.