PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6684
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Tomas vs Leon

ocenił(a) serial na 10

Którego chłopca wolicie? Ja osobiście wolę Leona. Tomas jest brzydki (oczywiście to tylko moje
zdanie). :)

ocenił(a) serial na 10
kamguz55

Było już kilkadziesiąt takich tematów :) Ale masz rację, że Tomas jest brzydki xd. Team Leon

ocenił(a) serial na 10
kamguz55

Już 101 taki temat ;)
Zawsze Leon ♥
Leoś <3
Lion Team <3
A Tomas jest nie tylko brzydki ale uwielbia robić minę zbitego psa, aby wszyscy się nad nim litowali, najpierw mówi ,,kocham" potem ,,nienawidzę" i tak ciągle, daje się bez przerwy omamić Ludmile i nie potrafi jej od siebie odgonić czy odseparować.

ocenił(a) serial na 10
kamguz55

Jprdl, idę po strzelbę i sznurek.
Wolisz Leona, bo jest ładniejszy? Nie widzisz żadnej z jego pięknych cech charakteru? ;)

ocenił(a) serial na 6
kamguz55

temat nr milion pięćset sto dziewięćset ;p
Leon, my angel.

użytkownik usunięty
kamguz55

LEON TEAM ! Forever and ever !
A co do tw wypowiedzi, naprawdę wybrałaś Leona, ponieważ był ładniejszy ? Oprócz wyglądu ma jeszcze wiele pięknych cech charakteru.

ocenił(a) serial na 2
kamguz55

A góra spamu rośnie...
Oczywiście, najważniejszy jest wygląd. A na drugim miejscu - fajny telefon (jak to zauważyła kiedyś jedna z użytkowniczek portalu).

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

spam spamem temat już istnieje. Rzeczona użytkowniczka już założyła taki temat więc drugiego nie założy. Inna użytkowniczka która założy podobny temat, z logiki wynika że nie zajrzy do tego i nie zobaczy tekstu że to spam. Wniosek? Nie warto się trudzić. Już próbowałam walczyć z produkcją tematów klonów ale zostałam oskarżona o brak tolerancji, nadgorliwość i niezrozumienie ;p;p

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

I tu pojawia się pytanie: dlaczego nie można usuwać tematów na filmwebie? Nawet własnych?

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

kiedyś można było, nawet edytować własne posty. Wydaje mi się że jak zgłaszasz nadużycie to blokują temat ale nie usuwają. ale filmweb się zmienia a przynjamniej niektóre opcje średnio co pół roku, poczekamy zobaczymy

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

No i słusznie zostałaś oskarżona. ;p

ocenił(a) serial na 6
kamguz55

lalalalalala nieprawda ja nigdy się nie mylę
XD

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Nie ! Ja po prostu chciałam poznać waszą odpowiedź na temat tego, który jest ładniejszy.. Prawdą jest, że źle to sformułowałam. A po za tym, po co piszecie to, że temat się powtarza. Skoro macie problem, możecie ten temat zignorować. Nie każdy czyta wszystkie tematy od początku.. Klika w te najnowsze i odpowiada. Twoja odpowiedź nie jest mi potrzebna.

ocenił(a) serial na 9
kamguz55

Leeon <3

ocenił(a) serial na 7
kamguz55

Tomas

użytkownik usunięty
Aselka

oczywiście, że Leon :D

ocenił(a) serial na 10
kamguz55

Tomas ;)