Którego chłopca wolicie? Ja osobiście wolę Leona. Tomas jest brzydki (oczywiście to tylko moje
zdanie). :)
Było już kilkadziesiąt takich tematów :) Ale masz rację, że Tomas jest brzydki xd. Team Leon
Już 101 taki temat ;)
Zawsze Leon ♥
Leoś <3
Lion Team <3
A Tomas jest nie tylko brzydki ale uwielbia robić minę zbitego psa, aby wszyscy się nad nim litowali, najpierw mówi ,,kocham" potem ,,nienawidzę" i tak ciągle, daje się bez przerwy omamić Ludmile i nie potrafi jej od siebie odgonić czy odseparować.
Jprdl, idę po strzelbę i sznurek.
Wolisz Leona, bo jest ładniejszy? Nie widzisz żadnej z jego pięknych cech charakteru? ;)
LEON TEAM ! Forever and ever !
A co do tw wypowiedzi, naprawdę wybrałaś Leona, ponieważ był ładniejszy ? Oprócz wyglądu ma jeszcze wiele pięknych cech charakteru.
A góra spamu rośnie...
Oczywiście, najważniejszy jest wygląd. A na drugim miejscu - fajny telefon (jak to zauważyła kiedyś jedna z użytkowniczek portalu).
spam spamem temat już istnieje. Rzeczona użytkowniczka już założyła taki temat więc drugiego nie założy. Inna użytkowniczka która założy podobny temat, z logiki wynika że nie zajrzy do tego i nie zobaczy tekstu że to spam. Wniosek? Nie warto się trudzić. Już próbowałam walczyć z produkcją tematów klonów ale zostałam oskarżona o brak tolerancji, nadgorliwość i niezrozumienie ;p;p
I tu pojawia się pytanie: dlaczego nie można usuwać tematów na filmwebie? Nawet własnych?
kiedyś można było, nawet edytować własne posty. Wydaje mi się że jak zgłaszasz nadużycie to blokują temat ale nie usuwają. ale filmweb się zmienia a przynjamniej niektóre opcje średnio co pół roku, poczekamy zobaczymy
Nie ! Ja po prostu chciałam poznać waszą odpowiedź na temat tego, który jest ładniejszy.. Prawdą jest, że źle to sformułowałam. A po za tym, po co piszecie to, że temat się powtarza. Skoro macie problem, możecie ten temat zignorować. Nie każdy czyta wszystkie tematy od początku.. Klika w te najnowsze i odpowiada. Twoja odpowiedź nie jest mi potrzebna.