Tak więc... Jak pewnie wiecie, dziś jest twitcam Lodo :) Oglądacie? Jesteście już gotowi? Cieszycie
się? :D
Nie ma za co ^^
Kończą mi się ferie. Wracam dziś do domu od kuzynów. Powinnam się więcej uczyć. Przytyłam. Cieszę się ze zdjęcia Sarry :) Bawię się z kuzynem :D
A u Ciebie?
A to fajnie się masz ^^
Hmm... W końcu muszę zrobić ten scenariusz, zadanie, ferii już dawno nie mam, pisze rozdział, wiesz... Życie się toczy xD
Oglądam. ;) Jaka ona denerwująca! Skrzeczy co chwile jak papuga. Ustawiłam sobie głośno i omal nie ogłuchłam. Czy to jest włoski akcent, taki skrzeczący? Ruggero tak nie skrzeczy.
Cla powiedziała na początku, że będzie bardzo krótki, bo znajomi na nią czekają. :D
Zresztą ona może. :D
Taaaaaaaak! ale jestem zarąbista :D Teoretycznie mamy szansę na 3 - wiesz... Podium ma 3 miejsca :D
No wiesz... Może Kot i jeszcze jeden się dobrze sprawią? xD Kto ich tam wiesz, zawsze mogą zaskoczyć :P
Oglądałam! :D
Fajny był,dużo Polonii- chyba najwięcej to wypowiadała ze wszystkich krajów. Kilka razy nawet powtarzała "Universo Polonia" i wysyłała całuski. Faktycznie strasznie skrzeczący głos,musiałam co chwilę ściszać,ale ogólnie twitcam fajny był :D
Nie oglądałam, chodziłam po górach i chyba będę chora.
A coś ciekawego było? :)