Witam Was, señoras y señores. :D
Za godzinę robię twitcam. Jeżeli jesteście zainteresowani, to zapraszam. O osiemnastej dam link.
Proszę :D A żałuj, albowiem była genialna;
*Skai mówi, że teraz napije się wody*
*Sebek się pyta jaką wodę Skai pije*
Skai; "Ja piję wodę z biedronki, bo, bo jest najlepsza. Ale to nie jest woda z biedronki, chociaż ja tylko takie mam. To jest woda z kranu. Ale nie tak prosto z kranu tylko z kranu ugotowana"
Inne teksty;
"Na lekcji historii kolega złożył propozycję matrymonialną"
"Tato! Moi ludzi z twitcama Cię pozdrawiają!"
"Znam wiele ludzi, którym nie widać dziąseł jak się śmieją"
"Chyba, chyba, chyba, chyba, że...."
I wiele, wiele innych <3 + Śpiewała <3
Ale za rok idziesz do x-factora, tak? :D Jesteś naprawdę utalentowana *_*
A na następny twitcam nauczysz się wrecking ball? <3 :D
Nie idę. Ale dziękuję. :D Mogę spróbować. xD W niedzielę zamierzam zrobić. Wpadniesz? :D
Postaram się wpaść :D Ale musisz się wybrać! *-*
Jestem już dobrze obeznany z tym programem, wiem kogo przyjmują- Ty na castingu masz 3 razy tak PEWNE, jeżeli nie 4 :D No i masz ludzi filmwebowych, którzy będą na Ciebie głosować <3
Mam nadzieję, że zajrzysz. :D W niedzielę, koło południa. 11, 12 lub 13. Jeszcze zobaczę, ale któraś z tych godzin. :D
Już naprawdę nie miałąś kiedy robić tego tc... Przeca bym oglądała, ale na basenie byłam ;c Idę się pławić w mej rozpaczy.
Jeszcze zrobię kiedyś. W niedzielę mój brat wybywa (przeszkadza mu moje "gadanie do siebie"), więc może będzie powtórka. A co! I tak nie mam co robić. xD
Też chcę zrobić tc. Ale mnie nikt nie chce oglądać :c
A tak serio - jak będę miała chwilę to wpadnę z chęcią :D
Zrób, ja chętnie wpadnę! Fajna zabawa w sumie. :D Tylko się mega stresowałam na początku i gadałam głupoty. xD