Wczoraj o 23 na żywo w FansWord TV był program z Cla i Vale. Mimo że ferii nie mam, pozwoliłam
sobie obejrzeć. Ktoś z Was jeszcze oglądał?
niestety nie widziałam, lecz wiedziałam, że coś się dzieje, dzięki twitterowi ;)
Nie widziałam niestety, ponieważ moja wspaniałomyślna mama zgoniła mnie z komputera o 23. Coś ciekawego ? :)
Nic konkretnego. :) Clara miała straszny makijaż. Ogólnie trucie o niczym, ale nie żałuję, że obejrzałam.
Tak, tutaj jest: http://vivo.fansworld.tv/?ID_Media=12018984&seepastvivo=true
Póżniej może obejrzę. Jestem zajęta biciem rekordu na vevo wraz z milionami innych Directioners <3
Dziękuje :) W ciągu doby musimy wyświetlić ten filmik ponad 19 milionów razy. Minimalnie. Vevo ma przerąbane.
Damy, damy. Mam taką nadzieję. Po obejrzeniu "Story of my life" myślałam, że chłopcy (wreszcie) dorośli. Zobaczyłam "Midnight Memories"...
Pisze, że ponad 301 wyświetleń, a już chyba ponad milion. Pomożesz nam trochę? Może być wyłączony dźwięk, nie musisz oglądać teledysku, ale żebyś wyszła choć raz, dobrze?
DZIĘKUJE CI BARDZO! <33333333333
Ciekawe czy Ruggero to ogląda, w końcu jest Directionerem
Ależ nie ma za co. ;D Ciekawe, ciekawe. Pytanie jak wiernym Directionerem jest.
Teledysk pokazuje, że nie potrzeba gołych bab, aby był dobry. Staruszki wystarczą :D
Masakra. Szczególnie, jak zrobili zoom. :/ Bo z daleka to nic. Cóż, może się spiekła na plaży i dlatego tak ją próbowali zamalować?
Skaj, wyszła gazeta :D Tak, mówi coś ciekawego, w miarę ładne zdjęcia ^^ I BYĆ MOŻE coś o Dielarze :3 Dodatkowo wywiad z Jangie.
Cali oni :D Jeśli 1D nagrywa poważny teledysk, to następny prawdopodobnie będzie psychiczny.
Jeżeli 1D nagrywa poważny teledysk to jest to koniec świata. XD Jakoś wolę ich takich happy. Mają wtedy taką dobrą energię. :D
Oni są niepoważni, szaleni, dziwni, nienormalni, zabawni. Są sobą. I za to ich kocham <3
Weź daj spokój z tą gazetą. Ostatnio kupiłam, strata pieniędzy jak dla mnie. Ale jeśli Tobie się podoba, to ok. Dobra idę dalej bić rekord.
A długo by pisać... starciłam dwie karty po 1 Gb, przez moją "inteligencję". Wpisałam jakiś kod i to jeszcze dwa razy.
Zasadniczo przez ten tydzień to internet miałam przez parę godzin. Pasowałoby Violkę nadrobić, ale tak mi się nie chce...
Mi też dzisiaj nic się nie chce. Argentyńskie Clarinaticas spamują tym: "Clari confírmo ayer por la tarde en #FWenVivo que su personaje Angie volverá en la 3ra temporada de Violetta." (Clari potwierdziła wczoraj wieczorem w #FWenVivo że jej postać Angie wróci w trzecim sezonie Violetty). Nie dociera to do mnie!
Tak ?, a kiedy to ona powiedziała ?
Więc może to będzie ta niespodzianka. Czyli wiara czyni cuda!
Właśnie nie wiem. Oglądam to teraz jeszcze raz... Ale wiesz, jak one mówią na co dzień po hiszpańsku, to... cóż, lepiej wiedzą. xD
Niee. Moja nienawiść do niej czyni cuda. xD Chwilę jej (fałszywie) nie lubiłam i patrz. :D
To nie ważne czy to mówiła, ale żeby to była prawda.
Aaaa faktycznie, zapomniałam... Jesteś wielka !
Mam nadzieję, że to prawda. Oglądam. Na razie tego nie ma. Pytam tych dziewczyn z Argentyny, ale nie wiedzą, która minuta. Jedna mi tylko powiedziała, że Cla powiedziała o tym, bo zadali jej pytanie o powrót Angie...
No wiem, wiem przecież. :D
Oby !!! To szukaj. Z moim lenistwem nie wygram D
No raczej. Takie poświęcenie... , ale było warto !
Będę się starać. Jak coś znajdę to dam znam. :D
No ba. Opłaciło się. Nawet w miarę szybko są rezultaty. Szykowałam się na dłuższy dystans. Już sobie dzisiaj wmawiałam, że esma jest fajna..
A propos - Musimy o tych Dielari porozkminiać. :D
To daj !
Jak chcesz to potrafisz ! Wiesz zawsze lepiej na zapas. Zawsze możesz coś o niej dobrze pomyśleć :D
Faktycznie. Wysłałam jej parę wiadomości i zdjęcia, ale jeszcze nic mi nie odpisała.
A tak w ogóle to co w tym tygodniu działo się u Angie ? Powiedziała coś mądrego ?
Hahahaha, zobacz. http://violettapl.blogspot.com/2014/01/violetta-3-angie-powraca-w-trzecim.html
Mówiłam, że pół Argentiny o tym trąbi. Niestety nie znalazłam wciąż, która to minuta, ale... ja nie wierzę. Ona będzie! ♥ Nie dociera to do mnie :')
Nie pamiętam. XD Któregoś dnia była w kitce... Uczyła V. a ta jej nie słuchała. Pół odcinka latała za butami dla Violki no i takie tam. xD
Widzę, widzę !
Uwierz ! Do mnie kompletnie nie docierał jej rzekomy brak, więc teraz będzie już tylko lepiej.
To jak snujemy historie Germangie na 3 sezon ?
Aha... będzie trzeba obejrzeć :D