PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wczoraj o 23 na żywo w FansWord TV był program z Cla i Vale. Mimo że ferii nie mam, pozwoliłam
sobie obejrzeć. Ktoś z Was jeszcze oglądał?

ocenił(a) serial na 3
Skailes

niestety nie widziałam, lecz wiedziałam, że coś się dzieje, dzięki twitterowi ;)

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Nie widziałam niestety, ponieważ moja wspaniałomyślna mama zgoniła mnie z komputera o 23. Coś ciekawego ? :)

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Nic konkretnego. :) Clara miała straszny makijaż. Ogólnie trucie o niczym, ale nie żałuję, że obejrzałam.

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Można to gdzieś obejrzeć?

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Tak, tutaj jest: http://vivo.fansworld.tv/?ID_Media=12018984&seepastvivo=true

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Póżniej może obejrzę. Jestem zajęta biciem rekordu na vevo wraz z milionami innych Directioners <3

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Nie ma sprawy. I powodzenia. :)

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Dziękuje :) W ciągu doby musimy wyświetlić ten filmik ponad 19 milionów razy. Minimalnie. Vevo ma przerąbane.

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Mam nadzieję, że dacie radę. Trzymam kciuki. :)

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Damy, damy. Mam taką nadzieję. Po obejrzeniu "Story of my life" myślałam, że chłopcy (wreszcie) dorośli. Zobaczyłam "Midnight Memories"...

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Coś chyba licznik zepsułyśmy...

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Oj tam. Szaleństwa zawsze spoko. :D Napraw, się liczniku.

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Pisze, że ponad 301 wyświetleń, a już chyba ponad milion. Pomożesz nam trochę? Może być wyłączony dźwięk, nie musisz oglądać teledysku, ale żebyś wyszła choć raz, dobrze?

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Nie ma sprawy. :)

ocenił(a) serial na 2
Skailes

DZIĘKUJE CI BARDZO! <33333333333
Ciekawe czy Ruggero to ogląda, w końcu jest Directionerem

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Ależ nie ma za co. ;D Ciekawe, ciekawe. Pytanie jak wiernym Directionerem jest.

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Teledysk pokazuje, że nie potrzeba gołych bab, aby był dobry. Staruszki wystarczą :D

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Tylko pamiętaj, żeby odświeżać, bo inaczej wejścia się nie naliczą.

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Widziałam zdjęcia. Niesamowicie się świeciła :/

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Nie mam pojęcia kto i za jakie grzechy tak ją pomalował.

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Też nie wiem :/ To było potwornie widać ;/

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Masakra. Szczególnie, jak zrobili zoom. :/ Bo z daleka to nic. Cóż, może się spiekła na plaży i dlatego tak ją próbowali zamalować?

Skailes

Skaj, wyszła gazeta :D Tak, mówi coś ciekawego, w miarę ładne zdjęcia ^^ I BYĆ MOŻE coś o Dielarze :3 Dodatkowo wywiad z Jangie.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie mam ochoty na tą gazetkę jakoś. ;)

Skailes

"To kupisz, powiesz mi co było i jak będzie coś ciekawego, to kupię" :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

A czy to jest coś ciekawego?:)

Skailes

Tak więc- są 4 wywiady, są gry, plakat, testów też nie zabraknie i takie tam inne :D

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Jak Ci się teledysk podobał?

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Komiczny. :D

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Cali oni :D Jeśli 1D nagrywa poważny teledysk, to następny prawdopodobnie będzie psychiczny.

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Jeżeli 1D nagrywa poważny teledysk to jest to koniec świata. XD Jakoś wolę ich takich happy. Mają wtedy taką dobrą energię. :D

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Oni są niepoważni, szaleni, dziwni, nienormalni, zabawni. Są sobą. I za to ich kocham <3

Skailes

W skrócie- tak :D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Weź daj spokój z tą gazetą. Ostatnio kupiłam, strata pieniędzy jak dla mnie. Ale jeśli Tobie się podoba, to ok. Dobra idę dalej bić rekord.

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Nie mam pojęcia :/

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Nie oglądałam.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Nie miałam neta przez moją głuptę :D. Ale na szczęście już obejrzałam.

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

A co żeś zrobiła? :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

A długo by pisać... starciłam dwie karty po 1 Gb, przez moją "inteligencję". Wpisałam jakiś kod i to jeszcze dwa razy.
Zasadniczo przez ten tydzień to internet miałam przez parę godzin. Pasowałoby Violkę nadrobić, ale tak mi się nie chce...

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Mi też dzisiaj nic się nie chce. Argentyńskie Clarinaticas spamują tym: "Clari confírmo ayer por la tarde en #FWenVivo que su personaje Angie volverá en la 3ra temporada de Violetta." (Clari potwierdziła wczoraj wieczorem w #FWenVivo że jej postać Angie wróci w trzecim sezonie Violetty). Nie dociera to do mnie!

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Tak ?, a kiedy to ona powiedziała ?
Więc może to będzie ta niespodzianka. Czyli wiara czyni cuda!

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Właśnie nie wiem. Oglądam to teraz jeszcze raz... Ale wiesz, jak one mówią na co dzień po hiszpańsku, to... cóż, lepiej wiedzą. xD
Niee. Moja nienawiść do niej czyni cuda. xD Chwilę jej (fałszywie) nie lubiłam i patrz. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

To nie ważne czy to mówiła, ale żeby to była prawda.
Aaaa faktycznie, zapomniałam... Jesteś wielka !

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Mam nadzieję, że to prawda. Oglądam. Na razie tego nie ma. Pytam tych dziewczyn z Argentyny, ale nie wiedzą, która minuta. Jedna mi tylko powiedziała, że Cla powiedziała o tym, bo zadali jej pytanie o powrót Angie...
No wiem, wiem przecież. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Oby !!! To szukaj. Z moim lenistwem nie wygram D
No raczej. Takie poświęcenie... , ale było warto !

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Będę się starać. Jak coś znajdę to dam znam. :D
No ba. Opłaciło się. Nawet w miarę szybko są rezultaty. Szykowałam się na dłuższy dystans. Już sobie dzisiaj wmawiałam, że esma jest fajna..

A propos - Musimy o tych Dielari porozkminiać. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

To daj !
Jak chcesz to potrafisz ! Wiesz zawsze lepiej na zapas. Zawsze możesz coś o niej dobrze pomyśleć :D

Faktycznie. Wysłałam jej parę wiadomości i zdjęcia, ale jeszcze nic mi nie odpisała.

A tak w ogóle to co w tym tygodniu działo się u Angie ? Powiedziała coś mądrego ?

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Hahahaha, zobacz. http://violettapl.blogspot.com/2014/01/violetta-3-angie-powraca-w-trzecim.html

Mówiłam, że pół Argentiny o tym trąbi. Niestety nie znalazłam wciąż, która to minuta, ale... ja nie wierzę. Ona będzie! ♥ Nie dociera to do mnie :')

Nie pamiętam. XD Któregoś dnia była w kitce... Uczyła V. a ta jej nie słuchała. Pół odcinka latała za butami dla Violki no i takie tam. xD

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Widzę, widzę !

Uwierz ! Do mnie kompletnie nie docierał jej rzekomy brak, więc teraz będzie już tylko lepiej.
To jak snujemy historie Germangie na 3 sezon ?

Aha... będzie trzeba obejrzeć :D

KarolciaLovciaDielari

Dobra, kogoś muszę się o to spytać :D Jak mi wyszła przeróbka Tini? ^^
http://iv.pl/images/45803453432491625729.png
To pierwsze jest oryginalne ;3