PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Że kiedy Femiła będzie miała się pocałować wpadną chłopaki :D To było tak oczywiste :D Jak zaczęłam się z tego śmiać to myślałam, że pół domu obudzę :D
Miny Marco i Maxiego boskie <33

Wgl. genialna mina Fede, kiedy Lu wyrwała klamkę - ogladałam to 3 razy :D
A całkiem umarłam, kiedy Fede tańczył po salonie z poduszką lunatykując... Matko kochana... <333

KeThA

Tak ja sie nie moglam powstrzymac od smiechu lunatykujacy Fede xd Fede lubi Ludmi, Fede lubi Ludmi ;D a tez cie troche zmartwila zapowiedz jutrzejrzego odcinka :o

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Później jest tylko lepiej: http://www.youtube.com/watch?v=NgS5bcbRtSw ---> nawet jak nie oglądacie 2 sezonu... To was rozbroi :D
Wgl. Ludmi dziękuje Beto, a ten, ze ta dziewczyna wygląda jak Ludmiła, ale to chyba nie ona (Madzia, popraw mnie, jeżeli się mylę). Znowu miny chłopaków genialne :D

KeThA

Bo Ludmi przy Fede to inna osoba ;D patrzec tylko jak on ją pozytywnie zmienia ;D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Tak, ale zapowiedź rzeczywiście jest martwiąca... BARDZO martwiąca. ;( Jak mi Lu to zepsujeee! Niieee <3 Ja chcę Femiłę!!!

KeThA

Ja tez! Czemu ona musiala uslyszec o czym chlopaki gadali z Naty, nie mogla sie juz zmienic na stale, kiedy Fede wlasnie tez cos poczul! Ja chce FEMIŁE!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Najpierw podsłuchuje "przypadkiem" Violettę z Martottim, teraz Naty z chłopakami ... No me gusta ;(

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Kecia, gdzie twoje streszczenie?

ocenił(a) serial na 3
majka5454

A doszłam do wniosku, ze i tak wszyscy dzisiaj obejrzą. Ale mogę jeszcze zrobić, jak chcecie :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie musisz i tak już obejrzałam

KeThA

Jeśłi możesz to zrób,mi się twoje streszczenia baaardzo przydają :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jak sobie wyobraził, że ta poduszka to Ludmila to się pochylił i chciał ją pocałować, ale wtedy się przebudził i rzucił nią w Germana :D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

No, to było genialne :D Ogólnie wszystkie sceny z Fede ^^

MagdaJulka

Dobre tez bylo to ze on sie najpierw cieszyl do tej podyszki a dopiero po chwili sie zorientowal ze to nie ona xD

KeThA

Cooo? Lunatykujący Fede? Niemal się Femiła całuje? Lecę obejrzeć odcinek, bo nie wytrzymam dłużej XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Oglądaj, oglądaj :D

KeThA

Ten odcinek był genialny pod każdym względem xD
Niepokoi mnie tylko zapowiedź następnego. Ludmiła rozwala gitarę, Broduey jest zazdrosny... (chyba wolę tego z Rock Bones niż Brodueya)

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Haha lunatykujący Fede wymiata :D

KeThA

O mamuńciu, ubóstwiam ten odcinek :D

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Nononono!!! <333 Coś cudonwego! Od kiedy pojawił się Fede odcinki coraz lepsze :P

KeThA

Już czekam na "ten prawdziwy" pocałunek <33

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Genialny Fede, jak on się świetnie nadaje do rock'n'rola ;D Będzie na 100 procent Femiła, czyli z tym jakimś tam Joaqimem była ściema, co niby miał romansować z Lu.

tears_in_heaven

no ściema, taka sama jak z tym ze Fede bedzie z Fran ;> :pmusi byc Femiła czeka na nią :D tylko patrząc na zapowiedz najblizszego odcinka Ludmi moze troche sama sobie namieszac niestety

ocenił(a) serial na 10
karolina199

a co ona zrobi w tej zapowiedzi? bo niby podmieni jakieś płyty

ocenił(a) serial na 3
godmez

podmieni płyty, dalej knuje przeciwko Violce - to najgorsze, co może zrobić... Fede się wkurzy jak się dowie...
Cały czas mam przed oczami jego taniec z poduszką <33

ocenił(a) serial na 10
KeThA

ja tam chcę żeby w końcu pocałował ludmi <333 kfdkdfkdf on jest genialny, cały czas mogę oglądać to samo oh

ocenił(a) serial na 3
godmez

Ja etż te sceny po kilka razy... Jak ludmiła wyrywa klamkę - jego mina, jak się mają pocałować miny chłopaków, później jego tańce... Uwielbiam!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

tak ta mina była najlepsza, oglądałam ją po kilka razy. hahahah akurat chłopcy mnie rozśmieszyli, i te ich miny

KeThA

I jak ona coś krzyczała a on jej szybko zakrył usta <3