Drogi internauto,
jeśli brak nowych odcinków Violetty przeszkadza Ci tak jak mi, to zrób coś, co odbije się na kieszeniach ludzi z Disney Channel. Oni robią te przerwy tylko dla swoich zysków i oglądalności, Ty zrób im na przekór.
Wyłącz Disney Channel.
Jest mnóstwo innych, ciekawszych programów, które można oglądać zamiast tej maszyny do robienia idiotów z ludzi.
Pokażmy im na znak protestu, że ONI SĄ DLA NAS, a nie my dla nich. A skoro chcemy nowych odcinków Violetty, to nie musimy przy okazji nabijać im statów, skoro nam ich nie dostarczają.
Czas - od 9.05.2013 do 9.06.2013 roku.
Wytrzymacie, wierzę w Was. Każdy następny widz, który zrezygnuje, czyli Ty sam - będzie widzem, który przyczynił się do pokazania im kto tu tak naprawdę jest najważniejszy. Człowiek, klient czy ich kieszenie.
Tak, ja też. Może jest ktoś na tym portalu, kto perfekcyjnie umie hiszpański ? Mógłby nam pomóc i przetłumaczyć parę odcinków :) Na przekór Disney Channel. Nie dostaną tego czego chcą, o nie ! ^^
MagdaJulka: Wiesz, zobaczyłam jakiś post na tablicy disneya od jakiejś Marty o przerwie od Violetty i mi się z Tobą skojarzyło :D
Ludzie, opanujcie się. W każdym kraju w którym emitowana jest Viola były przerwy. Jedne kraje robiły przerwę w połowie po 40 odcinku inne co 20 odcinków. W pierwszym przypadku po 40 odcinku następowały przerwy nawet do około 4 miesięcy (Argentyna, Hiszpania). Polski Disney nie może się z tego nurtu wyłamać. Skoro wszystkie kraje tak mają to i my musimy też tak mieć. 10 czerwca puszczą 20 odcinków i w lipcu znowu będzie przerwa. Tak po prostu mają skonstruowane umowy na emisję serialu i muszę je przestrzegać.
No i w sierpniu będą odcinki, a Madzia ma wakacje, mogliby się postarać i zrobić przed wakacjami
Wysłałam wiadomość o podobnej treści do 7 koleżanek (fanek) i sama mam zamiar postąpić tak samo!!!!
Poprostu ma ICH dość!!!!!!!!!!!!! Jak można być aż tak NIENORMALNYM????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Są normalni, tylko po prostu mają błędną opinię o świecie - mają nas za wielkie stosiki pieniążków, które z każdym włączeniem Disney Channel odkładają się w ich kieszeniach. A muszą zmienić nastawienie, bo jesteśmy LUDŹMI, którzy płacą i wymagają.
Z Fb DCP
DCP: "Nie martwcie się, premierowe odcinki "Violetty" już od 15 kwietnia! :-)"
Pewna osoba 18 marca o godzinie 8:33 napisała: "A czy ciągle będą takie powtórki?"
DCP: "Tym razem będzie bez przerw :-)"
Wg mnie oni są jedak nie narmalni
wlasnie, przerwy w argentynskiej sa sensowne, w koncu serial byl na biezaco krecony. nie wiem jak to jest z innymi krajami, ale ni wydaje mi sie,z eby wykup licencji wiazal sie z takimi obowiazkami, powtarzaja, bo chca zarobic i tyle
Ej może lepiej tak nie robić... Bo jeśli spadnie oglądalnoś Violetty choć by o połowe to .... MOGĄ TO ZDJĄĆ Z ANTENY. Nie raz już tak robili przy innych serialach wiec wiecie, ja sie chyba troche boje, mo bo wyobazcie sb co bedzie jak zdejma to z anteny.???
moze nie ogladanie to zly pomysl...
Leoś <3
Nie zdejmą, ponieważ nowe odcinki sporo osób ogląda, stare zresztą też :) Ci poważniejsi co myślą o tym by przerwać chcą im uświadomić. Jak im spadnie zarobek to się nauczą, ja na DC i tak nic innego nie oglądam jak Violetty, więc mi to różnicy nie zrobi.
Nie wierzę, by to pomogło. Oni po prostu dobrze się bawią, obserwując ten bunt. I to raczej nie odbije sie na ich kieszeni, jeśli kilka osób przez miesiąc nie będzie oglądało kanału. Mają to gdzieś, jest wiele innych seriali. Niepotrzebnie się wpieniacie.
Jakby się udało, żeby na prawdę dużo osób włączyło się w taką akcje to może i by się odbiło, ale takto to nie. Ja i tak obstaję przy swoim i nie włącze DC - nawet nie oglądam tam niczego poza Violettą xd
Mnie to również denerwuje,ale z drugiej strony ominęłam kilka odcinków,więc nie jest to dla mnie aż tak uciążliwe.
Pozdrawiam.
Przyłączam się. Mnie to już wkurza. Akcja nabiera tempa, a tu nagle bum, od 21 odcinka -_- Rozumiem, że mają takie procedury, ale fakt faktem jest to wkurzające. Nie zdziwię się, jak po tej przerwie dojadą do 60 odcinka i znowu zrobią przerwę -,-
Wiecie co? Ja chyba nie chcę tak robić. A co jeśli spadnie oglądalność Violetty i spełni się najgorszy koszmar wszystkich fanów Leonetty... ZDEJMĄ VIOLETTE Z ANTENY !!!!!!!!!!!!!!! A JA MUSZĘ WIEDZIEĆ CZY VIOLETTA BĘDZIE Z LEONEM ( i tak to wiem ( 44 odcinek :] )) !!!!!!!!! Więc wolę, abyście czegoś takiego nie robili.
Nie mogą zdjąć tego z anteny, bo jak już się zaczęło to musi być dalej... A poza tym drugi sezon też by musiał być, bo musimy wiedzieć kogo wybierze Violka. (większość wie, ale co tam ;D )