Oto co będzie w 3 sezonie:Violetta będzie niezmienie z Diego,okaże się że
Diego to kuzyn Tomasa!,Tomas przyjecie na parę odcinków by powiedzieć
coś ważnego Violetcie ( ale dokładnie nie wiem co),German będzie z Angie
brał ślubJade i Matias będą w więzieniu,Ludmiła będzie z gwiazdą
Rock’and’Rolla SamuelemNaty nie będzie w 3 sezonie,Francesca kończy
szkołę ( zresztą Marco , Camila , i Maxi też)Rafa Palmer przyjedzie do
Angie z niezwykłą propozycją tuż przed ślubem,Zamiast Francesci będzie
nowa uczennica Darlin,Zamiast Camili – Anastasia , która zostanie taką
jakby Naty dla LudmiłyZamiast Maxiego-Remigio który rozkocha w sobie
prawie wszystkie dziewczyny w studio 21,+ nowa uczennica Lodovica ,
zaprzyjażni sie z Violą i Darlin...... 《nie ja to pisalam tyle ze znalazlam w
necie》
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH AHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA HHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH AHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH AHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHHAHAHAHAHAH
Niezłe! :D Uśmiałam się!
wgl oni tam sa wszyscy teoretycznie ten sam rocznik, to czemu połowa konczy szkole a połowa nie?
co za głupoty ludzie w necie wypisują xd
Część jest utalentowana, a Violka zostaje :P
A tak serio to bez tych bohaterów większość osób serial by olała. Jakby nie było Maxiego, Marco, Naty, Francesci - to po co bym miała to oglądać?! Ja oglądam dla nich i Femiły teraz! :D
ja ogladam dla Marcesci Naxi i Femiły, bez nich to by nie było to samo, co z tego ze bylaby Violka , na co mi Viola i tak sceny z nią przewijam xd
A później okażę się, że vanish nie doprał plamy po jagodach, a to wszystko (włącznie z powrotem do Buenos Aires) to był tylko piękny sen wywołany atakiem jagód.
U Pauliny Cami jest jedną z trzech najlepszych postaci i wmawiała mi, że kocha ją bardziej ode mnie!
Oo, jak miło <3 Ktoś mnie popiera! Laseczka jest irytująca jak cholera i jeszcze ten... eee... nie powiem tego... z Maxim. No...
Powtórzę się, ale czytałam, że dziś ma Maxi śpiewać w odcinkuuu!!! Dla Naty :D