Ta Spanic ! Po cholerę powierzyli główną rolę takiej brzyduli i beztalenciu ? Wszystko tym
posunięciem spieprzyli ! A szkoda, bo gdyby nie to mogłaby być całkiem fajna telka. Jedynie
Dominika Paleta ratuje sytuację ;)
No tutaj się z Tobą nie zgodzę teraz oglądam Gabriele w Paulinie i Porywach serca a wcześniej widziałem Soy tu duena i jak dla mnie jest ona bardzo dobrą akorką a w LI, LU czy Porywach wyglądała bardzo ładnie, bo teraz to już się oszpeciła trochę tymi operacjami
ja sie zgodze, jest ladna owszem, ale aktorka z niej słaba, jest bardzo sztuczna, malo naturalna, i nie mowie o wygladzie :)
Co wy Gabriela jest najlepszą aktorką ever Bez niej serial by był słaby i głupi a mówicie że Dominika jest ładna bo jest półka tak to by nie mowilicie jak by pochodziła z Meksyku
ale np przy Silvii Navarro wypada blado, ogladałam kilka ostatnich nowych telenowel z Silvia w oryginale i dla mnie jest genialna, gdy sie smieje chce sie smiac razem z nia gdy płacze, tak samo ... :)
Gabriela tez zdobywali nagrody A jaką nagrodę dostała silnie została nominowana do TVnovelas 2018 2017 i 2013 i nie wygrała
A ty nie umiesz się zachować? Każdy ma swoje zdanie. Jeśli ktoś nie lubi Gabrieli to jej nie lubi. O gustach się nie dyskutuje. Bez sensu pisać jakieś głupie teksty "zatkało kakao" bo to świadczy, że ktoś jest zwykłym chamem.
Uwielbiam Silvię <3 Wspaniale gra. Umie wykreować każdą bohaterkę :) Bardzo lubię też Angelique Boyer i uważam, że Angelique i Silvia to najlepsze aktorki latino <3
Gabrielę Spanic też lubię, ale jej gra bardzo się zmieniła. W porównaniu jak grała w "Paulinę" (którą uwiebiam), zagrała tam cudownie to w "Krainie namiętności" zagrała średnio i ten jej sztuczny biust ;)