PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835082}

Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

The Lord of the Rings: The Rings of Power
2022 -
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 42885
5,5 22 krytyków
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum serialu Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

Tak sobie spojrzałem na oceny „Panów krytyków” powyżej i zastanawiam się ile im zapłacono za napisanie takich bzdur :) Ten film to dno !

Dominikfilm_filmweb

A skąd wiesz?

ocenił(a) serial na 1
Raaadziuu

Bo oglądałem ?

ocenił(a) serial na 7
Dominikfilm_filmweb

Ja też oglądałem. Nie miałem jakiś wygórowanych oczekiwań i dobrze się bawiłem.

ocenił(a) serial na 1
SRINTKILL

Bo nie masz gustu i zadowala ciebie Zenek Martyniuk każdy kto czytał Tolkiena silmarillion wie, że serial to tandeta. Niestety nie da się go od zobaczyć :(

ocenił(a) serial na 7
Dominikfilm_filmweb

Każdy ma swój gust. To tak jakbym ja Ciebie teraz obśmiał za ocenienie kapitana ameryki na dychę...

ocenił(a) serial na 1
SRINTKILL

No niestety ty masz najgorszy z możliwych i nie dałbym Kapitanowi Ameryka 10 wiec nie wiem o co Ci chodzi

ocenił(a) serial na 7
Dominikfilm_filmweb

Rozdwojenie jaźni.

ocenił(a) serial na 5
Dominikfilm_filmweb

Przecież dałeś xD.

ocenił(a) serial na 1
Mlodzik91

Tak wojnie bohaterów ale zobacz średnia 7.5 !!! I ta 10 to za jedną z najlepiej zrealizowanych scen walki superbohaterów w historii kina (lotnisko)

Dominikfilm_filmweb

Jak oglądałeś jak wyszły dopiero 2 odcinki?

ocenił(a) serial na 1
Dominikfilm_filmweb

No przecież ci nie powiedzą, bo pewnie zapisy umowne im zabraniają. Tak jak Sapkowi, co o serialu mówi jedynie tyle, że mu o nim nic mówić nie wolno.

ocenił(a) serial na 1
phoebe_Freja

A co ma biedny powiedzieć ;)

Dominikfilm_filmweb

Filmweb powinien zablokować możliwość oceniania seriali zanim nie wyjdzie cały sezon. Potem takie ameby jak Dominik oceniają po 2 odcinkach.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 2
Raaadziuu

Twoim tokiem myślenia, to recenzenci po dwóch odc. mogą robić programy i dają 8-10 ?(Ale to za kasę i się nie liczy). Odrealnienie społeczeństwa się pogłębia, czy to mocniejsze prochy już wchodzą na salony ?

MegaMaro

Odrealnienie to ocenianie całości po obejrzeniu 20% materiału. A twój argument w żaden sposób tego nie obala, jeśli jakiś recenzent ocenia po 2 odcinkach, to tez się z tym nie zgadzam.

ocenił(a) serial na 2
Raaadziuu

Nawet taka alfa i omega, dojdzie do tego że to jest ocena 2 odc. i może się zmienić, oczywiście jak ktoś ma ochotę to ciągnąć. Komuś, nie odpowiada serial (po 1-2 odc) to po co ma katować, biczować się i bawić w Sado Maso ? To może według twojej logiki, lepiej oceniać po wszystkich sezonach ?Widać coraz więcej osobników ma ochotę bawić się w cenzurę i jakieś zapędy mają faszystowskie, nawet w takich błahostkach jak serial (mi osobiście koło ch.. lata, jak ktoś daje 1-10, trzeba mieć nudne życie żeby w tym szukać problemu - problem to jest narzucanie cenzury). Dobrze sobie Korpo, wyhodowuje wierne pieski, do ich obrony. Niedługo recenzenci zbankrutują, przy tak „wiernym fandomie”.

MegaMaro

Przecież można oceniać odcinki z osobna. Nie dopisuj do tego wielkiej ideologii. Dla mnie ocenianie czegokolwiek, zanim obejrzy się całość, jest głupotą.

ocenił(a) serial na 1
Dominikfilm_filmweb

Amazon CENZURUJE negatywne recenzje RINGS OF POWER na IMDb :)