PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835082}

Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

The Lord of the Rings: The Rings of Power
2022 -
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 42885
5,5 22 krytyków
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum serialu Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

Trzeba być naprawdę debilem zbyt dać 1 , a już trzeba być kompletnym debilem żeby dać jeden na podstawie obejrzanego zwiastuny lub zdjęć. I taka jest prawda. A serial jest przepiękny wizualnie, ciekawy fabularnie, dobrze zagrany i to wspaniałe że można znów wrócić do Śródziemia. A hejterzy niech gadają.

dawid2385

Ciekawy fabularnie, gdzie 1 odcinek jest 1 godzinnym trailerem, gdzie pokazuje nam się wszystkie informacje, które już znamy z trailerów, w wątkach skacze się od jednego zakątka mapy do drugiego, absolutnie wcale ich ze sobą nie zazębiając? :D

ocenił(a) serial na 8
YodaRozpruwacz

To chyba logiczne że trzeba jakoś wprowadzić historię. Chyba to nie pierwszy serial który oglądasz. Prolog musi być, ja rozumiem że jednemu serial może podobać się bardziej drugiemu mniej, ale na litość taka ocena? Tyle jedynek jakby porównywać to z 365 dni. Nagonka i hejt na ten serial powstała już kilka miesięcy temu i teraz zbiera żniwa. To po prostu niesprawiedliwe

ocenił(a) serial na 1
dawid2385

Typowo, hop film tylko Petera Jacksona obejrzał i mówi że świetny serial, wiedźmin pewnie też arcydzieło nie? XD

ocenił(a) serial na 8
KII0RNE

Dając jeden, wystarczająco dla mnie dużo to o Tobie świadczy i nie będę w ogóle z kimś takim wchodził w dyskusję. Taką ocenę to możesz dać kac Wawie. Koniec i kropka

ocenił(a) serial na 1
dawid2385

A bo mnie bawią tacy jak ty, wszystko co obejrzą to cudowne dzieło xd nie musisz odpowiadać przecież nie zmuszam ^^

ocenił(a) serial na 4
dawid2385

Tak jak 8, to też naciągana ocena, sprawiedliwa to narazie 4.

ocenił(a) serial na 8
EM_DZI

Sprawiedliwa to między 6 a 7. Dałem 8 za te wszystkie jedynki które są bezpodstawne i nie maj nic wspólnego z rzeczywistą oceną. Jak może średnia takiego serialu być niższa chociażby od produkcji Amazona Koła Czasu. No bez przesady

ocenił(a) serial na 10
dawid2385

Ja również jestem już po obejrzeniu pierwszych dwóch odcinków i uważam, że jest fantastyczny! Naprawdę raj dla oczu :)

ocenił(a) serial na 4
Virgia

Przestań, nie fantazjuj dałaś dyche w kontrze do jedynek.

ocenił(a) serial na 1
dawid2385

Dzieciaku, skończysz 15 lat to też inaczej spojrzysz na to guano.

ocenił(a) serial na 7
ryszard_wojna

Żal mi Ciebie

ocenił(a) serial na 1
dawid2385

buahahahahhahahahaha xD

ocenił(a) serial na 1
dawid2385

Wizualne arcydzieło? Wszystko stworzone komputerowo. To filmy Marvela pewnie też dla Ciebie wizualne arcydzieła? Trochę efektów i cieszysz się jak 10 latek.

Wizualnym arcydziełem była trylogia Jacksona z przyrodą Nowej Zelandii, budowaną scenografią z każdym perfekcyjnym szczegółem.

Zgodzę się oczywiście z Tobą, że serial nie jest na 1. Jest na 3-4 a może skoczy ocena po 1 sezonie na 5 max.

Ale to powinieneś sobie zadać pytanie, czemu fani książek Tolkiena tak wysoko ocenili Władce Pierścieni czy Hobitta - P. Jacksona. Przecież wg Ciebie to wszystko powinni hejtować książkowi fan boye.
Ocenieli wysoko ze względu na wierność książkową i dbałość o szczegóły etc...(oczywiście wiadomo, że wszystkiego nie dało się opowiedzieć bo by jeden film trwał 10h)

dawid2385

Tak samo jak trzeba być debilem, dając 8/10 po dwóch odcinkach. Więc jesteś debilem.

ocenił(a) serial na 8
Piotrek4

I bardzo się z tego cieszę haha

ocenił(a) serial na 7
dawid2385

Tyle g***oburzy było przed pierwszym odcinkiem, ja spokojnie czekałem i teraz wypowiem się po raz pierwszy. Na razie jest świetnie. Walcie się hejterzy.

ocenił(a) serial na 8
anro

Dokładnie Mam wrażenie że te Tolkieny to jakaś sekta

dawid2385

Jak dasz ocenę większą niż 7, to zaraz polska armia Tolkiena przyjdzie i Ci wytłumaczy czemu nie masz racji xD Co tak się stało pod Twoim tematem. Oni są po prostu żałośni.

ocenił(a) serial na 8
John_Shepard

Dokładnie a połowa z nich obejrzała tylko zwiastun. Jest naprawdę świetnie a królestwo Krasnoludów to coś niesamowitego

ocenił(a) serial na 7
dawid2385

,,Tolkienobijców " nie przekonasz. Połowa z nich nie obejrzała żadnego odcinka, ale od rana z wypiekami na twarzy czekała na odblokowanie oceniania żeby dać jedynkę. Należy im współczuć jadu i smutnego życia.
A sam serial jak narazie milo zaskakuje. Widać pieniądz, świetna muzyka. Podoba mi się postać Elronda, zafiksowanie Galadrieli na jednym celu i ślepe pacie do przodu. Nawet patetyczne dialogi które trochę mnie z początku irytowały, jakoś tak z czsem zaczeły pasować do monumentalnych scen którym towarzyszą, i nie rażą jak to często bywa w podobnych produkcjach.

ocenił(a) serial na 8
lornemalwo

Dokładnie to jakaś sekta. Serial jest mega i będę go bronił. Śródziemie piękne, królestwo Krasnoludów niesamowite. Tolkienowscy zobaczyli kilu murzynow i drą ryja. A mi w przedstawionym świecie kompletnie to nie przeszkadza. Zamiast się cieszyć że wreszcie powstało godne fantasy to tylko swoim jadem zatruwają wszystko i wszystkich