PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137668
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

właśnie się zabieram za niego i zabrać nie mogę... warto?

ocenił(a) serial na 6
adziaaa81

To zależy co lubisz. Obiektywnie to bardzo dobry serial, z ciekawie zarysowanymi postaciami,interesującą fabułą i zgrabnie wplecionymi elementami komediowymi (żadnych gagów na szczęście). A subiektywnie mogę powiedzieć - warto. i to bardzo.

adziaaa81

Zdecydowanie warto.

ocenił(a) serial na 5
adziaaa81

Mój partner jest zafascynowany, natomiast ja nie. Kilka dni temu obejrzałam z nim jeden odcinek i bardzo się zawiodłam,poza beznadziejną grą aktorską wszystko kręciło się wokół wątków miłości...nuda

ocenił(a) serial na 6
adziaaa81

To taki prawniczy Dr. House - lekki, łatwy i przyjemny, z tym że szybko się nudzi... Na dzień dzisiejszy jest wiele ciekawszych seriali do oglądania. ;)

Arczi93

które ciekawsze w takim razie? szukam czegoś lekkiego no ale nie głupiego... ostatni mój ulubiony to Brathers & Sisters i Mentalista...

ocenił(a) serial na 6
adziaaa81

Detektyw, Sherlock, Breaking bad, Gra o tron, Oz, Twin peaks, Rzym, House of Card, The wire, Synowie anarchii, Zakazane imperium, Mad men. Z tego zestawienia na pewno wybierzesz coś co trafi w Twój gust. Z tym że nie wszystkie tytuły są lekkie, aczkolwiek dość łatwe w odbiorze.