Co robimy w ukryciu
powrót do forum 6 sezonu

Mam wrażenie, że od sezonu 6 widać znaczny spadek formy tego serialu...fabuła zupełnie nie wciąga, momentami jest wręcz żenująca, ale tak negatywnie żenująca, a nie zabawnie, jak to się zdarzało do tej pory. Jak kiedyś odliczało się do premiery kolejnego odcinka, tak teraz po prostu nie chce się tego oglądać...

Geralt_20

No cóż właśnie obejrzałem ostatni pożegnalny odcinek sezonu i serialu i twórcy mrugnęli okiem - sami przyznali że serial powinien się skończyć na piątym sezonie. Sam finał też był słabowity. Ale seria pierwsza była absolutnie genialna, nikt nam tego nie odbierze;)

AngelEyes

Co? Przecież premiera ostatniego odcinka jest 26 grudnia

ocenił(a) serial na 10
Geralt_20

Zgadzam się w pełni. 6-ty sezon już totalnie bez polotu i niemiłosiernie żenujący. Miałam nadzieję, że pojawi się znów wątek z tą dziewczyną, którą przemieniła Nadia. Aż się w sumie prosiło. Świeżo upieczone gamoniowate pisklę ze swoimi opowieściami o perypetiach i przygodach oraz dostosowaniu się do warunków nowego życia. Szkolenie Nadii w knajpie było po prostu epickie. Pole do popisu do napisania iście komediowych odcinków na podstawie początkowej drogi.

ocenił(a) serial na 9
Geralt_20

Co? Ja chcę więcej. Ostatni sezon gorszy ale zawsze może być kolejny... lepszy. Jeśli to koniec to wielka szkoda. The Office w ogóle nie dla mnie, 1677 też jakoś średnio, a tutaj naprawdę wyszło nieźle. Może dlatego, że tematyka i postacie mi podchodzą. Dziwnie tak będzie się z nimi rozstać :)