A jeśli pierwszy sezon się przyjmie,to patrząc na książki na ile sezonów starczy?
Mam tylko nadzieje że nie stworzą tasiemca - Ale akurat Netflix nie ma w zwyczaju tworzyć długich seriali .
Raczej nie,gdzieś czytałem że patrząc na długość książek, powstanie może z 5 sezonów ale nie wiem ile w tym prawdy.Także raczej to nie będą drudzy wikingowie.
Tym mniej odcinków i sezonów tym lepiej.Bo wtedy odcinki jakościowo będą wymiatać.
Jeszcze nawet nie skompletowali obsady ludzie juz sie pytaja czy bedzie 2 sezon...
Tego na ile sezonow starczy materialu tez nie mozna okreslic bo moze byc tak, ze zrealizuja 1 ksiazke w 1 sezonie albo nawet 3 ksiazki w jednym sezonie, moze byc tez tak, ze uzyja po trochu z kilku ksiazek. Albo moze byc nawet tak, ze serial nadgoni w kilka lat ksiazki i potem bedzie musial wymyslac wlasne historie, jak to jest z Game of Thrones. Tak wiec, moze byc tak, ze starczy materailu zrodlowego na 3 sezony albo rownie dobrze na 20 sezonow. Na tym etapie takie pytania sa bez sensu. Gdyby serial przyjalby sie bardzo dobrze to niewazne ile byloby ksiazki bo i tak kreciliby dalej. :P