PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624596}
2,8 2,2 tys. ocen
2,8 10 1 2242
Wszyscy kochają Romana
powrót do forum serialu Wszyscy kochają Romana

Serial został skasowany przez stację TVN.

fanpolskichseriali

Uff... ciekawe co zamiast tego "tworu" wynajdą??... Seanse z S. Seagalem?? Nie zdziwiłabym się, w końcu to TVN ;]

ocenił(a) serial na 1
fanpolskichseriali

Wreszcie. Bardzo dużo tej kopii brakowało do oryginału...

fanpolskichseriali

Nie anulowany, a zawieszony.

ocenił(a) serial na 1
fanpolskichseriali

buhauhauhauahauahuah !:D

sanczopansa

By lepiej wykupili prawa do jakiegoś breaking bad albo innego dobrego serialu a nie próbują gonić co sezon USA ale baaardzo im to nie wychodzi. Mowa oczywiście o wszystkich stacjach nie tylko PL, choć TVP coś się stara ostatnio i wykupili glee(choć nie oglądałem to słyszałem że dobre) oraz White Collar - bardzo dobry serial.

ocenił(a) serial na 1
liverpool

musze powiedziec ze jedyny adaptowany serial ktory mi sie podobal z tvn to usta usta reszta jest mierna,nie jestem fanem brzyduli,niani,prosto w serce(co za szmira)brzyduli detektywow w11 anny marii wesowowskiej etc.

sanczopansa

Zgadzam się, usta usta był serialem na wysokim poziomie!

ocenił(a) serial na 1
liverpool

pewnie ze tak w kazdym aspekcie ,dialogi scenografia muzyka(!) aktorzy(!) scenariusz etc etc nawet w ostatnim odcinku przklnelo im sie ze 2-3 razy.i to ni bylo xcos w stylu tvpenowskiej motylej nogi.

sanczopansa

No, jeden z niewielu polskich seriali który dało się oglądać :D

liverpool

A po cholerę kupować prawa? Czy grupa docelowa TVN-u to debile, którzy nie potrafią obejrzeć ze zrozumieniem oryginału stworzonego w USA? Wątpię, że tak jest. Niech TVN zapłaci dobre pieniądze grupie scenarzystów i stworzą coś swojego, bo naprawdę nie ma żadnego sensu oglądania tanich imitacji.

ocenił(a) serial na 1
fanpolskichseriali

Hip hip HURA :D. Czyżby brak oglądalności xD

ocenił(a) serial na 6
fanpolskichseriali

dla mnie szkoda , lubiłem pierwowzór, ,"wszyscy kochają romana" okazał się trochę sztuczny, ale co tydzień chciałem obejrzeć, nie wiem na ile starczyło by mi cierpliwości ,ale jak dla mnie mogli puszczać, a jak niechce nadawać to niech chociarz w internecie dadzą..

ocenił(a) serial na 3
fanpolskichseriali

A czy przypadkiem aktorzy nie wzięli kasy za całą serię?

Widać, że TVN jest zdesperowany skoro po wydaniu pieniędzy na kilkanaście odcinków decyduje, że reszty nie wyemituje. Oczywiście sam fakt zawieszenia emisji mnie cieszy. Te 1,5 mln widzów może znajdzie jakiś lepszy program w TV, skoro już muszą oglądać telewizję w tym czasie.

ocenił(a) serial na 5
bunttogrunt

Ludzie z tego co wiem 5 odcinek będzie za 3 dni. pożyjemy więc zobaczymy a nie zakładacie tematy ,że został zdjęty.

ocenił(a) serial na 6
fanpolskichseriali

Polska to dziwny kraj serial nie podoba się ,ale tacy idiotyczni "kiepscy " to przebój

amzet

"Kiepscy" nie są tacy kiepscy, tylko trzeba umieć czytać między wierszami, a "Wszyscy kochają Romana", to mierna kopia amerykańskiej wersji, do tego ten sztuczny humor sytuacyjny.

ocenił(a) serial na 6
sfazsol

nie wiem czy mierna, puszczali go w wieczór kinowy kiedy inni puszczali dobre filmy, "kiepscy" to dobry serial tylko trzeba umieć czytać między wierszami ? kretyn oderwany od rzeczywistości dla którego liczy się tylko piwo, i co wyczytujesz między wierszami ? a " kiepscy " to nie kopia amerykańskiego serialu ? proszę Cię ........ ogarnij się .......

amzet

sam się ogarnij.
kiepscy to świetna satyra na dzisiejszą rzeczywistość. właśnie kretyn zobaczy tam tylko kretyna dla którego liczy się tylko piwo.
no i nie jest to żadna kopia, bo ten serial na celownik bierze polską mentalność i polskie zachowania.

ocenił(a) serial na 6
Stilnes

tylko kretyn zobaczy tam kretyna ? naprawdę ogarnij się . Polską mentalność i Polskie zachowanie ? no cóż dla mnie mało inteligentny , widać że dla Ciebie w sam raz...

amzet

widzisz? ty nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz.
przeczytaj jeszcze raz dokładnie to co napisałem -_-'

amzet

Tak się składa, że oglądałam pierwszy odcinek "Wszyscy kochają Romana" i ledwo wytrzymałam. Nie zaśmiałam się ani razu! Zresztą, pozostali domownicy też nie. A co do kiepskich, to Stilnes doskonale wytłumaczył Ci o co chodzi w tym serialu. Myślałam, że sam zrozumiesz... jeśli nie widzisz tej ukrytej satyry w Kiepskich, to cóż, jesteś miernym obserwatorem polskiej rzeczywistości i mentalności naszych rodaków...tak więc zostają Ci tylko płytkie komedie, w których publiczność smieje się tylko i wyłącznie z gagów.

ocenił(a) serial na 6
sfazsol

dobra dobra skoro kiepscy to dla was szczyt inteligencji, wiecie moje dziecko lubi kiepskich ale ma 11 lat, więc może on z wami porozmawia... skończmy tę bezproduktywną dyskusję, jest tak samo sensowan jak "kiepscy" , ja też od czasu do czasu rzucę okiem na "kiepskich " i też długo nie wytrzymuję , rzadko się uśmiecham a zawsze patrzę z politowaniem

amzet

to miło:)

amzet

niech tak się stanie ;)

ocenił(a) serial na 1
amzet

Tak oglądam te Twoje enuncjacje na temat Kiepskich i Romana - określę to mianem żałość. To zupełnie inna liga humoru, poziomu i przekazu. W ogóle, to nie ma co porównywać, sam Grabowski ze swoją wspaniałą rolą zjada na śniadanie tę bandę nieudaczników z Romana. Problem polega na tym, że na filmwebie znakomicie oceniono jedno i drugie, a Ty nie za bardzo możesz chyba się z tym pogodzić. 6/10 dla Romana? Aż przyjrzę się co Ty tam jeszcze oceniasz na 6 i wzwyż:).

ocenił(a) serial na 6
Yahoo323

poprostu mamy odmienny gust ,w graniu idioty nie widzę niczego wielkiego , nie wiem co tam takiego wspaniałego , nie bawi mnie tak prosty humor ,ale skoro Tobie się podoba nie będę Cię przekonywał do " wszyscy kochają Romana"

ocenił(a) serial na 1
Stilnes

"kiepscy to świetna satyra na dzisiejszą rzeczywistość."
Nie. "Kiepscy" mieli elementy niezłej satyry na początku. Jedynie elementy. Juz od lat nie zostało nic. Serial stał sie tak kretynski i wtórny wobec siebie, że jest aogladalny.

shamar

Nawiązania do aktualnej rzeczywistości w ŚWK to ostatnia deska ratunku na scenariusz. Pomysły własne się dawno skończyły, to trzeba się uchwycić aktualnych wydarzeń i udawać, że to takie wyniosłe. ŚWK kiedyś był głupi, ale śmieszny, a teraz jest już tylko głupi.

użytkownik usunięty
shamar

nie no błagam nie porównujcie genialnych "Kiepskich" do tego czegoś.