PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624596}
2,8 2,2 tys. ocen
2,8 10 1 2242
Wszyscy kochają Romana
powrót do forum serialu Wszyscy kochają Romana

klęska tego serialu polega na fatalnej grze Teodorczuk Perchuć i Kasprzykowskiego. W oryginale para głównych bohaterów to niezwykle barwne charaktery, a tu... Teodorczuk jest kompletnie nijaka, a Kasprzykowski ciagle się wdzięczy. Nie da się na to patrzeć. nawet w spocie promocyjnym tvn jego zachowanie jest wręcz odrzucające. Raymond nie był narcyzem z kretyńską miną!

ocenił(a) serial na 7
Salyna

Co za brednie :P.
Jeśli się uśmiecha i nie ma kompleksów, to znaczy, że jest narcyzem i trzeba go nienawidzić, i koniecznie wejść na forum dać mu jedynkę :P. Jak tak czytam czasem niektóre teksty w necie, to mam wrażenie, że główny bohater nie może być szczęśliwym, pogodnym człowiekiem, bo każdy mu będzie zazdrościł życiowego powodzenia. Mam nadzieję, że niedługo powstanie serial o bladej, wychudzonej zmorze, która ślęczy w internecie i z wykrzywionym w ironicznym zawzięciu grymasem twarzy krytykuje show-biznes i świat jako taki. Wtedy każdy wystawiłby serialowi 10/10, bo zawiść zamieniłaby się we współczucie i każdy na zawarty w serialu humor patrzyłby z większą przychylnością, dałby szansę się rozbawić.

mortadeko_supreme

po pierwsze- dałam jedynkę? nie wystawiam żadnej oceny. proszę bardzo. niech będzie radosny! niech będzie szczęśliwy! ale on nie potrafi tego wyrazić, jego mimika ogranicza się do uśmiechu "używam pasty XXX i dzięki temu czuję się wspaniały!" brew do góry, patzr na mnie, kochaj mnie! to ja, kasprzykowski!