PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713933}

Younger

2015 - 2021
7,2 4,0 tys. ocen
7,2 10 1 3973
Younger
powrót do forum serialu Younger

Kogo uważacie za lepszego partnera dla Lizy? Osobiście wybieram Josha, uważam z wielu względów, że jest lepszą partią niż Charles. Szczerze mówiąc, nawet denerwuję mnie to jak Liza przez cały serial nie może się zdecydować a typ robi dla niej wszystko i akceptuję ją w każdym calu, nawet przy temacie dzieci jest w stanie wstrzymać się z marzeniami, żeby z nią być. Ona pogrywa sobie z nim biegając za szefem z pracy, który jest dla niej sexy bo czyta takie same książki jak ona ;/
Chociaż kibicuję Joshowi, który jest niezwykle fajnym gościem i mimo wielu zakrętów dalej jest wierny Lizie, to podejrzewam, że twórcy serialu spikną ją finalnie z Charles'em. Też po rozwodzie, w jej wieku, ma już dzieci ect. A Josh jest młody i spokojnie sobie kogoś znajdzie.
Szkoda jeżeli tak to się skończy ale nie widzę innego celu dla wprowadzenia postaci Charlesa w tym serialu, więc obstawiam, że taki będzie finał. Poza tym ile można wracać do laski, która cały czas cię okłamuję i ty ciągle jej wybaczasz i dajesz drugą szanse a ona zaraz odwala ci kolejny numer. Szkoda chłopaka...

ocenił(a) serial na 6
smokeyy

Zaczęłam od niedawna oglądać ten serial ,ale wolę zdecydowanie Josha. Świetny z niego facet zawsze jest przy Lizie wspiera ją i mimo jej kłamstwa wybaczył ,a przecież nie musiał to dowodzi jak bardzo ją kocha. Szkoda mi go bo widać ,że naprawdę myśli poważnie o ich związku Liza go kocha ,ale mam wrażenie ,że nie jest aż tak zaangażowana jak on. Chciałabym żeby jednak skończyli razem Charles jest w porządku ,ale dla mnie zbyt przewidywalny.