PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102372
8,2 23 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Zgłupiałem... oglądałem właśnie drugi odcinek jedenastego sezonu i nie rozumiem co się stało z samotnymi strzelcami. Pod koniec pierwotnej serii zginali bohaterską śmiercią i wszystko było ok. w pierwszym sezonie reaktywacyjnym okazało się, że na cmentarzu mają swoją nową siedzibę i w ogóle, to wszystko gra. Byłem mocno rozczarowany, ale trudno... Teraz okazuje się, że nie żyją, a po prostu jeden z nich siedzi w symulacji. Serial sam sobie przeczy? Ktoś się orientuje o co chodzi? Od razu mówię, że wolałbym, żebyście mi nie zdradzali treści kolejnych odcinków:P

ocenił(a) serial na 10
patrolowaty

Samotni strzelcy nie żyją. Zginęli tak jak mówisz bohaterską śmiercią. Chyba w 9 serii. A jak pojawili się w 10 serii to była to wizja Muldera po jakiś środkach , a w 11 serii z tą symulacją to po prostu jeden z nich przed śmiercią podpisał zgodę na coś takiego i dlatego się pojawia. Ale to nie jest prawdziwy samotny strzelec tylko jakby kopia. Coś co żyję w tej symulacji. A prawdziwi samotni strzelcy nie żyją i na pewno nie wrócą jako żywe osoby