PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713334}

Z Nation

2014 - 2018
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 10968
Z Nation
powrót do forum serialu Z Nation
formulef23

wiesz cos ?

damian252

Wygląda na to że będzie
http://www.syfy.com/znation/blog/this-just-in-z-nation-season-5-returns-in-2018

ocenił(a) serial na 7
bodek75

Świetnie!!!. Dzięki za info

mitch1986

a wiecie jaka stacja transmituje na biężąco odcinki?

pr0b4rtez

Na Netflixie są cztery sezony.

formulef23

Wiadomo coś o dacie? Bo miał być we wrześniu 2018

ocenił(a) serial na 8
Cairns

Jeśli jeszcze nie wiesz, już jest 1 odcinek, następny jest jutro ;) (12.10.2018)

yiev

Nie, nie wiedziałam. Dzięki, będę szukać :)

ocenił(a) serial na 8
formulef23

Lubię ten serial i jego czarny humor ale jedno mi obrzydza cały seans. Mam nadzieję, że Warren i Addy przestanią nosić odsłonięty dekolt i pokazywać te wielkie obleśnie piersi. Niech ubiorą je normalnie w luźne ciuchy, jak facetów, przecież to uosobienia męskości. Szerokie bary, wielkie uda, zakazane twarze. Kobiece w nich są tylko imiona, a i to nie do końca.^^

viatori

Lecz się nie pasuje nie oglądaj

viatori

Też mnie to kilka razy zraziło jak musiały gdzieś biec i oczywiście na pierwszym planie była Warren z piersiami latającymi wokół ekranu.

ocenił(a) serial na 3
viatori

Apokalipsa a ty chcesz by piersi zasłaniały.
Ile ty masz lat że widok piersi sprawia zawrót głowy ?, może przerzuć się na filmy obyczajowe czy jak.

ocenił(a) serial na 8
scorpion_1982

Właśnie. Apokalipsa szaleje, a one zawsze umalowane i w niepraktycznych ciuchach. Nie bądź śmieszny i może Sam dorośnij.

ocenił(a) serial na 3
viatori

Ha rozbawiłeś mnie szczerze.
Każdy aktor jest przygotowany do filmu i raczej nikt nie idzie z wybiegu.
Jeśli tobie przeszkadza dekolt w takim filmie i nie umiesz sobie wyobrazić kobiety z odrobiną piersi to nie wiem zmiana serialu ?.
Mi gdy coś nie odpowiada w filmie to go nie oglądam.
Film fikcja wymyślona - bujda na resorach a ty od takiego filmu oczekujesz realizmu ? oj to nie ten rodzaj filmu..
P.S - dorośnij młody, gdy chcę realizmu włączam odpowiednie kino.
To tak jak byś zapuścił chiński film karate i oczekiwał by nie biegali w powietrzu itp. sorry ale to nie to kino :)

ocenił(a) serial na 9
scorpion_1982

zgadzam się w 100%, bo to, ze jest apokalipsa nie znaczy, że muszą jak jakieś dziadówy się ubierać, i w jednym z odcinków jest nawet powiedziane, dokładnie Addy mówi do Lucy, coś w stylu, że nie muszą źle wyglądać, bo jest apokalipsa, a co do piersi to ja np. patrzę na to co się dzieje, a nie czy jej piersi ekran przysłaniają i czy dekolt ma za duży,a dzieci oglądać takich seriali nie powinny, bo chyba tylko dziecko takie śmieszne rzeczy pisze o piersiach na ekranie.

ocenił(a) serial na 8
marija_filmweb

"Szkoda strzępić ryja."^^

ocenił(a) serial na 8
scorpion_1982

"Szkoda strzępić ryja."^^