Serial dużo bardziej dynamiczny niż the walking dead,, który ciągnie się jak flaki z olejem :) Zombiaki żwawe i jurne jak ruscy na ukraine ;) trzeba dać mu szanse bo może ekstra!
Może być i jest ekstra :) Dużo więcej humoru, o ile w TWD w ogóle było coś śmiesznego no i akcja, zgadzam się, że TWD momentami potrafi zabić nudą. Świeży i bardzo fajny serial :)
Humor w horrorze? Ten serial jest tak sztuczny jak Kac Wawa 3. Jak on jest fajny to ... brak mi słów.
w tym że TWD jest też po części dramatem, tutaj też mamy dramat ale jak to się ogląda... po 1 odcinku nie dość że płakałem ze śmiechu to szybko sie tego pozbyłem. masakra
DEATH VALLEY - to jest serial, który można nazwać zabawny, i z poczuciem humoru, koleszka ogladnie i wróci na forum filmweb, edytujac swoją wypowiedz powyższą . W serialu tym są policjanci los angeles walczący z zombie, kręcony serial jak by przekaz na żywo, czy tam uwaga pirat ;) ekipa filmowa i gliny walcza z przestepczoscia. Co do tego filmu żenujący na max, nieee... nie mogę dać oceny wyższej niż 2.
Ja nie dałem rady obejrzeć jednego całego odcinka DV to raz, dwa- jest różnica między zabawny, a pokropiony czarnym humorem, trzy- pisze się koleżka, a nie koleszka, cztery- widzę, że mamy tutaj ludzi, którzy za dobre uważają to, o czym inni mówią, że jest dobre, taka tempa masa, która pieprzy jak zepsuta płyta to, co im się wmówi. TWD pierwsza seria, niemal epicka, druga, prawie nie do obejrzenia, reszta ssie pałę, jak szambopompa z Lidla, DV- nie widziałem w życiu gorszej gry aktorskiej, no może poza polskim filmem "Golasy". No ale są gusta i guściki, ja uważam, że Z Nation to ciekawa pozycja wlewająca nieco świeżości do i tak już ekstremalnie wyeksploatowanego gatunku Z. Nie jest to może majstersztyk, ale postaci są ciekawie zbudowane, jest humor, jest akcja i całkiem niezła charakteryzacja, a w pierwszych czterech odcinkach dzieje się tyle, co w "pierwszych" czterech seriach TWD. Wolałbym ssać spleśniałą lakę prosto z odbytu mastodonta niż obejrzeć jeszcze raz epizody TWD dziejące się na farmie.