Co do wizji Warren to ja mam przeczucie że ona ucieka od tej super broni którą wynalazł ten naukowiec w Zonie w pierwszych odcinkach (Było pokazane jak ręka zombiaka zostaje spalona do kości a w wizjach Warren, deszcz spala jej ciało). Możliwe że oni chcą tą broń rzucić na Nową Amerykę i dlatego tam zbierają wszystkich ludzi, a Warren próbuje ich wszystkich ocalić i te wizje prowadzą ją w drugą stronę. Największą zagadką nadal jest to coś co porwało ludzi z obozu ale twórcy są tak pozytywnie porąbani, że na pewno będzie duże zaskoczenie gdy pokarzą co się tam wydarzyło.
Możliwe xD Ja czekam też na powrót Hectora, bo jak Murphy i 10K tak naprawdę zginęli i dzięki szczepiące się wskrzesili to Hector który dostał szczepionkę też powinien przeżyć :)
Mam nadzieję, choć w przeyadku 10K, Sun Mei pilnowała kolejności czynności: Choke, Die, Bite, Inject :) myślałam, żę wysiągneła takie wnioski, bo Hector jednak nie ożył. Ale, wiadomo - nie ma ewidentnego trupa - jest szansa (granicząca z pewnością) na powrót. 5K też pewnie wróci...again :)
Gdzie jest do cholery Obywatel Z,bardzo polubiłam tego aktora w Supernatural i szkoda mi że go nie pokazują.