PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713334}

Z Nation

2014 - 2018
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 10968
Z Nation
powrót do forum serialu Z Nation

Odcinek 9

ocenił(a) serial na 8

Odcinek 9 wg mnie najlepszy jak do tej pory, a wg Was?

ocenił(a) serial na 9
MrMedrus

Z odcinka na odcinek serial jest coraz lepszy. Sam po pierwszym odcinku chciałem przestać oglądać i nie dziwie się tak niskiej ocenie o ludziom że rezygnowali po pilocie. Jako fan filmów o zombie dałem mu szansę i muszę powiedzieć że bawię się coraz lepiej przy tym serialu. Są oczywiście niedociągnięcia fabularne, ale .... to jest film o zombie !!!! A gra aktorska i tworzone postacie są coraz ciekawsze. Zobaczymy co będzie dalej, mam nadzieję że więcej ludzi się przekona do serialu i nie skończy się na jednej czy dwóch seriach.

ocenił(a) serial na 8
goddam

też bardzo mi się podoba i polecam nie zrażajcie się oceną

ocenił(a) serial na 8
goddam

Zgadzam się z odcinka na odcinek coraz lepiej, w szczególności SPOILER gdy ginie ten drugi przywódca :P

MrMedrus

Phantom_5 w odpowiedzi na post: marcino241984 | 4 dni temu

No tak za to Pila ktorej dales 10 jest filmem wybitnym.
Eh rece opadaja jak matoly twojego pokroju czyli na poziomie planktonu probuja cos oceniac.
Lepiej zachowaj swoje durne przemyslenia dla siebie bo sie osmieszasz.

JAK WIDAĆ UŻYTKOWNIK PHANTOM 5 TO OGRANICZONY UMYSŁOWO PATOL KTÓRY JEDZIE KAŻDEMU NA FORACH :) NIE WCHODŹCIE Z NIM W KONWERSACJĘ :) ZJECHAŁ MNIE TYLKO ZA TO ŻE DAŁEM INNĄ OCENĘ NIŻ ON :)

ocenił(a) serial na 8
marcino241984

Lol nie dałem pile 10.
Zresztą każdy ocenia jak jemu się podoba

MrMedrus

a ja dałem. i co mam się tego wstydzić? transformers też ma u mnie 10 po prostu ktoś kto naśmiewa się z czyjejś oceny filmu jest niedorozwinięty

ocenił(a) serial na 8
MrMedrus

Ja dla mnie najgorszy do tej pory.Odcinek jest nudny i przewidywalny.To mial byc odcinek z glebia wzorowany na TWD ale im nie wyszlo.Mam nadzieje ze nie beda probowali byc drugim TWD bo z nation jest dobry tylko wtedy gdy jest pelnym akcji i humoru prostym serialem o walce z truposzami.
To co bylo w odcinku 8 jeszcze bylo do przeklniecia bo pokazywali losy pozostalej grupy ale takie akcje co w 9 to porazka dla tego serialu.

ocenił(a) serial na 5
Phantom_5

Moja ocena po tym odcinku spada z 7 na 5.Ostatnie 2 odcinki były słabe, i zupełnie nie pasowały do wcześniejszego klimatu serialu.

ocenił(a) serial na 6
pokemon227

Zgadzam się, że ostatnie odcinki z nation to porażka, ogólnie najbardziej klimat psuje "Z noob" Akcja jest moim zdaniem za szybka, reżyserom szybko skończą się pomysły, humor jest bardzo średni, aktorstwo w miarę. Mam wrażenie, że serial jest zrobiony na jeden sezon, i w sumie mógłby się tak skończyć jednym sezonem

ocenił(a) serial na 8
MrMedrus

A czy wg Ciebie Murphy zmieni się w przywódcę zombie ????? W 8 odcinku jak chodził miedzy nimi kilka Zombie nieźle mu się przyglądało, szczególnie jak stanął na samochodzie by mieć lepszą widoczność... :D:D:D

ocenił(a) serial na 6
niebiesky

Myślę że tak
Jestem tylko ciekaw w którym odcinku to nastąpi :P

ocenił(a) serial na 9
MrMedrus

Do tej pory widziałem 4. Wszystkie najlepsze :D

ocenił(a) serial na 6
MrMedrus

Są odcinki ,,zapełniacze" w wielu serialach. Ale dobrych serialach. Tu takiego ,,czegoś" być nie powinno! po dobrym 8 takie g ówno...