PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713334}

Z Nation

2014 - 2018
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 10968
Z Nation
powrót do forum serialu Z Nation

Omijać z daleka

ocenił(a) serial na 2

Jak w temacie, każdemu logicznie myślącemu człowiekowi radzę nawet nie zaczynać oglądać tego
szajsu.

Smutne, ze na tematyce zombie i apokalipsy chcą zarabiać wszyscy nieważne jakim kosztem.

ocenił(a) serial na 7
Mofi

Może nie jest na poziomie The Walking Dead ale dla fanów zombi-apokalipsy wart polecenia.Jak dla mnie to mogę oglądać codziennie takie seriale i filmy :)

ocenił(a) serial na 5
krigs

Ale poziom walking dead to poziom dna, to da się niżej? Muszę zobaczyć...

ocenił(a) serial na 8
Isumi

A dlaczego WD to dno? Przecież to bardzo dobry serial. Może go po prostu nie rozumiesz.
A tak poza postem. Widzę bardzo dobry gust filmowy. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 5
gruby825

Tak, nie rozumiem go, wytłumacz mi proszę.

gruby825

Buahaha. Nie wiedziałem, że w serialu o zombie i patrzeniu po sobie wilkiem jest co rozumieć.

ocenił(a) serial na 7
Isumi

A co jest na poziomie?

ocenił(a) serial na 5
krigs

Czego?

Mofi

Jak oglądasz coś oznaczone studiem "The Asylum", to pierwsze co musisz zrobić to "wyłączyć" myślenie (szczególnie to logiczne). :D

ocenił(a) serial na 5
Mofi

Racja sama racja

ocenił(a) serial na 8
Mofi

To ogladaj dalej żydowska propagande w filmach typu "Lista Schindlera"

Phantom_5

Od Listy Schindlera to się odwal. Oglądałem ten film bez żadnych podtekstów i sama techniczna strona tego filmu jest dobra. Co do polityki. Wolę Żydów niż bolszewików albo naszych pseudo-przyjaciół z zachodu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Phantom_5

Ja mówię bardziej o Żydach ortodoksyjnych, którzy swoimi umysłami i ciężką pracą sięgają po bogactwa. Jedyne co można zrobić to im zazdrościć, ze tak dobrze sobie radzą.