PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713334}

Z Nation

2014 - 2018
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 10968
Z Nation
powrót do forum serialu Z Nation

Przemiana Murphego

użytkownik usunięty

Cześć!
Jak sądzicie? Jak będzie wyglądał Murphy w drugim sezonie?
Jak wiemy w ostatnim odcinku uruchomił alarm, zrzucił skórę i uciekł.
Wygląda to jakby chciał, aby wszystko co do tej pory miało z nim styczność zginęło podczas wybuchu, po tym co się stało w laboratorium.
Zrzucił skórę, czyli nastąpiła jakaś przemiana, albo przełom. Nie pierwszy raz chciał podróżować sam, a teraz miał do tego okazję. Samochód z zapasem leków otwiera mu drzwi do samotnej podróży.
Jak będzie wyglądał po zrzuceniu skóry? Mi się wydaję, że będzie jak nowo narodzony. Wszyscy wiemy, że wyglądał aktualnie jak trup, a gorzej już chyba być nie może.
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Ja się obawiam, że zostawiają sobie możliwość do zmiany aktora i dlatego "zrzucił skórę". Jeśli ktoś ma jakieś w miarę pewne info na ten temat, to proszę o podzielenie się.

ocenił(a) serial na 7

Hail Hydra!

ocenił(a) serial na 5

Nie wiem, czy skuszę się na drugi sezon... ;/
Musiałbym naprawdę nie mieć co oglądać.

ocenił(a) serial na 8

W ostatnim odcinku jadąc samochodem zaczął "obłazić" i wydawało mi się, że pod spodem pokazali zdrową skórę, więc mi również wydaje się, że Murphy wyszedł z laboratorium jako model nówka nieśmigana. Mam tylko nadzieję, że nie zmienią aktora, bo to najlepsza postać z całego serialu.

Pamiętasz jak się odkażali. Okazało się, że rany na plecach znikają. Więc pewnie będzie wyglądał zdrowo. Oczywiście tak jak pisały inne osoby istnieje możliwość, że go wymienią na innego aktora.