PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713334}

Z Nation

2014 - 2018
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 10968
Z Nation
powrót do forum serialu Z Nation

4 odcinek zaliczony. Zdecydowałam się na oglądanie z angielskimi subami, bo niestetyż, ale widzę że powtarza się sytuacja z zeszłego roku i Hataki lecą w wała z napisami. A że na szczęście dialogi w serialu idzie ogarnąć w oryginale, no to jak wyżej.

Nowy strój Ady - jestem na nie :v

Na minus że tak mało było Doca :C Właściwie o tej trójce się nie ma co rozpisywać, bo nic się tam nie działo, poza tym że rwali Ady zęba.

Akcja z Czerwonymi Rencami była spoko, choć bez szału, ale w końcu Hector dostał wincyj czasu antenowego dla siebie. Co prawda poszli nieco w sztampę, bo on wcześniej był Tym Zuym i teraz go przeszłość dopada, no ale dobrze że w końcu dostał taki swój centryk i spoko mu wyszedł duet z Warren. No i ten końcowy dialog. Konkretnie do rzeczy, a nie pierdu pierdu Paułlo Koelo dla ubogich jak w pewnym innszym serialu.

Nadzianie się na własny nóż, zawsze na propsie xD

No i na koniec wątek w Murhpkopolicach.
Uu no to wygląda na to że chyba będziemy mieli upadek Króla. Murphek traci moce do tego zaczyna gdzieś tam odczuwać, że zaczyna zamieniać się w zombiaka.
Tysiak uleczony jeeeee ^^ W tym odcinku było wyjątkowo duże zagęszczenie stawiania bohaterów w sytuacji zagrożenia życia, ale
największe napięcie jak dla mnie było przy ucieczce Tysiaka, tak bardzo kibicowałam, żeby mu się udało. No i chyba mu się udało. Mam nadzieje że finalnie wróci do Warren i spółki.
Końcówka z Doktor Merch mocna.

Easter Egg w postaci Evil Monkey :D

Tak że ogólnie odcinek oceniam na 7/10.

Czekam na kolejny, bo po promo widzę że się będzie działo.

A Lucy coś mi się wydaję że może się pojawić w finale jako cliffhanger i niestety może być jako zastępstwo za Murphy'ego, który zemrze. Niezbyt mi się ta wizja podoba, bo bez Murphy'ego ten serial nie były już taki sam. Poza tym choć lubię szczerzę Zetkę, to jednak po cichu liczę, że jednak zakończą już historię w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Mnie ta walka z czerwonymi trochę nudziła natomiast ta małpa chyba bardziej nawiązuje do trybu zombie z Call Of Duty, niemniej jednak ta scena mnie rozwaliła :D

No i tak jak ty cieszę się że 10K uciekł, kurde lubię typa :D I oby nie dali Lucy jako zastępstwo za Murphy'ego bo sama postać Lucy chyba raczej mi nie podpadnie, zresztą od kiedy ta Lucy się pojawiła to trochę mi to przeszkadzało. (No chyba że jak dorośnie to będzie z niej fajna zombie dupeczka xD)

Tylko nadal mnie ciekawi jak Hector przeżył te zombiaki co go Vasquez zrzucił

ocenił(a) serial na 7
elosiktv

Mnie może jakoś nie nudziła, ale nie było to zbytnio powalające, właściwie ten odcinek był takim lekkim zapychaczem.

Ktoś tam mówił, że będzie podobno starsza, bo że niby szybciej rośnie jako człowieko-zombiak. Zresztą to miałoby sens jeśli miała by odgrywać jakąś większą rolę. Wtedy sensowniej żeby to była przynajmniej nastolatka, a nie kilku letni dziecioczek.

Tak samo jak Warren choćby przeżyła ten wybuch xD

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Tak jest, Lucy namiesza. Za twórcami:
Lucy wasn't quite that old when we saw her last, but she will hit adolescence in season 4.
A o sezonie 3:
"In the course of this season, she's going to grow up to be a teenager," series creator Karl Schaefer told TV Insider. "She's going to be a force to be reckoned with."
Are you ready to meet a hormonal teen with the power to commune with the undead? Find out when Z Nation returns to Syfy later this year.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Co do 10K:
"I might get a girlfriend," Zang teased.
Ale:

Unfortunately, there is one caveat - we don't know if Zang was being entirely truthful. The panel's moderator told the cast they could give fictional spoilers if they wished, but the actor's statement seems just innocuous enough to be true.

Także ten... czekamy